homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-50-94

#1768 2011-06-30 12:54:46

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-50

eu noaptea nu arunc cu pietre ci cu oua in geamuri  rotfl

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1769 2011-06-30 12:54:55

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

angel_sweety a scris:

Deeyutza a fost o gluma  chicot

Eh gluma ca gluma dar e rolul principal in acest "proiect"  rotfl trebuie luat in seama rotfl

#1770 2011-06-30 12:55:28

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

mikule puss cine te-a suparat?

mikule,ce reteta de prajitura cu visine ai? big_smile

angelus rotfl

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-06-30 12:57:02)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1771 2011-06-30 12:57:17

angel_sweety
Platinum member

Mika  rotfl  punk  punk

Sonia aici in Italia m-am potolit , dar in romania luam babele la rand incepand cu geamul lu soacra-mea , iar ouale tot din cuibar de la gainile ei le luam  rotfl
nu stie nici acum cine ii facea asa  rotfl

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-06-30 12:59:18)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#1772 2011-06-30 12:59:51

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Sonia, uite aici, dupa reteta gargaritei ...merge cu orice fel de fructe  drool  e link in link chicot
http://www.anticonceptionale.ro/forum/t … agini.html

iar cea de visine,  vezi in album cum a iesit  drool

ei...ma supara S, dar azi l-am dat pe brazda  rotfl2

Angel, vezi ca de la suaparare am trecut la karaoke rotfl

Deeyutza, sa rupi patul  lol http://s4.rimg.info/811d9f102dcdd4e6003d1985394442af.gif

LE: angel  rotfl http://s3.rimg.info/db6e85b053d624e05b9d92b8119d1ee8.gif

Ultima oara a fost editat de mikado (2011-06-30 13:02:42)

.

Publicitate

loading...

#1773 2011-06-30 13:03:04

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Deeyutza  goodluck  goodluck

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#1774 2011-06-30 13:03:12

angel_sweety
Platinum member

Mika  rotfl  rotfl

#1775 2011-06-30 13:05:02

sonia30
Moderator

angelus rotfl  tummenupp

mikule,multumesc puss il trimisei pe al meu dupa visine.daca nu gaseste ii zisei sa ia altceva

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1776 2011-06-30 13:10:06

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Bună fete cucuiete puss puss puss

nerama a scris:

almisor puss supa cumplit... stiu cum e ca am trecut prin chestii foarte nasoale cu tata.... de la o piatra la rinichi a ajuns saracu ca la 50 de ani sa il schimbe copiii de pampersi... 2 operatii la cap, rinichiul scos, accidente vasculare, semipareza si ulte altele.... dupa aproape 3 ani abia invata saracu sa mearga.... cumplit... asa ca stiu prin ce treci si iti doresc sa ai multa forta si putere si tu si familia ta sa treceti cu bine peste toate astea puss puss si multa rabdare si rugaciune rugaciune

puss nerucule știu, e nevoie de multă răbdare din partea noastră și de EXTRAORDINAR DE MULTĂ voință și răbdare din partea lui.. din păcate recuperarea depinde ?n proporție de 90% de el.. total nu se va recupera, dar avem ?ncredere că măcar să se poată deplasa singur ?n baston, să meargă p?nă la toaletă singur..

madalyna7 a scris:

Almi imi pare foarte rau pentru ca treci prin problemele astea  supa
off, asa e in viata, parca cand vine un rau se mai gaseste sa vina inca cel putin unul ca sa ne puna capac....
iti doresc multa putere sa treci peste tot si sa reusesti sa-ti regasesti optimismul...cu totii avem nevoie de el pt a supravietui... puss

mulțumesc puss
din păcate așa e.. nu știi că necazurile c?nd vin, vin toate odată...

angel_sweety a scris:

