homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Incepere AC la jumatatea ciclului

#1 2011-06-08 18:15:52

alina11
New member
Inregistrat: 2010-02-28

Incepere AC la jumatatea ciclului

Am facut o pauza de la anticonceptionale din diverse motive si as dori sa le incep iar deoarece pe 1iunie merg la mare si pe 5 ar trebui sa-mi vina ciclul si as vrea sa-l aman. Plus, atunci ma vad in sfarsit cu prietenul si reluam activitatea sexuala, ar fi 2 in 1.

Stiu ca trebuie sa le incep cand vine menstruatia, dar mi-a venit acum pe 4 si n-am vrut sa iau o luna intreaga hormoni fara vreun motiv clar si ma gandesc sa le incep la mijlocul ciclului, pe 21, ca peste 10zile cand o sa fiu la mare sa stau si fara grija menstruatiei, si protejata (fara a avea nevoie de prezervativ, ca in primele 7zile).

Am gandit-o bine , este ok sa incep la jumatatea ciclului ca sa aman menstruatia si apoi sa am activitate sexuala peste 10zile?

Va multumesc mult!

#2 2011-06-08 18:22:44

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: Incepere AC la jumatatea ciclului

Poti sa le incepi oricand dar ai nevoie de protectie suplimentara 7 zile. In momentul in care le incepi in prima zi de ciclu esti protejata de la prima pastila. Bafta! puss

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#3 2011-06-08 19:14:44

alina11
New member
Inregistrat: 2010-02-28

Re: Incepere AC la jumatatea ciclului

Perfect! Mersi mult, kaereste!  dance  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.