homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-50-90

#1692 2011-06-29 22:30:21

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-50

noapte buna,onu puss

gata cu cititu,ma uit la stiri

va doresc o noapte linistita si multa putere sa luptam cu viata nedreapta puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-06-29 22:32:22)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1693 2011-06-29 22:40:01

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

onutza, sonia noapte buna puss

#1694 2011-06-29 22:48:16

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

gata happy

ma bag si eu la un film  smile
noapte buna!  puss  wave

.

#1695 2011-06-29 23:54:44

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hopsieu

diri puss nu mai știu ce să ?ți zic... dec?t că sunt alături de tine, te ?nțeleg perfect pentru că suntem cam ?n aceeași oală și că ?ți doresc multă multă multă putere să poți trece cu bine peste toate piedicile ?n lupta asta de a avea un bebe.. e cumplit să știi că ești bine și de-odată să primești astfel de rezultate care-ți pun capac..
simți efectiv fiecare veste ca un pumn ?n stomac, din ăla care-ți taie respirația.. și e lucru mare să știi să-ți controlezi feeling-urile și să te ridici după fiecare astfel de lovitură..

acum că toate au ?nceput să se așeze, vă voi spune și cealaltă problemă, asta pentru că aici am pl?ns, aici am r?s, aici am trecut prin multe..
rezultatele analizelor (la cele rele mă refer, la mutații) le-am primit ?ntr-un moment ?n care efectiv viața ni s-a schimbat la 180 grade.. socrul meu se internase să se opereze de hernie ombilicală.. a făcut operația.. dar ?n timpul operației medicul a decis să-i scoată și fierea care era plină de pietre și din cauza căreia ficatul ?ncepea să se modifice.. astfel i s-a descoperit un ?nceput de ciroză (neconfirmat).. ?n ziua ?n care a fost transferat de la terapie intensivă ?n salon (după anestezie) a ?nceput să intre ?n sevraj.. ?ncepuse să delireze, vroia să plece acasă, și-a smuls chiar și drenul care era pus să scoată s?ngele ce se acumula acolo unde fusese fierea.. asistentele au fost nevoite să-l lege de pat.. a stat așa cam 3 zile, din care 2 zile a fost foarte agitat, a trăit ?n lumea lui.. după ce a ?nceput să ne recunoască și să-și mai revină, a fost dus iar la terapie intensivă pentru o noapte.. a doua zi lu-au transferat iar ?n salon, ?NSĂ vorbea destul de greu.. lucru văzut de medicul asistent al doctorului care l-a operat.. l-a pus să ridice m?na dreaptă și piciorul drept și nu a reușit, efectiv nu avea control asupra lor.. a venit neurologul, l-a examinat și ?ntr-adevăr nu răspundea la stimuli pe partea dreaptă.. a fost supus unui tomograf unde s-a găsit răspunsul: Accident Vascular Cerebral Hemoragic.. i s-a făcut transferul pe neurologie și ținut supravegheat 24/24.. nu vă spun de șpagă, este de la sine ?nțeles că soacră-mea a dat șpagă de nu-i mai trebuie spital de stat toată viața..
m?ine, după 3 săptăm?ni jumate de la internare va veni acasă.. din păcate AVC-ul suferit ?i va lăsa sechele toată viața.. e cumplit să vezi cum un om la 1.80 și 100 kg care a plecat la internare pe propriile picioare se chinuie să se ridice ?n fund pe marginea patului, stă cu pampers pentru că nu se poate deplasa p?nă la toaletă, abia poate m?nca și efectiv depinde de tine..

v-am povestit toate astea pentru că trebuia s-o fac, pentru că nu-mi este ușor să duc 2 probleme ?n același timp, 2 probleme care nu au rezolvare dec?t cu tratament ?n ambele cazuri, cu răbdare și MULT optimism (pe care ?ncă ?l caut... l-am pierdut din buzunar c?nd am aflat cele 2 verdicte: ?n cazul meu și ?n cazul socrului).. NU mă consider un exemplu pentru nimeni, și ?ncă o dată NU am povestit toate astea ca să-mi pl?ng cineva de milă.. niciodată.. dacă asta urmăream, o făceam ?ncă de la ?nceput.. am povestit-o pentru că trebuia să-mi spun off-ul, trebuia să mă eliberez cumva de ce-am acumulat ?n ultima lună...

