|
Nu esti logat.
O linie rosie muntele lui Venus - clitoris#1 2011-06-18 15:10:39
o linie rosie muntele lui Venus - clitorisDe 2 zile o senzatie de disconfort si azi constat ca se datoreaza unei linii rosii, pronuntate ca si culoare, care pleaca de la muntele lui Venus, pana la clitoris. O a doua este paralela cu labiile mici. Precizez ca la controlul facut la inceputul lunii, exceptand un chist ovarian analizele nu au indicat nimic altceva. Vreo idee despre ce ar fi vorba? Vreun sfat de la cineva care a avut ceva similar? Ultima oara a fost editat de apr76 (2011-06-18 15:16:25) Offline #2 2011-06-18 15:37:41
Re: o linie rosie muntele lui Venus - clitorisPoate e din cauza lenjeriei? Zic si eu.... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2011-06-18 15:53:51
Re: o linie rosie muntele lui Venus - clitorisam avut si eu din astea...au trecut de la sine...nu stiu ce le cauzeaza... 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #4 2011-06-18 15:55:28
Re: o linie rosie muntele lui Venus - clitorisfolosesc aproape in exclusivitate numai lenjerie bumbac; chiar nu a mai avut nimeni problema asta? Offline #5 2011-06-19 16:53:07
Re: o linie rosie muntele lui Venus - clitoriseu am patit apr...la oglinda se vedea k e o liniuta rosie sau nu stiu da cauza disconfort si usturime parca...dar cum am mai zis,mie mi-a trecut de la sine intr-o zi doua......habr nu am de la ce apar:-??????????? 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|