homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?

#1 2011-06-19 01:16:25

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?

Buna dimineata tuturor!

In ultimul timp am avut niste nelamuriri cu privire la acest aspect, si anume, cum se comporta barbatii atunci cand iubesc? Si cum arata asta.

M-am gandit ca ar fi un subiect interesant de discutie.

Va invit pe voi fetelor sa povestiti cum anume va arata partenerii vostrii ca va iubesc, si pe baieti, sa povesteasca la randul lor cum arata ca iubesc atunci cand o fac....

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#2 2011-06-19 08:04:16

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Cum se comporta barbatii atunci cand iubesc?

Al meu imi arata in fiecare zi cat ma iubeste prin lucruri marunte pe care eu le apreciez mult mai mult decat un cadou (care sa mai vina si cu un "ia fey sa nu mai fii suparata " diablo ). Se trezeste dimineata si imi spune buna dimineata si imi primesc portia de pupic, seara la fel, imi spune noapte buna si iar imi primesc portia de pupic, ma tine in brate pana adoarme.. are gija de mine sa ma trezesc sa ajung la munca, daca sunt bolnava sau f obosita imi pregateste ceva de mancat daca stie ca nu am mancat. Uneori mai face ordine/curatenie singur cand eu nu ma simt in stare (si chiar ma simt prost ca nu il ajut). Sunt multe multe gesturi marunte care le face si imi arata ca ma iubeste.. imi face cam toate mofturile si nu ma cearta niciodata daca nu am dreptate in ceva, are rabdare si imi explica de ce nu am dreptate.  teiubesc

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2011-06-19 10:09:01

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

mihaela2289 a scris:

Al meu imi arata in fiecare zi cat ma iubeste prin lucruri marunte pe care eu le apreciez mult mai mult decat un cadou (care sa mai vina si cu un "ia fey sa nu mai fii suparata " diablo ). Se trezeste dimineata si imi spune buna dimineata si imi primesc portia de pupic, seara la fel, imi spune noapte buna si iar imi primesc portia de pupic, ma tine in brate pana adoarme.. are gija de mine sa ma trezesc sa ajung la munca, daca sunt bolnava sau f obosita imi pregateste ceva de mancat daca stie ca nu am mancat. Uneori mai face ordine/curatenie singur cand eu nu ma simt in stare (si chiar ma simt prost ca nu il ajut). Sunt multe multe gesturi marunte care le face si imi arata ca ma iubeste.. imi face cam toate mofturile

tummenupp
asa e si al meu..bine, are si momente de imi vine sa il bat, dar in mare e ok fata de ce vad in alte parti rotfl

exemplu : saptamana trecuta m-am dus la mama si el avea piciorul in ghips si nu a mai mers cu mine..am ajuns la mama , am stat vreo ora si ne trezim cu el la usa ..a zis ca nu putea sa stea acasa linistit cand stia ca eu vin cu bagaj  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  al9leacer

Sa nu te astepti sa te salut!

#4 2011-06-19 12:29:57

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Pai in cazul meu... eu ii inchid telefonul in nas, el ma lasa 10 minute si ma suna iar, nu a stat niciodata suparat pe mine mai mult de cateva minute, vorbeste frumos despre parintii mei, ma intelege, are grija de mine.

Chiar daca suntem cu parintii lui sau prietenii sau oricine alticineva strain el imi spune bebe, iubita, ma tine de mana, si prin ceea ce spune si cum se comporta ma face sa ma simt mandra de el si de noi 2 impreuna, pentru ca ma apreciaza si arata asta tutuor.

Te iubeste atunci cand iti suporta toate chichitele, si tine cont de ele, cand si cu sex, si fara sex se simte la fel de bine cu tine,  cand e langa tine in momentele grele, cand te sprijina, cand tine cont de ceea ce ii spui. Si ar mai fi o gramada de spus, dar astea-s pe scurt. In orice caz, eu cred ca o femeie simte lucrurile astea, nu e nevoie sa le citeasca si nici sa i se spuna smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5 2011-06-19 22:23:13

StarBaby
Full member
Inregistrat: 2011-01-03

Pai... In cazul meu e bine. Am un iubit care are enorma grija de mine,ma respecta,vorbeste frumos si ma alinta in fel si chip.
Un exemplu recent...e de acum cateva zile..aveam un eveniment extrem de important de dimineata..si m`am trezit ca atunci cand imi calcam mai bine rochita [pe care o pregatisem de vreo saptamana..si imi doream sa o iau aia si doar aia !]...mi`au ramas de la calcarul din apa...mici pete albe neutral..Eram terminata..am inceput sa plang...convinsa ca nimic nu se poate rezolva si ca e capatul lumii [vezi doamne] lol...il sun..si`i spun ce s`a intamplat...mi`a vb frumos...ca lasa ca iau altceva si ca se rezolva...etc... si ma suna in jumate de ora,cat ca l`am trezit cu o ora mai repede..nervoasa si suparata...ca daca am rezolvat cv...suna interfonul dupa cca 20 de min,...si raspund...nimeni nimic..si`aud apoi dupa ce am mai discutat 2-3 vorbe..ca suna la usa hjarta.. mi`am spalat repejor rochita..caci nu scapam de gura lui lol..si s`a chinuit sa o uste cu pheonul si`un fier special [are mami ceva de la TV]..eram in criza de timp..trebuia sa ajung la 10...si era 9 aproape cand a venit el...va puteti imagina ca`mi repeta intr`una sa am rabdare ca se rezolva..si eu ca nu si nu..ca`i imposibil lol.
A fost un gest extrem de dragut. Si face multe de genul,mai ales ca face tot posibilul sa`mi faca toata poftele..sa`si vada iubita zambind :">..e un adevarat ingeras in viata mea:"> hjarta

Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit !

Publicitate

loading...

#6 2011-06-19 22:51:04

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Cred ca sunt putin offtopic, dar... Ce pot intelege atunci cand iubitul imi spune ca ii arat ca tin prea mult la el? Si asta ma face vulnerabila? Oricum, banuiesc ca e contrar iubirii tot ce simte el pt mine.

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#7 2011-06-20 00:11:58

StarBaby
Full member

Chamomile
E doar o parere ce voi spune in continuare..nu inseamna ca e neaparat asa
Probabil se refera la faptul ca`i areti prea mult ceea ce simti...si poate se simte sufocat intr`un fel sau altul :-/.. eu zic ca o femeie nu trebuie sa arate TOT ce simte...tocmai pt a nu devenii vulnerabila...e bine sa mai si ti in tine ce simti...ca el sa`si mai si dea seama...sa si simta ce simti tu si nu sa`i areti pur si simplu toata iubirea ta pt el. Cred,personal, ca acest lucru poate atrage un barbat,tocmai pt ca esti mai misterioasa si nu stie el absolut tot,ci poate avea mereu surprize si poate sa fie surprins.Asta e parerea mea big_smile...Insa depinde de ce crede fiecare si de cum privesti lucrurile big_smile

#8 2011-06-20 00:16:32

Chamomile
Full member

Merci! Si daca am facut greseala de a-i arata sa zic asa tot ce simt... se mai poate remedia ceva? Nu stiu de ce am impresia ca asta e inceputul sfarsitului...

#9 2011-06-20 00:29:50

StarBaby
Full member

Eu zic sa nu te descurajezi,probabil daca incepi sa fi putin mai misterioasa o sa`i surada ideea.O sa vada ca ai ascultat[sa zicem asa] parerea lui si ca ai incercat sa corectezi cate ceva. Fa o incercare,mai vorbeste cu el si vedem atunci big_smile[ ma ti` la curent wink)]

#10 2011-06-20 00:30:53

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Chamomile a scris:

Merci! Si daca am facut greseala de a-i arata sa zic asa tot ce simt... se mai poate remedia ceva? Nu stiu de ce am impresia ca asta e inceputul sfarsitului...

Pai atunci ar fi cazul sa creezi putin mister fara a te schimba considerabil si fara a da de banuit alte lucruri tongue

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#11 2011-06-20 02:07:21

good_vib
New member
Inregistrat: 2006-12-22

Eu nu prea sunt de acord cu misterul asta. cum sa pastrezi misterul?....astea sunt valabile la inceput, cand vezi doamne ne cunoastem, aflam diverse lucruri unul despre celalalt...
pai dupa o rel de ani de zile cand te-a vazut in toate ipostazele si stie ce stare ai dupa cum strambi din nas.....ce mister mai e?
ba mai mult, cum sa nu ii spui ce simti? smile pai de ce pisici mai suntem impreuna? nu sa ii zic toate prostiile din capul meu si sa ne distram pe seama lor big_smile ?

Eu cred ca "misterul" asta e dat de faptul ca, in timp, oamenii se schimba....sau prefer sa spun ca evolueaza.

#12 2011-06-20 07:27:41

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

hjarta  hjarta  hjarta Atunci cand un barbat iubeste (personal iubesc) o femeie din viata lui incearca sa ii faca toate poftele,sa o alinte,sa ii fie aproape atunci cand ii este greu,sa o sprijine neconditionat in indeplinirea dorintelor .

Se trezeste dimineata si ii spune buna dimineata si ii ofera pupicii dulci ai diminetii, seara la fel, o tine in brate pana adoarme.. are gija de ea sa ma trezeasca sa ajung la munca, daca e bolnava sau f obosita o intelege.

