|
Nu esti logat.
Singur/a de sarbatori-14#248 2007-12-23 16:04:14
Re: singur/a de sarbatorifetelor ce naibii. cum sa nu va bucurati de sarbatori???? nu conteaza k nu aveti iubit, pt k oricum aveti pe cineva langa voi fiti serioase. iar revelionu trebuie sa fie cel mai tare chef de anu asta nu mai stati bosumflate http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #249 2007-12-23 16:50:10
Re: singur/a de sarbatorik bine zici deadrose.....ba kiar petrecerea de rev ar putea fi o oportunitate de a cunoaste persoane noi si de ce nu de a va face un iubit...la mine asta e primul an pe care'l petrec cu persoana iubita....anul trecut m'am departit de fostul fix in ajunul craciunului si de rev 2006-2007 m'am distrat cum n'am mai facut'o de ceva timp...asa k acceptati orice invitatie vi se face k nu stiti de unde sare iepurele...din experienta va spun... poop si sarbatori fericite alaturi de cei dragi Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #250 2007-12-23 17:05:42
Re: singur/a de sarbatoribine zici si tu si oricum fetelor... ne distram si fara ei daca altfel nu se poate. nici nu stiti de unde iese mai bine fara ei decat cu ei fiti mai entuziasmate http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #251 2007-12-23 17:28:12
Re: singur/a de sarbatoriEu sunt singura in general...nu il mai am decat pe tata cu care ma vad rar si nu prea ma inteleg. Prietenii s-au dovedit doar la bine..langa mine asa ca va urez Sarbatori fericite si multa bucurie in suflet tuturor fetelor care petreceti singure sarbatorile...sper ca Anul nou sa vina cu mai multa speranta. As fi vrut sa fie mama cu mine... Offline #252 2007-12-23 19:23:15
Re: singur/a de sarbatorisi ma numar printre persoanele solo de anul acesta,dar sper ca nu pentru mult timp va fi asa.asta-i viatza,n-ai ce face... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline Publicitateloading...
#253 2007-12-23 22:37:30
Re: singur/a de sarbatori
iti multumesc din suflet VYP3R Ultima oara a fost editat de daniela1985 (2007-12-23 22:38:07) Offline #254 2007-12-23 22:45:20
Re: singur/a de sarbatori
subscriu... Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #255 2007-12-24 00:49:05
Re: singur/a de sarbatorilasa Marius ca ne vine si la noi vremea,ne facem noi mari,nu? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #256 2007-12-24 09:42:35
Re: singur/a de sarbatoridoamne daniela si eu care credeam k am parinti comunisti....:( imi pare ft rau...cunosc sentimentul cand vecinul da un party si u sa stai in fata pc'ului ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #257 2007-12-25 01:19:23
Re: singur/a de sarbatorisi eu sunt singura anul asta de sarbatori, primele sarbatori dupa 5 ani pe care o sa le petrec acasa cu parintii mei, parca nu mai simt in jurul meu veselia aceea pe care o simteam cand eram mai mica si tot in familie faceam sarbatorile, dar asta e...sper sa ma distrez mai mult in anul 2008:)) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #258 2007-12-25 01:48:29
Re: singur/a de sarbatoriCand eram singura, nu aveam pe nimeni, nu iubeam pe nimeni, credeam ca cel mai groaznic e sa fii singura iarna de sarbatori, cand toti in jurul tau sint veseli, se iubesc, se felicita etc. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #259 2007-12-25 12:11:18
Re: singur/a de sarbatorinu fi trista daiana hai mai cu viata ...e important sa vrei tu sa fi optimista it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #260 2007-12-25 12:15:50
Re: singur/a de sarbatoriNici eu nu simt Craciunul asa cum ar trebui..si nu sunt singura... Dar pur si simplu,srabatorile nu mai snt ce au fost odata,spiritul comercial le anihileaza... Si niki nu mi-am gasit cadoul de Craciun.... Poate mai imi trece starea asta pe parcurs...dar anul asta,numai Craciun nu simt Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #261 2007-12-25 12:54:16
Re: singur/a de sarbatorisi eu am aceeasi stare...chiar ii ziceam mamei, in ziua de Craciun la ora 1 eu sunt in pijama si fara chef de nimic Offline #262 2007-12-25 14:03:52
Re: singur/a de sarbatorisi eu sunt singura...cu iubitu departe...o sa am cele mai urate sarbatori Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #263 2007-12-25 14:15:23
Re: singur/a de sarbatoriZiceam eu ca sunt trista, dar parca nu e chiar asa bag de seama #264 2007-12-25 14:35:45
Re: singur/a de sarbatorichiar aseara am iesit cu un tip doar asa de plictiseala,nu aveam ce face si vad ca am ajuns la mai mult decat "un suc" dar partea frumoasa akuma vine...daca ma va mai cauta si de akum in continuare,dar oricum nu imi pare rau ca am iesit cu el si daca nu ma va mai cauta in continuare...asta-i viatza,macar n-am fost "singurica" aseara.. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #266 2007-12-25 14:46:19
Re: singur/a de sarbatorieu cred ca asta-i cel mai bun lucru,daca stai si te plangi nu rezolvi nimik,macar sa mergem sa ne "simtim" si noi bine si daca suntem "solo" sau este doar un "one-night-stand"...nu? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|