|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatie#1 2011-06-17 00:25:44
intarzierea menstruatiebuna..as avea si io o intrebare...luna trecuta mia venit pe data de 11...luna asa deja mia intarziat 6 zile.....am facut un test inainte sa'mi vina ...si astazi...amandoua teste negative....si am avut contact sexual neprotejat...dar nu si'a dat drumul in mine...am citit pe diferite situri ca poate fi si de la stres....cei drept de cand nu mia venit numa cu gandu am stat...dar mi se se pare deja mult...6 zile....as dori niste sfaturi.... Ultima oara a fost editat de brown eyes (2011-06-17 11:50:24) Offline #2 2011-06-17 00:32:36
Re: intarzierea menstruatietestul de sarcina se face la o saptamana de intarziere a menstruatiei sau la 3 saptamani de la contactul cu risc! atunci poti fi sigura de rezultat! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2011-06-17 08:50:32
Re: intarzierea menstruatiemultumesc mult:* Offline #4 2011-06-22 18:41:23
Re: intarzierea menstruatieBuna... as avea si eu nevoie de niste sfaturi... ultima menstruatie a fost pe 9 aprilie de atunci nu mi-a mai venit. am facut 3 teste de sarcina pana acum toate au iesit negativ. am luat anticonceptionale aproape 7 ani, am mai facut pauze de 3-6 luni. am inceput cu femoden primii 2 ani, le-am schimbat am luat diane vreo 3 luni si apoi am continuat cu yasmin iar in ultima luna karissa. anul trecut dupa o pauza de 3 luni am inceput sa iau yasmin din luna mai, in octombrie am oprit deoarece incepusem sa iau proportii si sa am dureri de cap. in luna februarie am luat karissa apoi nu am vrut sa mai continui pt ca m-am simtit rau de la ele,aveam ameteli, dureri de cap,pofta de muncare si ma umplusem de cosuri, atunci m-am hotarat sa renunt definitiv la anticonceptionale. am luat aceste pastile deoarece am ovarele polichistice si nu aveam o menstruatie regulata. dupa ce am oprit karissa mi-a venit de 2 ori prima data pe 26 feb si a doua oara pe 9 aprilie si de atunci deloc.pana acum am tot dat vina pe stres, m-am gandit ca am fost stresata cu sesiunea cu lucrarea de diploma dar deja au trecut si tot nu vine. cand m-am hotarat sa merg la doctor am aflat ca este in concediu si revine abia in 2 saptamani. ce pot face? daca m-ati putea ajuta cu un sfat ar fi bine. va multumesc Offline #5 2011-06-22 19:02:03
Re: intarzierea menstruatieDin cauza ovarelor iti intarzie cel mai probabil; sa te duci neaparat la doctor cand se intoarce, cel mai probabil iti va prescrie iar anticonceptionale. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-22 20:09:29
Re: intarzierea menstruatiealtceva inafara de anticonceptionale nu pot lua? nu as vrea sa mai iau Offline #7 2011-06-27 00:14:07
Re: intarzierea menstruatieBuna seara.Va deranjez cu o problema..mare...pana la sfarsitul lunii februarie am luat contraceptive cerazette,pentru ca am alaptat.In luna martie nu am mai luat nimic, nu am avut contact sexual,menstruatia a venit normal.La inceputul lui aprilie am avut contact neprotejat, dupa care am luat postinor 2.La data obisnuita,20 aprilie,mi-a venit menstruatia,drept pentru care am reluat anticonceptionalele cerazette.acum nu mai sunt sigura ca a fost menstruatia sau acel spotting...dar am avut apoi un alt contact neprotejat....In luna mai nu mi-a venit deloc, iar pe 14 iunie am avut un alt contact neprotejat,dupa care,de teama,am luat din noi,postinor.Va rog nu ma certati,caci am realizat singura la ce chin mi-am supus corpul....Nici pana azi nu mi-a venit...si mai precizez ca am facut si azi un test de sarcina, negativ,pe langa altele facute in saptamani diferite din trecut...toate negative....As dori sa-mi spuneti o parere....Maine voi merge sa fac o ecografie totusi....dar pana atunci..va rog o parere...Mai precizez ca am mai avut o sarcina de la care testul s-a pozitivat de prima data,indiferent de momentul zilei in care a fost facut si simptomele de sarcina au fost altele...Mi-e teama sa nu fiu insarcinata cu toata nebunia asta pe care am declansat-o singura...Desi trec printr-o perioada foarte stresanta mi-e teama totusi de o sarcina care sa nu vina in momentul potrivit... Ultima oara a fost editat de delyaaly (2011-06-27 00:25:07) Offline #8 2011-06-27 02:22:00
Re: intarzierea menstruatieStai ca nu inteleg,ai zis ca ai luat Cezarette pe 20 aprilie,si nu ti-a venit menstruatia in mai?Sa inteleg ca in iunie nu ai mai luat AC.si ai folosit pilula de a doua zi..In primul rand ti l-ai dat peste cap rau,dar nu inteleg de ce nu ti-a venit dupa folia de Ac..si ai vazut ca nu ti-a venit si ai continuat cu pilule,si nu te-ai dus la doctor ..nu cred sa fii insarcinata cu atatea pilule..ti-ai dereglat organismul,si Ac nu se iau o luna da si una ba..nu te joci..iar Postinor maxim de 2 ori pe an .mergi.la medic.. Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-06-27 02:25:48) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|