|
Nu esti logat.
Intarziere ciclu menstrual!!!URGENTNOYzUDfL#1 2011-06-09 08:29:31
Intarziere ciclu menstrual!!!URGENTNOYzUDfLBuna ziua! As dori sa stiu care sunt sansele sa raman insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in 26.04, fara ejaculare din partea lui. Ciclul mia venit la timp in luna mai(28 zile) dar acum, in iunie, a intarziat o zi si sunt extrem de ingrijorata. Mentionez ca de 4 saptamani urmez o dieta proteica si nu am mai avut contact sexual de la evenimentul respectiv. Credeti ca si dieta are legatura cu intarzierea ciclului sau sunt sanse sa fiu insarcinata? In cat timp sa imi fac un test de sarcina? Va multumesc anticipat. Offline #2 2011-06-09 09:40:16
Re: Intarziere ciclu menstrual!!!URGENTNOYzUDfLPai daca in luna mai ti-a venit menstruatia, si a fost normala, si de atunci nu ai mai avut contacte nu ai de ce sa te ingrijorezi pentru o sarcina. Intarzierea menstruatiei acum poate fi din multe cauze: dieta, stres etc. Offline #3 2011-06-09 10:39:12
Re: Intarziere ciclu menstrual!!!URGENTNOYzUDfLmultumesc frumos. mam mai linistit. o sa fac un test maine dimineata ca am mai multa incredere in cele care se fac dimineata. dar poate am noroc si vine pana atunci. Offline #4 2011-06-14 14:18:34
Re: Intarziere ciclu menstrual!!!URGENTNOYzUDfLBună ziua! Sunt nouă pe forum şi nu voiam să deschid un subiect nou din moment ce acesta e exact ceea ce mă frăm?ntă şi pe mine ?n ultimele zile. Am 21 de ani şi de obicei nu am un ciclu regulat, ?nsă din luna februarie ?ncoace ?mi vine exact la 24, 25 de zile iar acum mi-a ?nt?rziat cu 5 zile! Mi-am ?nceput viaţa sexuală cu prietenul meu acum 3 ani şi de atunci tot timpul ne protejăm cu prezervativ, iar după ce terminam şi-l scoate şi ?l umflăm să vedem, daca nu cumva a fost spart, sau s-a spart ?n timpul actului sexual. Exact aşa am făcut şi ?n data de 11 iunie (menţionez că mie trebuia să ?mi vină ciclul ?n 9, 10 iunie). Nu ştiu care ar fi cauza ?nt?rzierii... am avut şi ceva probleme la stomac, crampe foarte dureroase, am luat Debridat medicament, iar apoi de cateva zile ?ncoace iau Coldrex că m-am cam racit; e adevărat că sunt şi ?n anul 3 la facultate şi am licenţă, plus că eu mă ocup şi cu banchetul şi cu str?ngerea banilor pentru toate cheltuielile de absolvire iar de aici rezultă stres, un alt posibil factor al ?nt?rzierii ciclului, dar chiar nu ştiu ce să zic nu ne dorim copii dec?t după căsătorie, adică peste c?ţiva ani. Mi-am făcut şi un test de sarcină ieri (13 iunie) care a ieşit negativ. Vă mulţumesc! "Give thanks for what you are now, and keep fighting for what you want to be tomorrow." [Fernanda Miramontes-Landeros] Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|