|
Nu esti logat.
Singur/a de sarbatori-9#154 2006-12-20 00:24:47
Re: singur/a de sarbatorielo! e prima oara cand scriu despre viata mea. Scriu sa-mi vars si eu amarul. Eu cand am deschis ochii spre lume am deschis ochii pe el!De noua ani am fost impreuna intr-o relatie de genul Bahmuteanu_Prigoana. Deh...orice ar fi fost de sarbatori eram impreuna...mai putin anul asta cand a facut pastele indragostit de alta. Ne-am impacat din prostia mea. Avem si un baietel de 4 ani. Nici nu va imaginati ce-i in sufletul meu ...mi-am propus sa ma ingop in munca, dar colac peste pupaza am si atetea libere cat am timp sa-mi fac si parastasul. Ultima oara a fost editat de doloresmama (2006-12-20 00:27:29) Offline #155 2006-12-20 09:34:06
Re: singur/a de sarbatoridoloresmama, nu inteleg de ce ai tras de o astfel de relatie. nu poti trai o viata certandu-te si impacandu-te. si iata ca s-a intamplat ce tebuia sa se intample: despartirea finala. mergi mai departe. Nobody home Offline #156 2006-12-20 15:36:11
Re: singur/a de sarbatoridoloresmama parerea mea...e ca...sa`l dai in `sda masii....k asta nu e om..dak dupa 9 ani de zile se indragosteste de alta...shi lasa un copil de 4 ani la o parte...acum sa vada cum creste ...sa`i zica "tati...ala/aia a dat in mine" taty doamna la gradinitza mi`a zis savina toti taticii la serbare "shi etc...el sa lase bietul copil acum...neeeh fato! da`l la mamik`sa...nu se merita...asta chiar k e mitocan #157 2006-12-20 22:01:34
Re: singur/a de sarbatorinashira draga mea, n-am tras...asa a fost sa fie. Am fost sincera cu mine si mi-am urmat sentimentul.Daca as povesti tot nu cred ca am avea spatiu suficient. Si nu am stat pentru copil pt ca asta-i cea mai mare greseala. Ce sa fac daca s-a indragostit...deh...n-am avut de ales....Vezi tu, citeam un articol interesant pe net si am retinut asta "putem noi sa ne opunem sa moara un om pe care-l iubim?putem noi stopa razboiul din Irak?Putem noi sa decidem daca ninge sa nu afara...soarta! "Nici macar nu dau vina pe cineva, dar trec printr-un moment greu atata tot. Stiu ca vor mai fi multe de-a lungul vietii. Offline Publicitateloading...
#158 2006-12-21 12:34:59
Re: singur/a de sarbatoridoloresmama...tot ce nu te omoara te intareste. Fruntea sus! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #159 2006-12-21 12:43:44
Re: singur/a de sarbatoridoloresmama : fii tare pt copil. ca un asa..."barbat" nu merita nici sa-ti doarma pe presul de la intrarea in scara(nu de la usa). Offline #160 2006-12-21 22:00:15
Re: singur/a de sarbatoriBuna Alexia,se pare ca amandoua ne aflam in aceasi oala,trist |:-((((((((((((.................Se pare ca nu avem alta alternativa sa dam trecutul inapoi......sau nu putem sterge cu buretele amintirile plakute si neplacute din relatia anter[ioara.......Se pare ca e bine sa nu stam de sarbatori singure,fara sa ne pese de ceilalti din jurul nostru..........incearca sa stai cu familia.....cu prietenii......si sa te gandesti ca viata merge inainte si ca tot raul spre bine.......Eu vb.|:-P in momentul de fata stau pe calculator si imi plang de mila.......nu vb cu ai mei si nu am chef de nimik............Dar sa dau sfaturi pot....dar sa le urmez nu pot...........................Cel mai bine e sa incerci sa te intalnesti cu fetele....sa iesi in oras,,,,,si sa incerci sa crezi ca tot raul...spre bine.Eu acum trec printr-o despartire,si mie tare greu....mai ales ca se afla la mijloc 4 ani petrecuti cu el.......(fostul........................si mie tare greu sa nu fiu trista si sa nu plang..........As avea nevoie....de o prietena sa-mi fie alaturi...........dar se pare ca nici in privinta asta nu am noroc..............sper sa pot merge inainte..........desi mi se pare ca viata mea nu mai are rost....................Ptr cei care se ofera sa-mi aline durerea si care au trecut prin asa ceva plsssss....ajutati-ma si pe mine sa trec mult mai usor prin asta....... Offline #161 2006-12-21 23:10:08
Re: singur/a de sarbatoribuna ramona... eu sunt mai ok decat tine ! Adik peste despartire am trecut.. si peste faptul ca mi-s singura... m-am linistit, am prietenii aproape si pe parinti... ma simt libera si impacata cu mine! E bine sa te simti impacat! Offline #162 2006-12-21 23:30:58
