homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-50-152

#2870 2011-07-04 22:00:39

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-50

Faruc merci mult puss o seara frumoasa si tie, nici soti meu nu a venit inca. Imi place foarte mult hjarta

Green puss

Diri puss

Elena puss bafta la eco, vai ce scump e acolo.

Gata, fug acasa, pupici, noapte buna, vise placute tuturor. wave

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-07-04 22:05:07)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#2871 2011-07-04 22:06:07

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

noapte buna anuca + printesica puss
noapte buna fetelor!
fug la dus, ca tot mirosul de la snitele l-am absorbit sad
maine dimi nu cred ca o sa intru, pana la 12 trebuie sa ajung la medic, ne citim maine dupa masa
va pup pe toate puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#2872 2011-07-04 22:06:39

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Ana o seara frumoasa wave  maine sper as te simti mai bine puss

green, multumesc puss

far puss  , pai eu sunt de vina ca imi este rau..daca am vrut sa stau in curent chicot. noapte buna si bafta maine la eco

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-07-04 22:07:21)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2873 2011-07-04 22:07:09

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

ana si bebe puss puss noapte buna

green puss puss multumesc

geo wink te-ai prins rotfl

dirida puss puss imi pare rau ca esti asa aglomerata puss

far puss puss noapte buna si goodluck maine

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-07-04 22:07:46)

#2874 2011-07-04 22:09:09

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine
ma bag la somn, ca maine reincepe nebunia, si unt franta
noapte buna!

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Publicitate

loading...

#2875 2011-07-04 22:09:18

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu ma bag la un serial si somn asa ca noapte buna va urez dragele mele

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2876 2011-07-04 22:10:50

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am revenit... ?mi pare rău că nu am stat cu voi.. am stat ?n pat... m-a durut capul toată ziua.. și azi și ieri.. nu mă simt ok..

AnaArc a scris:

Almi La multi ani! pt maine, poate nu mai intru maine. Sa fi sanatoasa si sa va ajute Dumnezeu sa aveti curand bebe mic in burtica. rugaciune

pentru asta mulțumesc frumos puss

AnaArc a scris:

Am vazut ca ati scris despre persoane care isi urmaresc doar interesul aici, despre prietenii virtuale. Nu stiu daca o sa ma credeti, dar eu va spun: saptamana trecuta am scris rar, dar sa stiti ca am citit absolut tot, m-am gandit la voi, in fiecare zi citeam, dar fara sa ma loghez, nu stiu de ce, dar asta am simtit sa scriu mai rar, sper sa ma intelegeti cum simt eu, tin la toate, ma intereseaza de voi, ma intristez sau ma bucur pt voi (sper sa ma credeti, daca m-ati cunoaste personal ati sti ca nu mint) dar nu m-am simtit "dorita printre voi" de cateva ori si cred ca asta m-a facut sa stau in mai in umbra. Sper sa ma intelegeti asa cum simt eu. Tin foarte mult la voi par si sunt langa voi. par dar daca nu ma vreti stau ascunsa smile

pentru asta ?ți dau  box  box  box  sm  sm  sm
draga mea... noi două ne-am ?nțeles bine la ?nceput, c?nd ai intrat aici.. au fost momente ?n care opiniile noastre s-au bătut cap ?n cap.. te-a durut ce am g?ndit la momentul respectiv despre tine etc.. nu te supăra pe mine, dar (aproape) de fiecare dată c?nd am avut ceva de spus am spus și spun ?aproape? pentru că de multe ori ?mi venea să-mi bag și să-mi scot și să ?njur dar nu ține de regulament (și nu mă refer strict la tine la faza asta)... am spus ce am g?ndit, ai luat-o personal... asta nu mai ținea de mine.. ?mi pare rău că nu ai mai intrat, ?mi pare rău că ai luat-o at?t de personal.. NU de fiecare dată este vorba despre tine, NU de fiecare dată c?nd se vorbește cu sub?nțeles trebuie să fii și tu printre cele la care se face referire.. nu ?nțeleg atitudinea asta.. ana tu nu erai așa la ?nceput, c?nd ai intrat pe forum.. te rog frumos, treci ?napoi și NU te mai g?ndi de fiecare dată c?nd se vorbește cu sub?nțeles că ne referim la tine puss eu sunt genul de persoană care spune clar ce g?ndește ?n limitele bunului simț.. dacă se ?ncing spiritele nu sunt genul care ține dușmănie.. ?mi trece destul de repede, sau cel puțin după o scurtă perioadă, dar ?mi trece.. revino-ți și MAI PUNE ȘI LA C*R UNELE CHESTII CĂ NU E BINE smile puss (asta ți-a mai spus-o și cmin și te-ai supărat pe ea)
sper că ți-e clară situația ?n ceea ce mă privește wink

sonia30 a scris:

almisor puss sa treaca supararea

puss

mayya06 a scris:

almi puss puss sper sa te simti mai bine azi , ia si odihneste-te, rasfata-te si poate mai trece supararea puss puss puss

puss

madalyna7 a scris:

almi, ana, dae puss

puss

madalyna7 a scris:

almi, ana, dae puss

puss

mikado a scris:

