homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Astigmatism copii

#1 2011-06-15 15:13:18

raze de soare
New member
Inregistrat: 2007-04-03

astigmatism copii

Buna baiatul meu in varsta de 5 ani a fost diagnosticat cu astigmatism. Nu stiu prea multe despre aceasta boala. Din ce am citit pe net nu se prea poate vindeca.As vrea sa stiu daca prin exercitii se vede vr-un rezultat daca s-a mai confruntat cineva sau cunoaste persoane care au aceasta problema.Suntem programati la exercitii iar pe net scrie ca la persoanele cu astigmatism se fac doar de relaxare de aceea as vrea sa aud si alte pareri medicul a zis sa le facem dar nu garanteaza vre-o ameliorare. Are dioptii +3,25 la ambii ochi.

#2 2011-06-15 15:32:55

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: astigmatism copii

eu stiam ca se poate vindeca , prin corectie cu ochelari, lentile si  se fac acum si operatii cu laser ....

#3 2011-06-15 19:18:35

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

am un verisor, mai mic decat mine, acum are 14 ani jumatate si de la varsta de 3 ani si 7 luni poarta ochelari, cica pentru corectia astigmatismului, a facut o gramada de exercitii, insa fara rezultat. Fara ochelari nu vede bine si concluzia noastra si a medicilor (a fost acum 1 luna la control) e ca ori isi face operatie, ori isi poarta "povara" o viata intreaga. Faza e ca la el parca se inrautateste situatia..a ajuns la dioptrii de +4,5
sad
deci nu stiu cat de ok va fi si fiul tau, insa sper ca toata lumea sa se faca bine. smile

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#4 2011-06-16 17:41:50

raze de soare
New member
Inregistrat: 2007-04-03

multumesc pentru raspunsuri.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.