homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie intarziata

#1 2011-06-17 15:12:39

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

menstruatie intarziata

Buna fetelor! Am si eu o problema.
In data de 1 mai am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu protejat, dar atunci cand a terminat am observat ca la baza prezervativului era o cantitate consistenta de secretie, care semana cu sperma. Nu cred ca era totusi sperma, este posibil sa fi fost totul de la mine. Pe data de 15 mai mi-a venit menstruatia, dar culoarea a fost un pic mai inchisa decat de obicei. De pe data de 1 mai nu am mai intretinut relatii sexuale decat pe data de 5 iunie si tot protejat. Problema mea este ca trebuia sa imi vina menstruatia de 5 zile si nimic.... Mentionez ca in perioada in care nu am intretinut relatii sexuale am facut un tratament pentru candida. Ma gandeasc ca poate este de la ovule. Nu stiu ce sa cred. Am inceput sa ma gandesc la tot felul de variante. Nu mi-a intarziat niciodata menstruatia atat de mult. De obicei o am regulata. Ce sa fac? M-am gandit sa mai astept cateva zile si apoi sa fac un test de sarcina. Daca nu este sarcina ce ar putea fi?

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#2 2011-06-17 15:16:35

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: menstruatie intarziata

poti face si acum test .. ai destule zile de intarziere

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#3 2011-06-17 16:04:36

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

Re: menstruatie intarziata

ma gandesc sa astept sa se faca 7 zile de la intarziere si apoi sa fac testul.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.