homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CE SA FIE OARE?

#1 2011-06-07 09:20:41

Melania_Mely
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2009-04-17

CE SA FIE OARE?

Buna dimineata. Am si eu o mica problema, si va cer un sfat va rog.

O sa explic despre ce este vorba.

De vreo 2-3 saptamani am niste simptome ciudate sa zic asa.Prima data am crezut ca e o mica raceala, nu de alta, dar m-am mai racit vara , nu ar fi ceva nou.

Simptome: ochii cateodata uscati cateodata lacrimeaza, ii simt obositi, sunt rosii cateodata, nu prea suport lumina foarte puternica de afara, mai ales acuma ca soarele straluceste foate tare, ma mananca in urechi, si pe cerul gurii, nas infundat si ma mananca, stranut daca ma uit la soare.
Am fost la o farmacie naturista, pentru ca incerc sa folosesc doar acest tip de remedii, si mi s-a dat ceva antialergice, dar eu nu am fost niciodata alergica la nimic, poate doar putin la praf, dar deh...in ziua de azi cine nu este alergic la praf.

Multumesc

Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png

#2 2011-06-07 09:49:39

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: CE SA FIE OARE?

Ai facut o reactie  alergica. Asa se manifesta alergiile. Alergiile apar in special primavara cand infloresc pomii , si pot aparea oricand. Indicat in aceasta situatie e sa iei antihistaminice gen claritine sau aerius . Pt conjunctivita alergica sunt coliruri ,dar astea le recomanda oftalmologul.

What doesn't kill me, makes me stronger

#3 2011-06-08 08:38:23

Melania_Mely
Full member

angeldarkwoman a scris:

Ai facut o reactie  alergica. Asa se manifesta alergiile. Alergiile apar in special primavara cand infloresc pomii , si pot aparea oricand. Indicat in aceasta situatie e sa iei antihistaminice gen claritine sau aerius . Pt conjunctivita alergica sunt coliruri ,dar astea le recomanda oftalmologul.

Buna si multumesc pentru raspunsul tau.Mi-am luat Claritine si ceva Antialergic de la o farmacie naturista, insa nu stiu ce sa zic.Mie imi curge si nasul si il am infundat, plus ca mi-e si cald, simt asa o caldura in jurul capului ca la febra, si mai mult simt o usturime in gat, o durere cand inghit, care urca spre urechi.Sper sa fiu racita si nu alergica  lol  lol .multumesc pentru raspuns draga mea

Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs

#4 2011-06-08 09:55:15

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Cu placere, se poate sa ai si o raceala nu este exclus , ca in alergii nu apare febra.

What doesn't kill me, makes me stronger

#5 2011-06-08 10:13:36

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

ai destule simptome de reactii alergice la un anume lucru...sau mai multe. mergi la un medic pt ca, daca este asa, ai nevoie de un tratament potrivit pt problema de care suferi.
si eu am alergie, dar medicul mi-a spus sa nu iau claritine. deci se poate ca nu orice lucru pt alergie sa fie bun pt tine. bafta totusi sa nu fie vorba de vreo alergie!

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#6 2011-06-08 17:21:46

Melania_Mely
Full member

april sunset a scris:

ai destule simptome de reactii alergice la un anume lucru...sau mai multe. mergi la un medic pt ca, daca este asa, ai nevoie de un tratament potrivit pt problema de care suferi.
si eu am alergie, dar medicul mi-a spus sa nu iau claritine. deci se poate ca nu orice lucru pt alergie sa fie bun pt tine. bafta totusi sa nu fie vorba de vreo alergie!

Am inteles.Totusi pentru o consultatie medicala de specialitate unde ar trebui sa ma prezint? La ORL sau la Alergologie si Imunologie? Multumesc

#7 2011-06-08 19:12:49

april sunset
Insomniac member

eu am fost la orl smile

bebe V., soarele si luna

#8 2011-06-09 16:09:09

Melania_Mely
Full member

april sunset a scris:

eu am fost la orl smile

Multumesc mult de tot.Eu o sa ma duc maine de dimineata sa imi fac un Exsudat faringian...just in case ! tongue Multumesc mult

#9 2011-06-09 19:17:29

april sunset
Insomniac member

nu ai pt ce smile
bafta!

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.