Almi puss  par  cine te-a suparat? nu pune la suflet forgetit   imi para rau ca nu a fost reusit concertul  sad

puss puss mici dispute ?n familie forgetit timpul le va vindeca pe toate...
c?t despre concert.. vă partea funny.. am ieșit și m-am mai destins un pic chicot

bunea georgeta a scris:

Almi , te-am '' simtit'' puss sa treaca supararea puss

puss puss

Onutza23 a scris:

almi puss imi pare rau ca la concert nu a fost asa cum te asteptai, dar noroc de gasca de prieteni ca s-au schimbat putin lucrurile. imi pare rau de starea proasta, odihna placuta, sper sa-ti revii repede kram

puss

dae puss eu nu te-am văzut supa

nera puss

mayya sad nu și tu.... ?mi pare sincer rău.. capul sus și să ne rugăm rugaciune să iasă bine totul cu tratament puss

eu nu am făcut SAFL hmm asta ce mai e?? sad

far_away a scris:

almisorpuss ma bucur ca te-ai simtit bine la concert desi nu a fost cel mai reusit   roll  ... si  applause  pt blog

puss mulțumesc

bunea georgeta a scris:

Almi , nici astazi nu intrii? puss

puss am intrat de dimi și am zis că poate intru mai pe seară tongue

mikado a scris:

Almi, hai spune ceva!! trombon  trombon  cine te-a suparat asa tare?  cesafac

puss

pup pe toată lumea.. mai stau un pic cu voi apoi merg la somn că la 4 ?l duc pe tata la gară..

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-07-04 22:11:14)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2877 2011-07-04 22:10:58

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

diri, ce sa zic cesafac  multa putere! sa treaca repede perioada asta solicitanta si stresanta !

green puss  ce faci tu? ai prins un pic de bronz?  wink

geo, am glumicit chicot

ana, noapte buna!  puss  wave

Far, bafta maine!  puss  goodluck

Almi  puss  par  sper ca s-au rezolvat disputele....SAFL (sindromul antifosfolipidic) ai facut si tu  wink 
n-ai luat o pastiluta pentru durerea de cap? ..drum bun tatalui!

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-07-04 22:16:29)

.

#2878 2011-07-04 22:13:02

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

diri te inteleg, stiu povestea cu banii. iti doresc sa treaca cel mai repede perioada asta aglomerata. somn dulce, sa dormi bine puss

green puss noapte buna!

ana si bebe pusspuss noapte buna, somn dulce

far puss noapte buna si goodluck la eco, te asteptam cu vesti bune!

almi puss ma bucur ca ai intrat putin la noi

mika puss

oare ce inseamna medic OG personal?  spranceana

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-04 22:17:50)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2879 2011-07-04 22:23:08

mayya06
Insomniac member

almisor ai aparut puss puss puss puss  imi parea rau ca nu te-ai simtit bine azi, maine sper sa ai o zi mai buna

cat despre analize ..asta e ..sunt si eu in clubul vostru ..sper si eu cu ajutorul tratamentelor sa fim toate bine si sa reusim sa ne tinem copilasii in brate puss puss

ai facut analizele pt sindrom antifosfolipidic puss

drum bun tatalui tau puss puss

#2880 2011-07-04 22:24:56

Almi Ingerash
Addicted member

mika ?n momentul ăsta nu știu dec?t că am 3 mutații și AMH mărit... și mai știu cum mă cheamă lol analizele care mi-au ieșit ok sau ?n limite pot să zic că nu mi le amintesc pe de rost cesafac
mulțumesc puss

onu puss OG = obstetric-ginecolog big_smile așa cred

mayya puss mulțumesc
?mi pare rău că faci parte din club.. cu toate că (sper să nu te superi) bănuiam că ai ceva mutații.. slavă Domnului că e doar una signof10 nu e normal să pierzi sarcină după sarcină și să nu fie ceva ?n neregulă..

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-07-04 22:27:07)

#2881 2011-07-04 22:30:27

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

hopsieu  wave
am primit si eu rezultatul pentru trombofilii... nu ma prea pricep sa il traduc...  nustiu

1. Fact II protrombina (mutatia G20210A) negativ
2. Fact V (Mutatia fact.V Leiden) negativ
3. Fact V (Mutatia fact.V haplotip HR2) negativ
4. Fact XIII (mutaţia Val34Leu) HETEROZIGOT
5. MTHFR (mutatia C677) negativ
6. MTHFR (mutatia A1298) negativ
7. PAI (mutaţia 1-4G/5G): HETEROZIGOT
8. Fibrinogen 455 G>A HETEROZIGOT
9. Glicoproteina GP IIb/IIIa (GP IIb/IIIa) L33P HETEROZIGOT

