|
Nu esti logat.
Primul contact sexual ! sunt putin speriata !-2#20 2011-07-04 03:02:08
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !am avut si eu asa simptome(mai putin partea cu sangeratul) si a trecut de la sine (stiu. probabil sunt o iresponsabila pentru ca nu am fost la medic ). Ti-as fi recunoscatoare daca ai reveni putin pe forum Ce anume ti-a zis medicul ? Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #21 2011-08-08 20:55:11
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !buna!am aflat multe lucruri pe acest forum care mi-au fost de folos iar acum revin cu o mica problema..e ceva ce nu-mi da pace,tot timpul ma gandesc la asta weekend'ul trecut mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu(suntem impreuna de 1 an si 8 luni)ne-am dorit mult sa se intample avand in vedere ca eram amandoi virgini.bun!problema e urmatoarea:el nu a ejaculat si nu stiu de ce.inainte sa se intample toata poveste asta el imi tot repeta ca incearca sa faca tot posibilul sa nu ma doara si totul sa fie cat mai placut.chiar asa a fost nu m-a durut decat putin la inceput si cand forta sa intre mai mult(atunci il opream)aaa si a curs putin sange dar dupa ce am terminat,inca mai simteam o usoara durere inauntru.tin minte ca tremuram amandoi,iar el era ff incordat,eu mai putin(stiam ca nu trebuie sa ma gandesc la nimic si sa ma las dusa de val).in concluzie el dc nu a ejaculat?! ma simt prost,poate nu-l atrag,oare se va ma intampla si a 2-a oara?!ce sa fac?am folosit prez deci de sarcina sau boli nu poate fi vorba.va rog mult ajutati-ma cu un sfat!!!!! Offline #22 2011-08-08 21:11:43
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !Daca nu-l atrageai nu se culca cu tine si te lasa. In niciun caz nu astepta 1 an si 8 luni. Poate doar sa se stie el primul, dar ma indoiesc ca a avut intentia asta si atata rabdare. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #23 2011-08-08 22:38:43
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !Dar nu este nevoie ca baiatul sa ejaculeze de fiecare data sau ca tu sa ai orgasm de fiecare data. Sexul nu inseamna doar orgasm, a ca are loc si ala, cu atat mai bine, e ca un bonus dar nu iti face un scop din orgasm sau mai stiu eu ce. Offline #24 2011-08-09 09:46:19
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !ms mult pentru raspunsuri..m-am mai linistit putin:X Offline Publicitateloading...
#25 2011-08-09 09:53:31
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !sa-ti zic cum am patit noi? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #26 2011-08-09 11:12:12
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !
yoyo dar te-a durut?sau a curs ceva?pentru ca la mine durerile nu au fost chiar asa mari,doar spre sfarsit cand a incercat sa foteze un pic si n-am rezistat mult.in ceea ce priveste sangele mi-a curs dupa, cam doua zile asa curgea cate o picatura la ceva timp..nu stiu de ce.a curs putin mai mult in prima zi.e vreo problema?ar trebui sa-mi fac griji de ceva?ast raspuns Offline #27 2011-08-09 11:13:54
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !nici nu m-a durut, nici nu a curs sange; e normal sa sangerezi, am avut prietene care au sangerat si cate o saptamana dupa primul contact... la urma urmei e o rana care trebuie sa se vindece daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #28 2011-08-14 13:42:20
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !fetele iar va deranjez:(...am facut-o cu prietenul meu acum 4 zile pentru a doua oara!m-a durut foarte mult si mi-a curs din nou sange.nu cred ca reusise prea bine de prima data(am scris mai sus ce s-a intamplat).Cand am terminat am observat ca doar jum din prez mai era pe(,)penisul lui si jum afara.eu n-am simtit nimic,ma durea prea tare si sincer nici nu-mi trecea prin cap ca ar putea sa se intample asta.el nu a ejaculat dar lichidul ala preejaculator poate face probleme?adica putea sa iasa pe la baza prezervativului in acele momente?mi-e foarte teama pt ca am auzit ca se poate ramane si de la el.credeti-ma ca sunt foarte speriata si nu reusesc sa-mi revin.pe deasupra am si niste scurgeri maronii.nu stiu ce sa cred... Ultima oara a fost editat de alexandra_05 (2011-08-14 13:44:08) Offline #29 2011-08-14 14:45:27
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !daca prezervativul inca era pe penis nu sunt sanse. stai linistita.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #30 2011-08-14 14:46:00
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !nu este absolut nici un risc atata timp cat prezervativul era inca pe penis... stai linistita Ultima oara a fost editat de YoHanna (2011-08-14 14:46:36) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #31 2011-11-29 17:10:29
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !Ati folosit prezervativ? Daca da se poate sa te fi iritat de la el si mie mi-sa intamplat. Sau cred ca depinde si daca a fost mai dur cu tine si nu te-a luat cu incetul. Daca te doare in continuare te sfatuiesc sa mergi la un doctor ginecolog cand ai ocazia. Ai grija de tine multa sanatate. Offline #32 2011-11-29 17:20:26
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !Este posibil sa fie himenul care s-a rupt si el sa ti se para ca e iesit in afara. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #33 2011-11-29 17:40:07
Re: primul contact sexual ! sunt putin speriata !Hmm..eu raman la parerea mea. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|