|
Nu esti logat.
E blestem sau nu?#1 2011-06-12 13:05:07
E blestem sau nu?Ati auzit despre femeile/barbatii care ori de cate ori se casatoresc cu o persoana dupa ceva timp aceasta moare subit.Cunosc si eu doua cazuri,unul aici in sat altul in cadrul familiei mele.Prima o avut trei soti or murit,ii singura acuma cealalta primul sot o murit in bratele ei de infarct,al doilea la cateva luni de la casatorie o facut un atac cerebral in timp ce conducea,o intrat in coma,si a murit,cat mai tineam la omul ala,Dumnezeu sa-l ierte. Offline #2 2011-06-12 13:12:58
Re: E blestem sau nu?Sa nu cumva sa te casatoresti Offline #3 2011-06-12 13:16:13
Re: E blestem sau nu?nici eu nu cred in asa ceva. A fost probabil ghinion. Asa cum zice Bianca, toti murim mai devreme sau mai tarziu, pur si simplu acelei persoane i s-a intamplat sa-i moara toti sotii inaintea ei Offline #4 2011-06-12 13:18:39
Re: E blestem sau nu?Ar fi mai bine sa vorbesc cu un preot... Offline #5 2011-06-12 13:39:53
Re: E blestem sau nu?Nici eu nu cred in blesteme.Consider ca asa a fost sa fie cazul acelei femei,s-a intamplat.Sunt multe coincidente pe lume,daca ne-am lua dupa ele si am pune toate evenimentele cap la cap,am gasi o multime de lucruri stranii si nu am mai dormi linistiti niciodata. Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-12 13:54:09
Re: E blestem sau nu?Acuma...numai Dumnezeu stie ce o fi.. Offline #7 2011-06-12 14:03:13
Re: E blestem sau nu?Daca crezi cu tarie in lucururile astea, cel mai bine ar fi sa vb cu un preot, poate el te linisteste. Altfel nimeni nu o sa-ti scoata din cap superstitiile astea si nu o sa fii niciodata linistita. Offline #8 2011-06-12 14:04:48
Re: E blestem sau nu?Mi se pare total gresit ca parintii sa induca copilului asemenea conceptii... cum s-a intamplat in cazul tau si cum se intampla in multe alte cazuri. Daca crezi, ti se intampla si la un moment dat ajungi sa dai vina pe soarta, blesteme, forte negative pentru cel mai mic lucru care ti se intampla. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #9 2011-06-12 14:08:57
Re: E blestem sau nu?Mdah, cu o asa educatie din partea parintilor nu ma mir de ce crezi cu atata vehementa in asa ceva. Are o mare influenta in gandire ceea ce-ti spun ai tai. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #10 2011-06-12 14:12:12
Re: E blestem sau nu?Nu..fiindca de f putin timp ma "bantuie" gandul asta. Offline #11 2011-06-12 14:28:18
Re: E blestem sau nu?Eh, asta e acum. Nu te poti astepta sa stea cineva langa tine pentru totdeauna sau pana dai tu coltul. Ai fi egoista si nu l-ai lasa sa-si urmeze calea. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #12 2011-06-12 22:12:15
Re: E blestem sau nu?autosugestia este semnificativa, mai ales in subconstientul individului care ajunge sa isi asume orice coincidenta ca fiind indreptata dinatins asupra lui de catre altcineva.. Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #13 2011-06-13 00:29:17Re: E blestem sau nu?Nici eu nu cred in lucruri de genu , ai spus ca majoritatea au fost bolnavi, deci nu cred ca are legatura cu vreun blestem . .. Iar in legatura cu animalele tale , probabil erai atasata de ele si le-ai simtit tu lipsa mult . Offline #14 2011-07-11 23:07:34
Re: E blestem sau nu?
Eu zic ca e ceva necurat. Am auzit ca blestemele chiar se prind mai ales daca sunt puse de parinti sau rude. Credinta e solutia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|