vă pup pe toate, mulțumesc pentru urările din seara asta (a fost bună ?nghețata) mika lol da, am lins ?nghețata și nu broasca de data asta puss

somn ușor și ne citim m?ine wave

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1696 2011-06-30 00:03:25

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

almisor puss supa cumplit... stiu cum e ca am trecut prin chestii foarte nasoale cu tata.... de la o piatra la rinichi a ajuns saracu ca la 50 de ani sa il schimbe copiii de pampersi... 2 operatii la cap, rinichiul scos, accidente vasculare, semipareza si ulte altele.... dupa aproape 3 ani abia invata saracu sa mearga.... cumplit... asa ca stiu prin ce treci si iti doresc sa ai multa forta si putere si tu si familia ta sa treceti cu bine peste toate astea puss puss si multa rabdare si rugaciune rugaciune

va pup pe toate puss puss noapte buna

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

Publicitate

loading...

#1697 2011-06-30 00:15:19

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

Almi imi pare foarte rau pentru ca treci prin problemele astea  supa
off, asa e in viata, parca cand vine un rau se mai gaseste sa vina inca cel putin unul ca sa ne puna capac....
iti doresc multa putere sa treci peste tot si sa reusesti sa-ti regasesti optimismul...cu totii avem nevoie de el pt a supravietui...puss

mika, nera puss puss

ma bag si eu la somn
pe maine puss  wave

#1698 2011-06-30 07:27:44

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Neata gogosicilor puss

Almisor puss multa putere sufleteasca , rabdare si incredere ca totul se va rezolva pana la urma, asta e ce eu iti doresc, ma bucur ca ai reusit sa te descarci un pic de tensiune si ai povestit prin ce treci, in final daia ne-am strans toate aici, sa ne bucuram sau sa plangem impreuna
te pup dulce de mii de ori puss vin sa iti rascolesc buzunarele poate dau de optimismul pierdut

somoroaselor trezirea si haideti la cafea  mornincoffee cicolata calda  mornincoffee si ceai de buruieni  mornincoffee

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1699 2011-06-30 08:55:35

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

neata fetelor puss 
angelus, multu pt cafea, eu iti ofer la schimb  puss  puss  puss  puss  puss

dirisupa stiu ca e greu si ca esti suparata, dar trebuie sa nu te dai batuta  puss o sa va ajute Dzeu si o sa reusiti  rugaciune ..... Sa fii puternica si increzatoare   tummenupp si  goodluck pe mai departe
almi, puss si multa sanatate socrului  supa si bunica mea a facut 2 AVC, iar al 2-lea i-a fost fatal  supa  supa  supa .... stiu cat e de greu si ma bucur ca ne-ai povestit ingrijorarea ta, Sunt alaturi de tine si imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva  cesafac ..... rugaciune sa fie bine!
Angelus, mada, cmin, neruca, green, onu puss
maya puss si sa se rezolve problemele la munca  goodluck
georgi, eu am ratat postul tau in care ai explicat de ce esti suparata, dar din ce au scris fetele, am inteles ca sunt probleme de familie  supa .... imi pare rau ca esti suparata din aceasta cauza, dar totusi sper sa se mai calmeze spiritele  rugaciune
sonia, tu zici ca te doare burtica  supa ......  goodluck la analize

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-06-30 08:57:28)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1700 2011-06-30 08:58:23

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna dimineata!

Almi iti multumesc pt cuvinte, povestea ta o stiu, si te inteleg perfect, situatia ta cred ca e mult mai grava ca a mea, si tit doresc multa putere sa reusesti sa depasesti tiot [prin ce terci si sa reusesti sa-ti indeplinesti visul.

Intr-adevar, ieri a fost un soc pt mine, m-am dus acasa, am bocit, m-am descarcat, am vb cu sotul, si am hot ca mergem inainte cu ce ne-am propus. Macar sa incercam, daca nu v-om reusi asta e, o sa ma resemnez.
Maya, dosarul mi-l primeste, insa sunt fonduri numai pt 800 de FIV-uri, si deja prima luna o ratez. Comisia nu poate sa treaca toate dosarele, ca ar depasi 800, deci va tb sa faca o selectie, si sunt sigura ca le vor aproba numai pe alea care au sanse reale de reusita. Asta e marea mea temere.