CU TOATA MODESTIA POT SPUNE CA EU CHIAR FAC ACESTE LUCRURI !!! hjarta hjarta hjarta hjarta

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#13 2011-06-20 09:53:28

Chamomile
Full member

k?reste a scris:

Chamomile a scris:

Pai atunci ar fi cazul sa creezi putin mister fara a te schimba considerabil si fara a da de banuit alte lucruri tongue

Asta-i! Am ajuns si el la concluzia asta... Problema e ca nu stiu cum sa fac misterul asta subtil. Ce as putea sa fac? Sa nu mai fiu atat de entuziasmata cand il vad, sa nu-i mai trimit atatea mesaje dragutze? Nu vreau sa-l pierd din cauza copilarismelor mele. neutral

#14 2011-06-20 11:01:25

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

Chamomile a scris:

k?reste a scris:

Chamomile a scris:

Asta-i! Am ajuns si el la concluzia asta... Problema e ca nu stiu cum sa fac misterul asta subtil. Ce as putea sa fac? Sa nu mai fiu atat de entuziasmata cand il vad, sa nu-i mai trimit atatea mesaje dragutze? Nu vreau sa-l pierd din cauza copilarismelor mele. neutral

Eu tocmai asta fac, ma abtin sa-i dau mesaje dragute, ma abtin sa-l sun, sa-i spun sa ne vedem mai des, pentru ca mi-e frica sa nu-l sufoc, sa nu creada ca m-am aprins prea tare.. Noi vorbim de doar 3 saptamani si nu vreau sa creada ca m-am indragostit prea repede de el ( nu stiu de ce fac asa, nu cred ca-i bine) Iar el, cand ne vedem imi spune ca nu prea mi-a fost dor, ca daca imi era dor il sunam sa-i spun, etc  neutral  deci eu nu stiu cum sa ma comport..dar asta vroiam sa zic, tine de persoana toata treaba asta. Al meu vrea sa auda chestii din astea.
Sa-ti spun sincer, nu mi se pare ok sa-ti zica asa ceva.. adica e un semn ca nu e atat de interesat. Intr-o relatie in care amandoi se vor la fel de mult, i-ar face placere mesajele tale si entuziasmul tau..

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#15 2011-06-20 13:48:15

StarBaby
Full member

Chamomile
Eu zic ca nu`i nevoie sa renunti prea mult la cele spuse..ci doar putin..o vreme...sa vezi cum decurg lucrurile. sau mai bine [probabil]..vorbeste cu el..vezi ce spune si el...si impreuna sa ajungeti` la un acord. ASta e doar parerea mea...cum am spus fiecare vede diferit si din punctul sau de vedere lucrurile,insa poate fi totusi o solutie,POATE.

#16 2011-06-21 15:02:52

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Daca ai o relatie de peste o jumatate de an in care el nu te invita la evenimentele importante la care merge gen nunti, botezuri, reuniuni mai importante, cum este? Dar daca in aproape orice discutie incearca sa aiba dreptate si ultimul cuvant? Daca nu spune te iubesc, si nici cuvinte de apreciere?

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#17 2011-06-21 15:14:56

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

my_aa a scris:

Daca ai o relatie de peste o jumatate de an in care el nu te invita la evenimentele importante la care merge gen nunti, botezuri, reuniuni mai importante, cum este? Dar daca in aproape orice discutie incearca sa aiba dreptate si ultimul cuvant? Daca nu spune te iubesc, si nici cuvinte de apreciere?

Dupa jumatate de an, nu mergeti impreuna la o nunta?  La reuniuni sau intalniri...poate sunt cu colegii si na, vor sa fie intre ei.. dar in rest, mie nu mi se pare ok.
In legatura cu discutiile, poate asa ii este firea, nu prea ai ce sa-i faci..
Unii chiar nu-si exprima sentimentele prin vorbe, mai ales sa spuna "te iubesc".. asta nu inseamna ca nu o simte, conteaza cum se comporta in rest..

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#18 2011-06-21 22:54:31

StarBaby
Full member

my_aa
Nasol...sunt de acord cu   Deea_si . Mi se pare aiurea totusi` sa nu mergeti impreuna..macar ocazional totusi. Dupa 1 an jumate ar trebuii sa fie o relatie stabila. Eu dupa 1 an[aproape hjarta]...si mergem impreuna la orice...mai facem cate`o  exceptie cand vreau sa ies cu fetele,sau daca iese el cu baietii...sau fosti colegi..dar si asa..din cand in cand mergem impreuna pt ca intelegem fiecare cu prietenii celuilalt...chiar avem noi prieteni fte buni din prietenii celuilalt. Eu zic ca ai putea sa`l intrebi de ce evita sa te duca cu el la evenimente de genul?...Poate are un raspuns...sau ceva care sa`ti ofere un raspuns...Incearca cesafac

#19 2011-06-22 21:06:46

Bombonikaa
New member
Inregistrat: 2011-06-06

Desi suntem impreuna de 4 ani el imi spune aproape zi de zi cat de mult ma iubeste,ca eu sunt cea mai frumoasa ,ma rasfata ma sprijina neconditionat si daca am nevoie de el vine la mine la orice ora din zi sau noapte,bine inteles ca si eu ii demonstrez zi de zi cat de mult il iubesc,nimic nu-i mai frumos decat sa adormi in bratele persoanei iubite si in fiecare dimineata sa te trezesti si sa-ti fie alaturi, sa te sarute.hjarta
Pur si simplu iti dai seama din vorbe si fapte daca o persoana este sincera cu tine.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.