homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help!!Mi-e frica.

#1 2011-06-21 01:25:33

Holly
Membru
Inregistrat: 2011-06-21

Help!!Mi-e frica.

In ultimele 3 luni(martie,aprilie,mai) am avut menstruatie in ziua de 26.Am aproape 18 ani,si ciclul nu e chiar regulat,dar nici cu diferente mari.In mai,menstruatia a durat din ziua de 26 pana in ziua de 31.Pe 1 iunie am avut un contact sexual neprotejat,cu finalizare "afara".Mi-e frica ca as putea fi insarcinata.Nu am simptome,in afara de faptul ca am o secretie mai abundenta in ultimele zile decat de obicei.Stiu ca ar putea fi de la ovulatie sau ca ar putea fi candida(am si ceva mancarimi),dar stiu ca ar putea fi si o cauza a sarcinii.Nu stiu ce sa fac si ce sa cred,as vrea un raspuns ca sa pot actiona cat mai curand.Va multumesc anticipat.

Ultima oara a fost editat de Holly (2011-06-21 01:26:12)

#2 2011-06-21 03:37:07

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Help!!Mi-e frica.

eu zic ca ai putea face un test de sarcina azi sau maine fiindca de pe 1 pana pe 21 sunt 3 saptamani de la contact si rezultatul ar fii concludent. Evita testul Barza. Daca nu esti gravida si nu-ti vine zilele urmatoare mergi la medic

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2011-06-21 10:27:22

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Holly a scris:

In ultimele 3 luni(martie,aprilie,mai) am avut menstruatie in ziua de 26.Am aproape 18 ani,si ciclul nu e chiar regulat,dar nici cu diferente mari.In mai,menstruatia a durat din ziua de 26 pana in ziua de 31.Pe 1 iunie am avut un contact sexual neprotejat,cu finalizare "afara".Mi-e frica ca as putea fi insarcinata.Nu am simptome,in afara de faptul ca am o secretie mai abundenta in ultimele zile decat de obicei.Stiu ca ar putea fi de la ovulatie sau ca ar putea fi candida(am si ceva mancarimi),dar stiu ca ar putea fi si o cauza a sarcinii.Nu stiu ce sa fac si ce sa cred,as vrea un raspuns ca sa pot actiona cat mai curand.Va multumesc anticipat.

mai copilule, protejeaza'te!!!! nu doar de sarcina, de tot restul problemelor care pot aparea...nu e deloc greu, e chiar simplu si te scapa de multe neplaceri si probleme....

succes.

#4 2011-06-21 10:57:13

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

ma indoiesc sa fie sarcina, pentru ca a fost cu finalizare afara si a fost dupa menstra, timp in care riscurile sunt mici.

totusi, ca sa te calmezi, fa un test de sarcina, dar nu Barza, ca da rateuri de multe ori.

sa ai o zi frumoasa puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.