homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize - faza foliculara

#1 2011-06-20 19:02:55

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

Analize - faza foliculara

Buna seara,
Are cineva idee de interpretarea unor rezultate ale unor analize de dozare a progesteronului?
Nu am ajuns inca la doctor, urmeaza programarea, dar asteptarea ma omoara, sunt de mai bine de un an in analize si tratamente.
Situatia sta cam asa: Am fost diagnoticata cu insuficienta ovariana si ca sa o scurtez acum am primit reteta pentru medicament cu Clomifen  - 3/zi timp de 5 zile in ziua 5 a CM si apoi din ziua 16 a CM am continuat cu Duphastone....in ziua 21 am efectuat o dozare de progesteron care a iesit cam asa:
Progesteron - >40.00 - interval de referinta 0.00-0.87 ng/ml
Faza foliculara: 0.00-0.87, Faza Luteala 0.34-18.4, Menopauza <0.5
Aveti idee?
Multumesc

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#2 2011-06-21 09:59:03

sweet_di
Full member

Re: Analize - faza foliculara

Chiar nimeni nu a avut nici o experienta similara? sau macar sa stie principiul? Nu as fi insistat, dar mai am o saptamana de asteptat pana la doctor si o sa turbez efectiv pana atunci grater(

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#3 2011-06-21 10:50:11

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ziua 21 e in faza luteala. Valoarea progesteronului e mare, foarte mare

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2011-06-21 11:15:03

sweet_di
Full member

Multumesc frumos pentru raspuns Doctoressa, aveti idee ce poate sa semnifice asta?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.