|
Nu esti logat.
Dosar practica#1 2011-06-08 17:38:50
dosar practicaBuna fetelor! Trebuie sa fac un raport/dosar de practica pentru masteratul la care sunt, adica Comunicare politica si nu stiu cum sa-l scriu. Practica nu am putut sa fac(cum n-au putut nici ceilalti, treburi, serviciu etc) si as vrea sa-l scriu eu si sa mi-l stampileze cineva de la un partid, cu care am vbit deja Are cineva dintre voi un model pt un astfel de raport? v-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta. Sau macar sa ma sfatuiti cum sa-l scriu multumesc anticipat! Offline #2 2011-06-08 17:57:43
Re: dosar practicaNu stiu cat te ajuta, dar dosarul meu de practica contine materiile principale de pana acum... cate putin din fiecare, aplicabilitatea teoriei care ne-a fost predata in cadrul firmei la care am facut practica, exmeple practice, interpretari de situatii, documente originale etc. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-06-08 19:38:16
Re: dosar practicaDin pacate, singurele informatii care ne-au fost date de "amabila" profa care se ocupa de asta au fost ca raportul trebuie sa aiba cateva pagini, ca trebuie sa avem o adeverinta de practica plus sa fie specificat un calificativ din partea celui cu care facem practica. Atat. Si chiar nu stiu ce sa scriu in paginile alea, ca de o stampila fac eu rost de la un sediu de partid... Offline #4 2011-06-08 21:40:03
Re: dosar practicaO idee,nu stiu cat te ajuta:roaga pe cineva sa iti dea un calificativ,sa scrie cateva referinte,observatii despre tine. Cineva care se presupune ca ti-a urmarit practica la sediul partidului respectiv. Offline #5 2011-06-09 00:29:28
Re: dosar practicaCred ca, printre altele, trebuie sa iti faci o autoevaluare in care sa vorbesti despre experienta ta acolo... ce a insemnat pt tine, ce sarcini ai avut, si tot asa. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-09 13:09:02
Re: dosar practicaDa, fetelor, asa fac pana la urma, am vbit cu cineva sa-mi elibereze o adeverinta si o sa "compun" eu activitatea la sediul respectiv. Offline #7 2011-06-09 20:51:00
Re: dosar practicatotusi, in caz de ceva "control", ceea ce scrii tu acolo, trebuie sa coincida cat de cat cu ce ar spune cei la care ai facut practica. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|