homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru doctoressa..pb grava

#1 2011-06-11 12:46:21

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

pentru doctoressa..pb grava

buna ziua.mama prietenului meu este bolnava si nu stim ce sa facem.vinerea trecuta s-a trezit si piciorul stang nu putea sa il miste,parca a prinso un zgarci sus la pulpa..am zis ca poate trece,ca e de la reumatizm si asa....pe zi ce trece e tot mai rau.acum nu poate nici sta in fund...acum 3 zile am chemat ambulanta,i-a facut un algocalmin dupa care s-a simtit si mai rau...de dus la medic nu putem,caci nu se poate ridica de pe pat,mai ales sa stea in picioare sau in fund,iar ea locuieste la etajul 6.de la medicul de fam i sa dat aulin si diclofenac,dar fara rezultat.va rog ajutati-ma si dati-mi un sfat..nu mai stim ce sa facem.

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#2 2011-06-11 12:48:14

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: pentru doctoressa..pb grava

chemati din nou ambulanta..
eventual una privata si sa o duca la spital
sau ajutati-o voi sa coboare ..banuiesc ca aveti lift si luati un taxi pana la urgente

in ce oras sunteti?

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2011-06-11 13:09:12

deeyanna
Full member

in cj...pai daca nu se poate tine pe picioare...cum sa o coboram?sad

#4 2011-06-11 13:17:00

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

o tineti voi in brate..

Sa nu te astepti sa te salut!

#5 2011-06-11 13:54:53

moksha
Hero member

deeyanna a scris:

buna ziua.mama prietenului meu este bolnava si nu stim ce sa facem.vinerea trecuta s-a trezit si piciorul stang nu putea sa il miste,parca a prinso un zgarci sus la pulpa..am zis ca poate trece,ca e de la reumatizm si asa....pe zi ce trece e tot mai rau.acum nu poate nici sta in fund...acum 3 zile am chemat ambulanta,i-a facut un algocalmin dupa care s-a simtit si mai rau...de dus la medic nu putem,caci nu se poate ridica de pe pat,mai ales sa stea in picioare sau in fund,iar ea locuieste la etajul 6.de la medicul de fam i sa dat aulin si diclofenac,dar fara rezultat.va rog ajutati-ma si dati-mi un sfat..nu mai stim ce sa facem.

chemati ambulanta, sunt o gramada de cauze pentru ce problema are si faptul ca dureaza de ceva timp ne arata ca intr-adevar trebuie internata si facute investigatii. cereti asta.

Publicitate

loading...

#6 2011-06-11 14:46:33

deeyanna
Full member

acum am sunat la ambulanta si o sa vina....multumesc fetelor"puss

#7 2011-06-25 19:42:01

lady_v
New member
Inregistrat: 2010-12-11

Ce s-a mai intamplat cu mama prietenului tau?
Este bine acum?
Astept vesti

#8 2012-01-15 00:53:34

deeyanna
Full member

abia acum am vazut mesajele....pai pana la urma pe mama fostului prieten a operat-o de hernie de disc...si nici acum nu e prea bine...din cate stiu:*

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.