homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Singur/a de sarbatori-14

#248 2007-12-23 16:04:14

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: singur/a de sarbatori

fetelor ce naibii. cum sa nu va bucurati de sarbatori???? nu conteaza k nu aveti iubit, pt k oricum aveti pe cineva langa voi wink fiti serioase. iar revelionu trebuie sa fie cel mai tare chef de anu asta wink nu mai stati bosumflate big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#249 2007-12-23 16:50:10

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

k  bine  zici  deadrose.....ba  kiar  petrecerea  de  rev  ar  putea  fi  o  oportunitate  de  a  cunoaste  persoane  noi  si  de  ce  nu   de  a  va  face  un  iubit...la  mine  asta  e  primul  an  pe  care'l  petrec   cu  persoana  iubita....anul  trecut  m'am  departit  de  fostul   fix  in  ajunul  craciunului  si  de  rev 2006-2007  m'am  distrat  cum  n'am  mai  facut'o  de  ceva  timp...asa  k  acceptati  orice   invitatie  vi  se  face  k  nu  stiti  de  unde  sare  iepurele...din  experienta  va  spun... poop si  sarbatori  fericite  alaturi  de  cei  dragi

#250 2007-12-23 17:05:42

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

bine zici si tu wink si oricum fetelor... ne distram si fara ei daca altfel nu se poate. nici nu stiti de unde iese mai bine fara ei decat cu ei tongue fiti mai entuziasmate smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#251 2007-12-23 17:28:12

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

Eu sunt singura in general...nu il mai am decat pe tata cu care ma vad rar si nu prea ma inteleg. Prietenii s-au dovedit doar la bine..langa mine asa ca va urez Sarbatori fericite si multa bucurie in suflet tuturor fetelor care petreceti singure sarbatorile...sper ca Anul nou sa vina cu mai multa speranta. As fi vrut sa fie mama cu mine... sad

#252 2007-12-23 19:23:15

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

si ma numar printre persoanele solo de anul acesta,dar sper ca nu pentru mult timp va fi asa.asta-i viatza,n-ai ce face...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

Publicitate

loading...

#253 2007-12-23 22:37:30

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

VYP3R a scris:

doamne, m-am inregistrat special pt a-ti zice ca probabil esti o fata de nota 20 pt ca accepti tampeniile lui! Eu personal l-asi bate numai in cap pe taicatu! am avut o prietena care m-am rafuit cu tasu tot de asta, sa vezi ce bobocel era dupa, nu violenta e o solutie dar cand vezi atata prostie... dc se spanzura fete, dc cad in depresie cupluri si se omoara? DIN CAUZA UNOR PARINTI CA ASTORA! DACA VREUN PARINTE IN GENU CITESTE ASTA IMPUSCA-TE MA!!!! ii urasc EXTREM!!! scuzati de greselile gramaticale dar cand am citit la saraca fata ma apucat dracii!!!

FACETI COPII DACA VRETI SA AVETI CU ADEVARAT GRIJA DE EI NU SA II PUNETI IN LANTURI !!! DACA NU SUNTETI IN STARE NU MAI DATI DIN CUR DEGEABA ATUNCI!
(celor ce nu convine ce am scris, celor destepti cu "gramatica limbii prostiei a.k.a romane", va rog scutiti-ma !!!!!)

iti multumesc din suflet VYP3R
asta e situatia..nu am cum sa o schimb..am incercat sa vb cu el zilel trecute si mi-am primit in schimb injuraturi de toata frumusetea si un scuipat pe fata...imi cer scuze ca zic asta dar pur si simplu nu imi vne sa cred ce mi s-a intamplat din cauza k am vrut sa vb cu el..sa ii zic k vreau sa ies, sa fac revelionul la prietenul me..pe care nu il accepta sub nici o forma...s-a dus tot planu meu si a lu iubi de rapa...tot c mai ramane de facut este sa termin blestemata de faculate...5 luni cat mai am si sa ma ducu nde o-i vedea cu ochii...iubi zice sa ma mut la el de acum dar sunt in joc 12 mil de care am nevoie pt a termina si ultimul an de facultate...
asta este ce sa ii faci...
sincer aveam si eu momente in care imi venea sa ma arunc de la etaj...dar iubi si mama sunt singurele mele pers pt care traiesc p pamantu asta...la cate mi-a facut si iubi..o parte stiti pov pt ca am postato...dar tot il iubesc...
ce sa va spun...un calduros la multi ani...sarbatori fericite...un nou an plin de fericire si sanatate....fie ca toate dorintele sa vi se indeplineasca...si sa fiti iubiti
ms tuturor celor care mi-au fost alaturi cu sfaturi de cate ori am avut nevoie....