Almisor puss multa putere sufleteasca , rabdare si incredere ca totul se va rezolva pana la urma, asta e ce eu iti doresc, ma bucur ca ai reusit sa te descarci un pic de tensiune si ai povestit prin ce treci, in final daia ne-am strans toate aici, sa ne bucuram sau sa plangem impreuna
te pup dulce de mii de ori puss vin sa iti rascolesc buzunarele poate dau de optimismul pierdut

mulțumesc frumos puss sperăm angelinule.. sperăm..
c?t despre optimism.. ce să zic.. de obicei cu persoanele cu care vorbesc face2face sunt veselă, deschisă, și cu toate că mi-e foarte greu să vorbesc despre subiectul care ușor ușor ?ncepe să-mi ocupe cam tot creierașul, ?ncerc să găsesc puterea s-o fac, atunci c?nd e nevoie și consider eu, fără să pl?ng.. am găsit un mod care la mine funcționează: vorbesc despre problema mea ca și cum ar fi a altei persoane, ca și cum e vorba de altcineva.. văd că merge, at?t c?t să fiu echilibrată psihic.. fizic sunt ok, r?d, glumesc, sunt eu.. poate aici mi-am afișat trăirile ascunse și multe fete au ?nceput să mă perceapă gen dură, flegmatică, ironică, irascibilă etc.. cam ăsta-i sufletul meu ?n momentul de față..
azi de ex după ce a ajuns socru-meu acasă, am ?nceput să glumesc cu el, să-l fac să r?dă, să-l văd că se simte bine.. să nu se mai g?ndească la ce-l stresează pe el.. deci.. sper să mă țină ?n continuare așa, p?nă voi ajunge să-mi țin bebelul/bebeii ?n brațe smile

far_away a scris:

almi, puss si multa sanatate socrului  supa si bunica mea a facut 2 AVC, iar al 2-lea i-a fost fatal  supa  supa  supa .... stiu cat e de greu si ma bucur ca ne-ai povestit ingrijorarea ta, Sunt alaturi de tine si imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva  cesafac ..... rugaciune sa fie bine!

mulțumesc mult farpuss

dirida a scris:

Almi iti multumesc pt cuvinte, povestea ta o stiu, si te inteleg perfect, situatia ta cred ca e mult mai grava ca a mea, si tit doresc multa putere sa reusesti sa depasesti tiot [prin ce terci si sa reusesti sa-ti indeplinesti visul.

puss diri nu ?mi place să c?ntăresc gravitatea situațiilor.. pentru că pentru fiecare este cumplit de dureros să treacă printr-o traumă.. oric?t de mică.. fiecare om crede că problemele lui, prin care este nevoit să treacă, sunt cele mai grave.. de exemplu eu văd situația mea foarte foarte nasoală.. ?prietena mea? care se va opera a doua oară pe creier ?n septembrie vede situația ei cea mai nasoală, și din punctul ei de vedere faptul că nu am mai sunat-o de 2 luni ?nseamnă că ?mi merge bine roll nu-mi place să vin aici să mă vaiet și să-mi expun problemele pentru că simt că cineva trebuie să-mi pl?ngă de milă.. am spus-o și o repet, și-o voi mai repeta.. vă ?mpărtășesc experiențele prin care trec pentru că sunt aici c?teva fete (și da, c?teva, nu toate) de care m-am atașat extraordinar de mult, pe care le simt prietene și nu ?colege? aspirante cărora simt că le datorez unele răspunsuri referitoare la comportamentul meu din ultima vreme, la stările mele de spirit care se modifică tot timpul etc..

cmin a scris:

almi   ma bucur ca te-ai mai descarcat un pic .. e groaznic ce se intampla, iti doresc sa iti gasesti puterea necesara sa treci peste tot ...

mulțumesc pentru ?ncurajări puss

sonia30 a scris:

almisor puss iti doresc multa putere sa treci peste tot si sanatate socrului! kram

mulțumesc mult puss

mikado a scris:

Almi  puss  par   rugaciune  sa fie bine de aici inainte  kram

mikule puss mulțumesc pentru tot kram să dea Doamne-Doamne rugaciune

AnaArc a scris:

Almi multa putere iti doresc sa ai sa treci peste tot ce s-a intamplat  puss

mulțumesc puss

Deeyutza a scris:

