|
Nu esti logat.
Sa imi fac amanta sau nu???#1 2011-06-18 02:52:41
sa imi fac amanta sau nu???Nu stiu ce sa fac pentru ca prietena mea face foarte rar sex. Offline #2 2011-06-18 09:20:55
Re: sa imi fac amanta sau nu???Avand in vedere ca sexul este cel mai important lucru din viata individului modern, din secolul XXI, si ca in lipsa lui se intampla aproape toate lucrurile negative care se pot intampla, eu zic clar sa iti gasesti o amanta, pt ca daca faci sex doaaaaar o data pe saptamana s-ar putea sa ai probleme foarte grave. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-06-18 09:49:23
Re: sa imi fac amanta sau nu???yoyo Ar fi bine sa aveti o discutie serioasa, poate o sa ajungeti la un consens si sa sti ca nu cred ca o sa gasesti pe cineva pe aici care sa-ti zica sa cauti inca o partenera de viata. In alta ordine de idei, daca as fi prietena ta si dupa ce ca m-ai insela mi-ai mai aduce si o boala crede-ma ca in urmatoarele 5 sec as fi acuzata de crima ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #4 2011-06-18 09:57:23
Re: sa imi fac amanta sau nu???pnarcis ai warn pt postare multipla. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|