|
Nu esti logat.
Secretie spumoasa, urat mirositoare#1 2011-06-07 15:14:07
Secretie spumoasa, urat mirositoareBuna, fetelor! De o luna de zile am observat schimbarea, secretia a devenit urat mirositoare si spumoasa, mai lichida decat de obicei, si galbuie. Aspectul il sesizasem putin inaintea menstruatiei, dar dupa ce a trecut menstr, mirosul a devenit deranjant..... vi s-a mai intamplat?! mentionez ca am avut contact dupa cateva luni de pauza, e drept, neprotejat.... ce credeti ca ar putea fi? infectie? paranoia, azi ma gandeam, poate fi o rana pe col? am intrerupt AC in luna ianuarie, nu am mai vrut sa iau pentru ca nu am mai avut contact, desi menstruatia nu este regulata.... Thanks! Ultima oara a fost editat de amiracurus (2011-06-07 15:25:02) Amira C. Offline #2 2011-06-07 16:14:00
Re: Secretie spumoasa, urat mirositoare
si atunci ce metoda de contraceptie folosesti? si daca ai avut un contact ocazional de ce nu te'ai protejat? Offline #3 2011-06-07 16:16:09
Re: Secretie spumoasa, urat mirositoarepai, metoda folosita era doar antibebe, nu si anti bts. suntem impreuna de ceva timp, si inainte de mine folosea prezi..... Amira C. Offline #4 2011-06-07 16:20:08
Re: Secretie spumoasa, urat mirositoare
am inteles. dar stii ca bolile care se trimit pe cale sexuala pot fi capatate si in alte feluri, deci nu e relevant. nu zic ca sa te sperii, zic pur si simplu ca trebuie sa va faceti analizele amandoi si sa fii atenta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|