|
Nu esti logat.
Vreau sa stiu...#1 2011-06-10 22:35:15
Vreau sa stiu...Buna seara! am o mica dilema....menstruatia poate sa mai apara daca esti insarcinata?am avut un contact mai nesigur in luna aprilie, fara ejaculare in interior..dar totusi mi-a fost teama..in luna martie menstra mi-a venit pe data de 7, in aprilie pe 1, mai pe 5 si iunie pe 7. Nu am nici un alt simptom..doar ca tot aud cazuri si cazuri..si de f multe femei insarcinate in jurul meu.. va rog, linistiti-ma.. Offline #2 2011-06-10 22:51:11
Re: Vreau sa stiu.......Menstruatia nu este f abundenta..si tine cam 4 zile.. Offline #3 2011-06-10 23:03:11
Re: Vreau sa stiu.....Ca durata, da..dar abundent..am 1 zi din cele 4.....a 2-a, cand e un pic mai abundent..dar nu exagerat....cred ca totul se intampla in capul meu..stresul din sesiune...tin de 2 saptamani o dieta..si mai remarc, niste pulsatii la nivelul abdomenului inferior...dar cu siguranta e datorita alimentatiei...dar spuneti-mi..care sunt diferentele dintre menstruatia din timpul sarcinii,.daca exista..si cea normal...cantitativ..culoare...Datele spuse, in care mi-a venit..sunt relativ normale, nu? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|