Nu mai am timp sa sciu acum, tb sa plec la ora de spaniola. Mai scriu mai tarziu daca am timp.

Va pup pe toate

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1701 2011-06-30 09:07:11

far_away
Hero member

diri puss eu va tin pumnii sa reusiti sa treceti de comisie goodluck

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1702 2011-06-30 09:25:08

angel_sweety
Platinum member

Diri , Far puss neata

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#1703 2011-06-30 09:30:16

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

neata

almi   ma bucur ca te-ai mai descarcat un pic .. e groaznic ce se intampla, iti doresc sa iti gasesti puterea necesara sa treci peste tot ...
diri   goodluck  sa fiti deasupra liniei ... chiar si ultimi dar sa se traga linia dupa voi
far  angel   puss
onu   sa folositi cu placere noua achizitie .. si sa faci bunataturi cu ea ...cat despre faptul ca e de firma sau nu  forgetit  .. eu am una de la o firma f cunoscuta si , cica, f buna dar in afara de paine nu pot face nimic cu ea ... am incercat cozonac, briose dar toate au gust de paine indiferent ce pun ... dulceata nu am incercat ... ma tot chinui de ceva timp sa imi gasesc cheful
sonia  locul unde recoltezi pt spermograma nu e asa de important.. si sotul meu a recoltat in baie si nu a fost nicio problema, atat timp cat este curat sau nu are el vreo problema in a recolta in baie ...

va pup pe toate  puss  puss  puss

oare ana ce mai face ?  nustiu

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1704 2011-06-30 09:45:25

far_away
Hero member

cmin, in general nici eu nu sunt atrasa neaparat de firma aparatelor tongue
sunt sigura ca in curand o sa-ti faci chef si pt facut dulceata....poate mai dureaza putin si ala micu o sa aiba o pofta nebuna chicot

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1705 2011-06-30 09:49:43

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

far as face reteta mikai cu portocale si kiwi  drool  ... si de capsuni as fi facut .. dar astept tura 2 de capsuni si poate ma incumet  chicot  ...
chiar asa ... mika, cand ai timp poate imi scrii si mie reteta .. am mai gasit altele pe net dar nu m-au convins  chicot

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1706 2011-06-30 09:52:50

sonia30
Moderator

neata fete puss  mornincoffee

angelus,multu de cafeluta puss buna ca de obicei chicot

faruc puss multumesc la fel

cmin,mersi puss sper sa poata recolta in baie,nu a zis nu,si sper sa fie curat

almisor puss iti doresc multa putere sa treci peste tot si sanatate socrului! kram

va pup pe toate puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1707 2011-06-30 09:52:56

angel_sweety
Platinum member

Cmin puss neata, ar fi culmea si dulceata sa iti iasa cu gust de paine  rotfl
mie mi se pare ciudat, pai de exemplu pun lapte oua si iese cu gust de paine?  wow  wow  wow

Sonia puss neata , ce program ai azi ?

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-06-30 09:53:45)

#1708 2011-06-30 09:54:26

far_away
Hero member

sonia puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1709 2011-06-30 09:56:00

sonia30
Moderator

angelus,nu stim.al meu nu venii inca.si ploua.acu vad ca se insenineaza.nu prea am chef de nimic.tu ce faci? puss

faruc puss neata

#1710 2011-06-30 10:02:34

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

multumesc fetele

sonia  locul unde recoltezi pt spermograma nu e asa de important.. si sotul meu a recoltat in baie si nu a fost nicio problema, atat timp cat este curat sau nu are el vreo problema in a recolta in baie ...

Te contrazic. Locul e f important, si atmosfera, pt barbati. Poate mai sunt si exceptii, insa sa stii ca stresul recoltarii influenteaza rezultatul.
Iar o baie, chiar si larga nu ii inspira, crede-ma. Nu mai vb cand e stramta si nu au loc nici sa se miste.'

Si mai ales pt barbatii cu spermograma proasta. Pt ca exista stresul provocat de gandul ca v-a iesi prost rezultatul.

Ultima oara a fost editat de dirida (2011-06-30 10:04:38)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.