homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie spumoasa, urat mirositoare

#1 2011-06-07 15:14:07

amiracurus
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-05

Secretie spumoasa, urat mirositoare

Buna, fetelor! De o luna de zile am observat schimbarea, secretia a devenit urat mirositoare si spumoasa, mai lichida decat de obicei, si galbuie. Aspectul il sesizasem putin inaintea menstruatiei, dar dupa ce a trecut menstr, mirosul a devenit deranjant..... vi s-a mai intamplat?! mentionez ca am avut contact dupa cateva luni de pauza, e drept, neprotejat.... ce credeti ca ar putea fi? infectie? paranoia, azi ma gandeam, poate fi o rana pe col? am intrerupt AC in luna ianuarie, nu am mai vrut sa iau pentru ca nu am mai avut contact, desi menstruatia nu este regulata.... Thanks!

Mentionez ca nu sunt senzatii la nivel local, gen mancarimi, usturimi, nici durere la contact....

Ultima oara a fost editat de amiracurus (2011-06-07 15:25:02)

Amira C.

#2 2011-06-07 16:14:00

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Secretie spumoasa, urat mirositoare

amiracurus a scris:

Buna, fetelor! De o luna de zile am observat schimbarea, secretia a devenit urat mirositoare si spumoasa, mai lichida decat de obicei, si galbuie. Aspectul il sesizasem putin inaintea menstruatiei, dar dupa ce a trecut menstr, mirosul a devenit deranjant..... vi s-a mai intamplat?! mentionez ca am avut contact dupa cateva luni de pauza, e drept, neprotejat.... ce credeti ca ar putea fi? infectie? paranoia, azi ma gandeam, poate fi o rana pe col? am intrerupt AC in luna ianuarie, nu am mai vrut sa iau pentru ca nu am mai avut contact, desi menstruatia nu este regulata.... Thanks!

Mentionez ca nu sunt senzatii la nivel local, gen mancarimi, usturimi, nici durere la contact....

si atunci ce metoda de contraceptie folosesti? si daca ai avut un contact ocazional de ce nu te'ai protejat?

poate fi orice, mergi la medic si te rog ai grija de tine, protejeaza'te!

#3 2011-06-07 16:16:09

amiracurus
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-05

pai, metoda folosita era doar antibebe, nu si anti bts. suntem impreuna de ceva timp, si inainte de mine folosea prezi.....

Amira C.

#4 2011-06-07 16:20:08

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

amiracurus a scris:

pai, metoda folosita era doar antibebe, nu si anti bts. suntem impreuna de ceva timp, si inainte de mine folosea prezi.....

am inteles. dar stii ca bolile care se trimit pe cale sexuala pot fi capatate si in alte feluri, deci nu e relevant. nu zic ca sa te sperii, zic pur si simplu ca trebuie sa va faceti analizele amandoi si sa fii atenta.

plus ca acum nu te protejezi deloc, ceea ce nu poate fi decat rau.

in legatura cu secretia, mergi la medic, asa e cel mai bine.

sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.