|
Nu esti logat.
Cabinet de planning in Cluj-Napoca?#1 2011-06-20 18:37:01
Cabinet de planning in Cluj-Napoca?As vrea sa incep sa folosesc pilula drept metoda contraceptiva, imi puteti recomanda un cabinet de planning din Cluj-Napoca? Mai exact, as fi interesata de un cabinet unde consultatia sa fie gratuita. Tin sa mentionez ca am 16 ani si ca nu am luat anticonceptionale pana acum, desi sunt intr-o relatie stabila de aproape un an, oare va fi o problema ca sunt asa tanara? Offline #2 2011-06-20 18:41:55
Re: Cabinet de planning in Cluj-Napoca?http://www.anticonceptionale.ro/cabinete-planning.html daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-06-21 00:09:02
Re: Cabinet de planning in Cluj-Napoca?este un cabinet de planning pe 21 decembrie 1918, inainte de statia ratuc Regionala. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #4 2011-06-26 20:19:53
Re: Cabinet de planning in Cluj-Napoca?
Si consultatia trebuie platita? Offline #5 2011-07-07 17:38:27
Re: Cabinet de planning in Cluj-Napoca?Poti merge la Ginecologie 1,au acolo cabinet de planificare unde consultatia e gratuita si doamna doctor e tare draguta si te lamureste, dar trebuie programare. Doamna doctor Cristina Botusant, pe Clinicilor 3-5, iar numarul de telefon pt programare este 0264/598705 The brain can be easy to buy, but the heart never comes to market... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|