Ultima oara a fost editat de daniela1985 (2007-12-23 22:38:07)

#254 2007-12-23 22:45:20

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

Ank-Su-Namun a scris:

si ma numar printre persoanele solo de anul acesta,dar sper ca nu pentru mult timp va fi asa.asta-i viatza,n-ai ce face...

subscriu...

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#255 2007-12-24 00:49:05

Ank-Su-Namun
Sr. member

lasa Marius ca ne vine si la noi vremea,ne facem noi mari,nu? smile

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#256 2007-12-24 09:42:35

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

doamne  daniela si  eu  care  credeam  k  am  parinti  comunisti....:smile(  imi  pare  ft  rau...cunosc  sentimentul  cand  vecinul  da  un  party  si  u  sa  stai  in  fata  pc'ului sad...

#257 2007-12-25 01:19:23

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

si eu sunt singura anul asta de sarbatori, primele sarbatori dupa 5 ani pe care o sa le petrec acasa cu parintii mei, parca nu mai simt in jurul meu veselia aceea pe care o simteam cand eram mai mica si tot in familie faceam sarbatorile, dar asta e...sper sa ma distrez mai mult in anul 2008:))

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#258 2007-12-25 01:48:29

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Cand eram singura, nu aveam pe nimeni, nu iubeam pe nimeni, credeam ca cel mai groaznic e sa fii singura iarna de sarbatori, cand toti in jurul tau sint veseli, se iubesc, se felicita etc.
Din pacate am experimentat si un alt fel de a fi singura de sarbatori.
Cel mai nasol e sa iubesti si totusi sa fii singur/singura de sarbatori din diverse motive.
Cineva spunea ca sarbatorile de iarna se petrec cel mai frumos in familie, cu parintii. Scuze, dar in fiecare zi sint cu ei, deja imi ajunge.
ane_mona, exact asa simt si eu, ca farmecul carciunului de pe vremuri s-a pierdut sad
Ar trebui sa ma bucur ca sint in viata, ca am trecut cu bine peste incercarile din ultimul an, ca sint sanatoasa, ca am parinti minunati, ca am prieteni buni, dar nu reusesc.
Nu stiu de ce am pus bradul impodobit in camera mea...de fiecare data cand ma uit la el imi vine sa plang.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#259 2007-12-25 12:11:18

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

neutral nu fi trista daiana pusspuss hai mai cu viata ...e important sa vrei tu sa fi optimista

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#260 2007-12-25 12:15:50

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Nici eu nu simt Craciunul asa cum ar trebui..si nu sunt singura... Dar pur si simplu,srabatorile nu mai snt ce au fost odata,spiritul comercial le anihileaza... Si niki nu mi-am gasit cadoul de Craciun.... Poate mai imi trece starea asta pe parcurs...dar anul asta,numai Craciun nu simt

Poor is the man whose pleasure depends on another

#261 2007-12-25 12:54:16

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

si eu am aceeasi stare...chiar ii ziceam mamei, in ziua de Craciun la ora 1 eu sunt in pijama si fara chef de nimic

#262 2007-12-25 14:03:52

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

si eu sunt singura...cu iubitu departe...o sa am cele mai urate sarbatori sad

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#263 2007-12-25 14:15:23

andrutza
Vizitator

Ziceam eu ca sunt trista, dar parca nu e chiar asa bag de seama smile
Ma bucur ca am cu cine iesi si ca am prieteni alaturi de mine cu care ies sa ma distrez, imi pare rau ca nu pot fi cu cine doresc, dar asta e acum sper sa nu fiu trista iar maine sau in alta zi si sa imi pastrez linistea asta de acum.

#264 2007-12-25 14:35:45

Ank-Su-Namun
Sr. member

chiar aseara am iesit cu un tip doar asa de plictiseala,nu aveam ce face si vad ca am ajuns la mai mult decat "un suc" dar partea frumoasa akuma vine...daca ma va mai cauta si de akum in continuare,dar oricum nu imi pare rau ca am iesit  cu el si daca nu ma va mai cauta in continuare...asta-i viatza,macar n-am fost "singurica" aseara..wink

#265 2007-12-25 14:44:38

andrutza
Vizitator

f bine ank

#266 2007-12-25 14:46:19

Ank-Su-Namun
Sr. member

eu cred ca asta-i cel mai bun lucru,daca stai si te plangi nu rezolvi nimik,macar sa mergem sa ne "simtim" si noi bine si daca suntem "solo" sau este doar un "one-night-stand"...nu?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.