|
Nu esti logat.
Am si eu o nelamurire!-2#20 2011-06-15 22:27:03
Re: am si eu o nelamurire!
Ai grija sa nu uite sa ia a doua pastila ca. . . Offline #21 2011-06-15 22:28:34
Re: am si eu o nelamurire!Eu ma bucur ca desi sunteti iresponsabili pe moment macar va treziti un pic in al 12-lea ceas si intrebati ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #22 2011-06-15 22:30:49
Re: am si eu o nelamurire!ok! ms mult! Offline #23 2011-06-16 03:09:47
Re: am si eu o nelamurire!Ma scuzati de ,dar m-am amuzat teribil. Cum adica "te-ai ejaculat" ? Offline #24 2011-06-16 07:48:55
Re: am si eu o nelamurire!Bianca Ai si tu o nelamurire? ... Nu mai conteaza, bine ca a intrebat si ca nu s-a produs o tragedie Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-06-16 07:49:34) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#25 2011-06-16 15:58:47
Re: am si eu o nelamurire!buna tuturor:D!scuze daca nu aici ar trebui pusa intrebarea dar nu stiu unde sa o "incadrez"!am fost zilele trecute la ginecolog impreuna cu prietenul meu...pentru ca avea niste dureri!in fine,mie mi s-a spus ca nu am nimic,dupa analiza lamei,iar lui i s-a pus diagnosticul de "infectie nespecifica"...si pentru ca doctorul la care a fost prietenul meu nu i-a explicat mai nimic,mai ca nu l-a dat afara in suturi,am intrebat-o pe doctorita mea ce inseamna!mi-a explicat ca nu-i mare lucru,lui i-a fost prescris ciprinol si nidoflor crema...iar mie mi-a zis doamna doctor sa iau ovule cervugid...o "tura" de sase saptamana asta,si inca o tura luna viitoare..si spalaturi cu bicarbonat!tot nu am inteles ce inseamna acel diagnostic dar in fine!nu am luat niciodata ovule si sincera sa fiu nu stiu cum sa o fac...asta mi-era intrebarea de fapt!si spalaturile trebuie sa le fac si in interior sau doar in exterior..si cat de des?eu am inteles de la doamna doctor ca in fiecare seara...multumesc frumos:) Offline #26 2011-06-16 16:06:38
Re: am si eu o nelamurire!daca ti-a recomandat spalaturi, s-a referit sa le faci interior, dar eu cred ca se poate si fara . ovulele le pui cate unul pe seara, inainte de culcare, stand intinsa in pat. il impingi cu degetul cat mai inauntru. dupa ce l-ai pus, incerci sa nu te ridici cateva ore din pat, pt ca ovulul se topeste si s-ar scurge afara repede daca ai sta in fund sau in picioare. de asta e bine sa-l pui chiar inainte de culcare. sa folosesti un protej-slip mai gros sau vata, deoarece pana dimineata ovulul se scurge si sa nu-ti patezi chilotul. posibil si a doua zi sa se mai scurga ceva, deci atentie sa nu te patezi. Offline #27 2011-06-16 16:06:55
Poate sa ia anticonceptionale daca e minora, si mai ales poate sa se duca la planning si fara parinti. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #28 2011-06-16 17:08:36
Asa ma gandeam si eu ca trebuie..dar na,sa fiu sigura:D!ma gandeam ca exista vreun "mecanism" ceva,mai avansat,sa zic asa!si daca fac spalaturi,totusi..imi trebuie irigator ma gandesc..dar totusi..in fiecare seara?ca din cate am inteles e mult prea mult,ca bicarbonatul distruge flora naturala ...din cate am citit si eu !merci mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|