homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce se vad coastele iesite din piept? :(

#1 2011-06-19 14:25:05

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

De ce se vad coastele iesite din piept? :(

Cand aveam 60 kg (la 1,75m) nu mi se vedeau asa tare. Dupa 5 ani, ajungand la 55 kg, au inceput sa mi se vada mai rau. sad
Din cauza unor dureri de spate (pentru ca am crescut prea repede in inaltime in adolescenta), trebuia sa fac o gimnastica medicala care includea si facut gantere pentru dezvoltarea muschilor pectorali (nu stiu daca in scopul ca muschii pectorali sa sustina coastele "sa nu se deplazeze" in afara sau in simplul scop de a le acoperi aspectul de coaste un pic iesite). Eu nu inteleg: mi se deplaseaza coastele in afara pe zi ce trece? sau pur si simplu e de vina faptul ca am slabit?
Nu sunt foaarte iesite, dar avand sanii mici nu am un decolteu prea frumos.
Cam asa ceva arata:
http://www.skinnyvscurvy.com/wp-content … pounds.jpg
http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=h … mp;bih=678
Mie mi-e teama sa nu se mai deplaseze mai mult.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-06-19 18:28:29)

#2 2011-06-19 14:38:09

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: De ce se vad coastele iesite din piept? :(

cred ca e de la faptul ca ai slabit. si eu am slabit si mi se vad coastele..si chiar osul umarului si omoplatul.. cand am realizat ce urat se vad nu mi-a venit sa cred:(

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2011-06-19 14:38:39

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Din cauza greutatii, de-aia ti se vad coastele. Nu cred ca ti se deplaseaza costele nicaieri. Te poti lati oarecum daca ai fost insarcinata intre timp.

#4 2011-06-19 16:31:02

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Insarcinata n-am fost si nici nu stiu daca voi fi prea curand. chicot Dar daca trebuie sa lucrez foarte mult la calculator si stau cocosata....cred ca exista riscul sa mi se deformeze oasele pieptului...nu? hmm

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-06-19 16:34:23)

#5 2011-06-19 18:14:01

good_vib
New member
Inregistrat: 2006-12-22

Cred ca le-ai avut asa dintotdeauna si cat vei fi mai slaba asa vor ramane. Parerea mea este ca trebuie sa pui ceva mai multe kg pe tine sa nu se mai vada, zona aia nu se "ingrasa" asa usor. Adica ar tb sa te ingrasi f mult si nu ar avea rost...
Si eu am la fel big_smile si nu sunt scheletica, pur si simplu asa iese osu ala...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.