Buna fetele si bine v-am regasit pusspusspusspuss
Am o maaaare rugaminte la voi, sa ma ajutati cu un sfat,recomandare,ceva...orice,e bine venit wink.
Din luna Decembrie am inceput sa "lucram" la bebe cu speranta ca acum prin vara voi umbla mandra cu burtica la soare,din pacate nu e asa cum mi-am propus sad,iata ca deja e luna Iulie si...nimic grater.
Ce imi recomandati voi sa fac? sa iau ceva pastile? sa fac ceva tratamente?....Poate ma ajutati cu vreo informatie pusspusspusspuss...
Multu pusspusspusspuss

bună deeyutza puss bine ai revenit.. din decembrie p?nă acum nu e mult.. ?ți poți pune problema că nu răm?i ?nsărcinată abia după un an de ?ncercări fără succes.. acum urmează ?ntrebările:
1. ai mers la vreun medic?
2. știi c?nd ovulezi?
3. c?t de lung este ciclul tău?
răspunde-ne la ?ntrebările astea apoi vom ști ce să te sfătuim smile

mikado a scris:

Angel, mi-a fugit somnul dupa o discutie  skitarg  bang

cine mi-a supărat surioara??  skitarg zi-mi că franjur ?l/o fac  box

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1777 2011-06-30 13:13:01

sonia30
Moderator

almisor,neata puss descrisesi perfect starea de spirit,exact cum am fost eu acum o luna...te inteleg kram io fac parte din cele de cate te-ai atasat? big_smile

#1778 2011-06-30 13:17:00

Almi Ingerash
Addicted member

sonia lol puss da.. m-am atașat de toată lumea, a nu se ?nțelege greșit.. inclusiv de fetele cu care am avut mici divergențe/conflicte etc.. dar sunt c?teva fete pe care le simt mai aproape de mine, de corazonul meu chicot

#1779 2011-06-30 13:17:59

sonia30
Moderator

almisor puss am inteles wink

#1780 2011-06-30 13:21:56

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Almi Ingerash a scris:

Deeyutza a scris:

Buna fetele si bine v-am regasit pusspusspusspuss
Am o maaaare rugaminte la voi, sa ma ajutati cu un sfat,recomandare,ceva...orice,e bine venit wink.
Din luna Decembrie am inceput sa "lucram" la bebe cu speranta ca acum prin vara voi umbla mandra cu burtica la soare,din pacate nu e asa cum mi-am propus sad,iata ca deja e luna Iulie si...nimic grater.
Ce imi recomandati voi sa fac? sa iau ceva pastile? sa fac ceva tratamente?....Poate ma ajutati cu vreo informatie pusspusspusspuss...
Multu pusspusspusspuss

bună deeyutza puss bine ai revenit.. din decembrie p?nă acum nu e mult.. ?ți poți pune problema că nu răm?i ?nsărcinată abia după un an de ?ncercări fără succes.. acum urmează ?ntrebările:
1. ai mers la vreun medic?
2. știi c?nd ovulezi?
3. c?t de lung este ciclul tău?
răspunde-ne la ?ntrebările astea apoi vom ști ce să te sfătuim smile

Cum am spus si mai inainte,la medic nu am fost,dar urmeaza sa ma duc azi,perioada fertila mi-am calculat-o de multe ori pe internet, si am facut si teste de ovulatie(dar nu prea am inteles nimic) rotfl iar ciclul menstrual este de 25-28 zile.

Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2011-06-30 13:24:12)

#1781 2011-06-30 13:23:51

angel_sweety
Platinum member

Almi puss capul sus, tzatzele inainte, fundul inapoi si mergem mai departe

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-06-30 13:24:26)

#1782 2011-06-30 13:28:27

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Almi puss  soro vrei sa-l faci franjuri pe S  rotfl2

si iar tra la la lol

.

