homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting sau sarcina?

#1 2011-06-09 00:38:05

bleunoir
Membru
Inregistrat: 2011-06-09

spotting sau sarcina?

Buna seara. De cateva zile ma confrunt cu o problema..in urma cu o luna am avut un contact sexual neprotejat insa nu a terminat in mine..mentionez ca nu luam niciun tip de anticonceptionale.Dupa 3 zile am avut menstruatie care a tinut 3 zile insa mi-a curs foarte putin.Dupa o saptamana am avut din nou si s-a desfasurat la fel..in aceasta saptamana am luat anticonceptionale Logest..Iar dupa 10 zile mi-a venit iar menstruatia..Am menstruatie de 6 ani si pana acum a fost in mod normal,avand in fiecare luna 4 zile in care eram pe stop si nu imi curgea abundent..Nu cred sa fie vorba despre o reactie a organismului meu la AC pentru ca am mai luat si nu am avut nicio dereglare..As dori sa ma lamuriti in aceasta problema.Va multumesc anticipat!

#2 2011-06-09 10:26:40

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: spotting sau sarcina?

doar un test de sarcina te poate lamuri. si ar fi bine sa-l faci cat mai curand.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.