homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa imi fac amanta sau nu???

#1 2011-06-18 02:52:41

pnarcis
New member
Inregistrat: 2011-06-18

sa imi fac amanta sau nu???

Nu stiu ce sa fac pentru ca prietena mea face foarte rar sex.
Chiar daca am 30 de ani mie imi place sa fac in fiecare zi iar ei doar o data pe saptamana. Sa ma masturbez nu vreau.
Am incercat toate variantele romantic, presant, foarte tare  dar nu o pot scoate din ritmul ei.
Problema este ca in zilele in care nu fac sex sunt agitat si putin nervos iar in zilelle in care fac dau randament maxim la job.
De altfel imi e frica sa ma culc si cu alte femei pentru a nu lua boli.

#2 2011-06-18 09:20:55

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: sa imi fac amanta sau nu???

Avand in vedere ca sexul este cel mai important lucru din viata individului modern, din secolul XXI, si ca in lipsa lui se intampla aproape toate lucrurile negative care se pot intampla, eu zic clar sa iti gasesti o amanta, pt ca daca faci sex doaaaaar o data pe saptamana s-ar putea sa ai probleme foarte grave.

Fii serios omule, tu iti dai seama ce intrebi? Tu chiar crezi ca partenera ta merita sa te duci sa iti introduci instrumentul in altele doar de dragul de a-ti fi tie bine? Tu cum te-ai simti ca ea sa mearga sa si-o traga cu x si cu y in cazul in care tu nu ai satisface-o?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-06-18 09:49:23

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

yoyo  rotfl2  Ar fi bine sa aveti o discutie serioasa, poate o sa ajungeti la un consens si sa sti ca nu cred ca o sa gasesti pe cineva pe aici care sa-ti zica sa cauti inca o partenera de viata. In alta ordine de idei, daca as fi prietena ta si dupa ce ca m-ai insela mi-ai mai aduce si o boala crede-ma ca in urmatoarele 5 sec as fi acuzata de crima big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#4 2011-06-18 09:57:23

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pnarcis ai warn pt postare multipla.
topic inchis

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.