#1783 2011-06-30 13:31:13

angel_sweety
Platinum member

Mika pe S chel il vazuram dar cu franjuri inca nu  rotfl
am vazut in likul dat lu Sonia , castraveetii tai murati, ia sa imi zici si mie cum ii faci

#1784 2011-06-30 13:43:16

sonia30
Moderator

fete,noi mancaram.ma duc in patuc.mai tarziu fac carne la cuptor si praji de visine si caise.vb mai tarziu wave

#1785 2011-06-30 13:46:28

Almi Ingerash
Addicted member

deeyutza scuze buga nu am văzut big_smile
so, calm down, ai doar 6 luni se ?ncercări.. știu cum e, cunosc stările prin care treci tu acum că și eu anul trecut pe timpul ăsta la fel eram... noi ne-am apucat din decembrie 2009 de bebe forgetit
părerea și sfatul meu este să ?ți faci cont pe fertility friend dacă ?ncă nu ai și să te apuci să-ți monitorizezi ovulația.. iei temperatura bazală (vaginal) exact cum scrie ?n linkul care ți l-a dat mika smile dacă ai ceva nelămuriri poți ?ntreba și te ajutăm.. astfel vei ști cum ovulezi.. poate nu ai ovulație normală, poate ai ovulație mai devreme (iar perioada luteală este mai mare)dec?t ți-ai calculat tu și pur și simplu n-o nimerești.. sau poate o ai mai t?rziu (și perioada foliculară este mai mare).. după 3-4 luni de monitorizare a ovulației ne putem da seama cu aproximație c?nd ai ovulație.. poate și din prima lună de monitorizare vei reuși smile
acum sincer.. la medic nu cred că rezolvi ceva.. dec?t să mergi să ?ți faci analizele sin secreție, PAP să vezi cum stai la asta.. ?n rest medicul ?ți va spune ori să mergi să e monitorizezi ecografic, ori să revii după ce faci un an de ?ncercări (pe cale naturală) nereușite smile

mikule rodnar nuuuuu că mă doboară.. eu credeam că te-a supărat cineva de pe forum big_smile

LE: merg să-mi facă mami ȚIȚIN!!!!! happydance  happydance  happydance

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-06-30 13:49:59)

#1786 2011-06-30 13:51:36

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

eu nu mai pot. am atata treaba de nu-mi vad capul  disperat  disperat . mi-e foame, mi-e somn, abia am reusit sa stau putin sa va citesc

almi puss iti multumesc ca ai avut incredere in noi si ne-ai povestit necazul tau. nu-ti plange nimeni de mila, din contra, esti de admirat pt puterea de care dai dovada si pt curajul cu care te ridici de fiecare data si o iei de la capat. multa sanatate socrului tau si sper sa-l ajute Dumnezeu sa-si revina complet puss kram
ce e ȚIȚIN? smile

angel si bebe pusspuss ce frumos ca te-ai balacit. si sotul tau, ti-a facut-o chicot

far puss spor la treaba

diri puss cum a fost la ora de spaniola? o zi buna iti doresc! si  goodluck  goodluck sa va accepte dosarul!

cmin si bebe pusspuss, asa e, nici eu nu ma omor dupa chestii de firma, important e sa-si faca treaba cum trebuie

sonia puss odihna placuta!

mada puss o zi usoara in continuare si bafta la sedinta daca nu s-a terminat inca

mika puss unde ai avut discutia care ti-a alungat somnul azi noapte? nu mai fi suparata kram

ana si bebe pusspuss multumim. ma bucur ca sunteti bine

smart si bebe pusspuss

mayya puss serviciu usor!

Deeyutza bine-ai venit la noi. prima mea recomandare, la fel ca si cea a fetelor, e sa va faceti niste analize, cele de pe prima pagina de aici de la aspirante iti vor fi de mare folos. ti-o spun din experienta ca si eu cu ele am inceput, am tratat ce nu a fost in regula si am ramas in a doua luna de incercari. temperatura nu mi-am luat-o nicioadata, am vrut dar pur si simplu nu am reusit, mi-am monitorizat singura durata ciclului menstrual, ziua aproximativa cand aveam simptome de ovulatie si cam atat.   goodluck  goodluck sa prestezi cu folos si sa ramai cat mai curand!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-30 13:54:13)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.