Re: singur/a de sarbatoridin ce a scris cred ca ramona stie bine ce are de facut, nu prea mai are nevoie de sfaturi. acum probabil ca e un moment critic si de asta nu poate sa-si urmeze propriile sfaturi. ramona, mai sunt si zile din astea in care n-ai chef de nimeni si nimic, dar incearca sa te lupti cu tine si sa treci peste starea asta. ar fi foarte bine daca te-ai intalni cu prietenii. rasul e o terapie foarte buna. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #163 2006-12-22 00:05:08
Re: singur/a de sarbatoriAlexia draga mea, nici nu stii cat te invidiez ca ai stiut sa nu renunti la prieteni. Eu am calcat totul in picioare.Eu sunt singura ca in definitia singuratatii. Il am pe fiul meu, e adevarat, dar are lumea lui, a copilariei.....si poate nici lumea lui nu-i intreaga si sunt nevoita sa lupt singura. Nu mai cred in oameni si m-am izolat foarte mult, iar de iesit...pur si simplu nu pot din cauza obligatiilor. Muncesc din greu, aproape zi lumina ca sa pot sa-i asigur cele necesare, iar in putinul timp ramas nu stiu ce sa fac mai intai in casa. Voi sunteti norocoase pt ca aveti cel putin familia si prietenii aproape. De multe ori mi-as dori sa aud o vorba buna......atata tot.Midangel...vezi tu....ironia sortii...ma merita sau nu?cine stie, dar mi-a dat papucii!Asa-i viata si asta e realitatea. Offline #164 2006-12-22 00:14:38
Re: singur/a de sarbatoridoloresmama... eu cred ca exista ceva pentru fiecare! Si am destule exemple, dar iti spun doar 2: unul e chiar doctoressa, care la randul ei si-a crescut fetita singura si a trecut prin o groaza de greutati pe care nush cati dintre noi le-ar fi indurat si uite ca acum a venit si randul ei sa fie fericita si linistita... Si alt exemplu este nasha mea.. care abia la 60 de ani si-a gasit linistea... a ingropat 2 soti si la un moment dat cershea in cimitir... iar acum s-a maritat si e totul bine ! Stai linistita si fii cu credinta in Dumnezeu... El nu lasa pe nimeni! Oamenii nu s-ar simti niciodata singuri daca ar fi mai aproape de Dumnezeu... te pupic dulce si iti doresc sarbatori fericite.. tie si fiului tau! Uneori e de ajuns! Sunt sigura ca daca incerci sa te reapropii de vechii prieteni vei relua legaturile.. prietenii adevarrati nu se pierd niciodata, oricat timp ar trece! Capul sus! Offline #165 2006-12-23 15:13:14
Re: singur/a de sarbatoridoloresmama, si restu care mai sunt singuri, ganditi-va putin la cei apropiati pe care ii aveti in jur. Copil, frate, mama, tata, bunica, pisica, harciog, papagal, etc ... si va veti da seama ca totusi nu sunteti singuri. Ultima oara a fost editat de TipuDinCluj (2006-12-24 17:57:55) placerea nu se refuza ... Offline #166 2006-12-23 20:33:04
Re: singur/a de sarbatoritipule...eu am familie dar e la fel ca si cum n-ar fi, ai mei sunt in varsta si cam morocanosi, de sunat n-am pe cine, iar fiul meu e la stadiul de tom si Jerry si nici nu intelege prea bine ce-i in jurul lui. Eu abia astept sa treaca "sarbatorile astea" ca sa ma ingrop in munca. Oricum tuturor le doresc toate cele bune si Sarbatori Fericite pentru ca asa-i frumos. Sa va aduca mosu ce va doriti Offline #167 2006-12-23 21:06:43
Re: singur/a de sarbatoriSincer, eu as face schimb cu tine oricand! placerea nu se refuza ... Offline #168 2006-12-23 21:24:15
Re: singur/a de sarbatoriTipule din Cluj... nici nu-ti imaginezi cat m-a miscat mesajul tau... pe bune! m-a atins in cele mai ascunse coltulete din inima mea! Ai surprins atat de bine .. nu prea-mi pot exprima admiratia fata de cum te-ai exprimat ! In orice caz... se vede cat esti de sensibil si profund... daca milana nu te vrea... te iau eu! Ca esti un barbat pe cinste Offline #169 2006-12-23 21:25:04
Re: singur/a de sarbatorite duci in cluj, alexia? Nobody home Offline #170 2006-12-23 21:33:17
Re: singur/a de sarbatoriSa termin facultatea ... si mai vedem! Offline #171 2006-12-24 11:42:59
Re: singur/a de sarbatoriOooo, se schimba site-ul in matrimoniale...!! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|