Testarea este ADN pozitivă pentru trombofiliile ereditare, respectiv identificarea mutaţiilor ?n stare de
heterozigoţie (1 alelă normală + 1 alelă cu mutaţie) arată existenţa unei predispoziţii ereditare de a prezenta ?n viitor avort recurrent sau complicaţii trombotice.
4. Factor XIII (mutaţia Val34Leu) Avort spontan recurent, mai ales daca se asociaza cu mutatia genei PAI-1. Tromboze venoase si arteriale.
7. PAI-1 = Inhibitorul activatorului de plasminogen 1 (mutaţia 4G/5G) Avort spontan recurent; preeclampsie. Trombofilii (tromboza venoasa profunda şi de vena porta, tromboza cerebrala, tromboza atriala). Sindroame coronariene acute, inclusiv infarct miocardic, ischemie acuta de membre inferioare. Accident vascular cerebral ischemic.

#2882 2011-07-04 22:31:07

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

almi multumesc

mayya asa e, si eu sunt convinsa ca rand pe rand o sa va tineti toate puiii in brate puss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2883 2011-07-04 22:36:50

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

buna bmiha, eu nu stiu sa interpretez aceste analize puss

Almi  puss , drum bun tatalui tau si sper sa iti treaca durerea de cap puss

green, diri wave  noapte buna

mika chicot  si eu am glumit puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2884 2011-07-04 22:41:14

mayya06
Insomniac member

almi puss cum sa ma supar, si eu eram sigura ca le am, ma bucur ca am scapat doar cu una, si aia nnu foarte grava

bmiha puss puss buna
imi pare rau ca intri si tu in clubul mutantelor, e bine ca ai aflat cum stai si cu tratament vei reusi rugaciune

detalii nu stiu sa iti dau , tot azi am aflat si eu de o mutatie, nu foarte grava

#2885 2011-07-04 22:45:28

bmihaela
Hero member

Dr. genetician mi-a recomandat sa ma programez la un dr hematolog... o sa ma lamuresc ce-i si cu asta...  cesafac
Mi s-a prescris deocamdata aspenter... zice ca ar fi o posibila explicatie pentru avorturile mele menstruale.
In rest, eu s-ar putea sa fac saptamana viitoare laparoscopia pentru hidrosalpinx si in functie de cum va decurge, sa incepem sa ne agitam pentru un nou FIV.

#2886 2011-07-04 22:48:30

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

bmiha wave  imi pare rau pentru mutatii  sad  mergi la un hematolog, oricum pt PAI sigur vei primi clexane  goodluck

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-07-04 22:48:52)

.

#2887 2011-07-04 22:48:34

Almi Ingerash
Addicted member

bmiha puss ?mi pare rău că ți-au ieșit mutațiile astea.. un tratament adecvat te poate ajuta să răm?i graviduță smile ce ți s-a scris la 4 și la 7 din c?te deslușesc eu sunt riscurile la care ești supusă... adică:
- ?Testarea este ADN pozitivă pentru trombofiliile ereditare, respectiv identificarea mutaţiilor ?n stare de
heterozigoţie (1 alelă normală + 1 alelă cu mutaţie) arată existenţa unei predispoziţii ereditare de a prezenta ?n viitor avort recurrent sau complicaţii trombotice.? copiii tăi vor moșteni aceste trombofilii (iar la faza cu avortul se referă la fete)
- ?4. Factor XIII (mutaţia Val34Leu) Avort spontan recurent, mai ales daca se asociaza cu mutatia genei PAI-1. Tromboze venoase si arteriale.? = dacă nu faci tratament adecvat riști să treci printr-un astfel de avort și să ai acele tromboze
- ?7. PAI-1 = Inhibitorul activatorului de plasminogen 1 (mutaţia 4G/5G) Avort spontan recurent; preeclampsie. Trombofilii (tromboza venoasa profunda şi de vena porta, tromboza cerebrala, tromboza atriala). Sindroame coronariene acute, inclusiv infarct miocardic, ischemie acuta de membre inferioare. Accident vascular cerebral ischemic.? = la fel.. riscurile la care ești expusă ?n caz că răm?i gravidă și nu faci tratament puss

dacă am greșit o rog pe mika să mă corecteze că este mult mai ?n temă dec?t mine

?mi pare super bine că le-ai descoperit.. trebuiau făcute de multă vreme, mai ales că tu ai făcut FIV... de acum sper să dai peste un medic care să-ți dea un tratament ok și să te ajute să devii mămică kram

geo puss mulțumesc

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-07-04 22:49:06)

#2888 2011-07-04 22:52:01

bmihaela
Hero member

multumesc frumos fetili. dragute ca intotdeauna...  puss
sper sa ne ajute faptul ca stim de aceste "probleme".
nu stiu de ce, spre deosebire de alte dati, ma incearca un optimism debordant in seara asta...  smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.