homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am si eu o nelamurire!-2

#20 2011-06-15 22:27:03

Sumire
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Re: am si eu o nelamurire!

sinSSW a scris:

am fost am vbit cu o farmacista si am luat postinor 2.Doua pastilutee care se iau la un interval de 12ore.

Ai grija sa nu uite sa ia a doua pastila ca. . .  bebic

#21 2011-06-15 22:28:34

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu ma bucur ca desi sunteti iresponsabili pe moment macar va treziti un pic in al 12-lea ceas si intrebati big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#22 2011-06-15 22:30:49

sinSSW
New member
Inregistrat: 2011-06-15

ok! ms mult!

#23 2011-06-16 03:09:47

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Ma scuzati de  offtopic  ,dar m-am amuzat teribil. Cum adica "te-ai ejaculat" ? lol  rotfl2

#24 2011-06-16 07:48:55

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Bianca lol Ai si tu o nelamurire? lol ... Nu mai conteaza, bine ca a intrebat si ca nu s-a produs o tragedie big_smile

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-06-16 07:49:34)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Publicitate

loading...

#25 2011-06-16 15:58:47

RrramonaElena_tm
New member
Inregistrat: 2011-06-16

buna tuturor:D!scuze daca nu aici ar trebui pusa intrebarea dar nu stiu unde sa o "incadrez"!am fost zilele trecute la ginecolog impreuna cu prietenul meu...pentru ca avea niste dureri!in fine,mie mi s-a spus ca nu am nimic,dupa analiza lamei,iar lui i s-a pus diagnosticul de "infectie nespecifica"...si pentru ca doctorul la care a fost prietenul meu nu i-a explicat mai nimic,mai ca nu l-a dat afara in suturi,am intrebat-o pe doctorita mea ce inseamna!mi-a explicat ca nu-i mare lucru,lui i-a fost prescris ciprinol si nidoflor crema...iar mie mi-a zis doamna doctor sa iau ovule cervugid...o "tura" de sase saptamana asta,si inca o tura luna viitoare..si spalaturi cu bicarbonat!tot nu am inteles ce inseamna acel diagnostic dar in fine!nu am luat niciodata ovule si sincera sa fiu nu stiu cum sa o fac...asta mi-era intrebarea de fapt!si spalaturile trebuie sa le fac si in interior sau doar in exterior..si cat de des?eu am inteles de la doamna doctor ca in fiecare seara...multumesc frumos:)

#26 2011-06-16 16:06:38

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

daca ti-a recomandat spalaturi, s-a referit sa le faci interior, dar eu cred ca se poate si fara wink. ovulele le pui cate unul pe seara, inainte de culcare, stand intinsa in pat. il impingi cu degetul cat mai inauntru. dupa ce l-ai pus, incerci sa nu te ridici cateva ore din pat, pt ca ovulul se topeste si s-ar scurge afara repede daca ai sta in fund sau in picioare. de asta e bine sa-l pui chiar inainte de culcare. sa folosesti un protej-slip mai gros sau vata, deoarece pana dimineata ovulul se scurge si sa nu-ti patezi chilotul. posibil si a doua zi sa se mai scurga ceva, deci atentie sa nu te patezi.

#27 2011-06-16 16:06:55

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

florry82 a scris:

Nu stiu daca ea poate lua pastile anticonceptionale fara sa fie insotita de partini pentru ca este MINORA. Sa ia dupa oreche sau de la prietene cred ca este cea mai mare gresala pe care o poate face.
Nu specifici daca era virgina sau nu....

Poate sa ia anticonceptionale daca e minora, si mai ales poate sa se duca la  planning si fara parinti.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#28 2011-06-16 17:08:36

RrramonaElena_tm
New member
Inregistrat: 2011-06-16

anca90 a scris:

daca ti-a recomandat spalaturi, s-a referit sa le faci interior, dar eu cred ca se poate si fara wink. ovulele le pui cate unul pe seara, inainte de culcare, stand intinsa in pat. il impingi cu degetul cat mai inauntru. dupa ce l-ai pus, incerci sa nu te ridici cateva ore din pat, pt ca ovulul se topeste si s-ar scurge afara repede daca ai sta in fund sau in picioare. de asta e bine sa-l pui chiar inainte de culcare. sa folosesti un protej-slip mai gros sau vata, deoarece pana dimineata ovulul se scurge si sa nu-ti patezi chilotul. posibil si a doua zi sa se mai scurga ceva, deci atentie sa nu te patezi.

Asa ma gandeam si eu ca trebuie..dar na,sa fiu sigura:D!ma gandeam ca exista vreun "mecanism" ceva,mai avansat,sa zic asa!si daca fac spalaturi,totusi..imi trebuie irigator ma gandesc..dar totusi..in fiecare seara?ca din cate am inteles e mult prea mult,ca bicarbonatul distruge flora naturala ...din cate am citit si eu big_smile !merci mult tummenupp

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.