|
Nu esti logat.
Vaginoza nespecifica?#1 2011-06-21 09:25:48
Vaginoza nespecifica?Am fost diagnosticata cu vaginoza nespecifica in urma unui test de secretie si mi s-a recomandat tratament de 12 zile cu polygynax. Testul precizeaza si absenta culturii fungi, culturii bacteriene. Intrebarea mea este daca e normal sa nu ii fi dat si partenerului un tratament? Offline #2 2011-06-21 10:10:46
Re: Vaginoza nespecifica?vaginoza nespecifica e denumita de multe ori gardnerella vaginalis. asta e de fapt o dereglare a florei vaginale, nimic altceva. unii medici aleg sa recomade si partenerului ceva, cei mai multi insa n-o fac. deci e ok asa. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2011-06-21 10:29:39
Re: Vaginoza nespecifica?E bine dupa tratament sa-ti reglezi flora vaginala cu probiotice. Mie dr mi-a recomandat si feminella vagi c cica aceste ovule creste acididate si impiedica inmultirea bacteriilor , ea le testase pe ea intai , sunt special pt acest tip de afectiuni. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #4 2011-09-24 16:42:08
Re: Vaginoza nespecifica?Joanna, aceeasi problema am avut-o si eu, diagnosticare cu vaginoza. Am urmat un trament cu ovule prescrise de medic, fara sa simt imbunatatiri. Dupa mai bine de o luna, un alt medic mi-a recomant feminella vagi c, si la ultimul control a iesit totul ok. Offline #5 2011-09-24 18:03:49
Re: Vaginoza nespecifica?si eu am folosit feminella vagi c pt vaginita nespecifica si dupa o luna am repetat si tot mi-a iesit.nu mai scap de ea.iar cu un an in urma de 2 ori mi-a iesit gardnerella vaginalis.bine,la alt laborator,deci cam aceeasi marie cu alta palarie.la naiba! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-24 18:20:01
Re: Vaginoza nespecifica?Sonia, nu stiu daca e vreo diferenta intre vaginoza nespecifica si cea bacteriana, eu am avut bacteriana. Oricum, eu am 'sondat' internetul pe subiectul asta, si uite ce am gasit pe site-ul feminella, cu ovulele vagi c: Offline #7 2011-09-24 18:34:06
Re: Vaginoza nespecifica?da,malina.mersi.oi vedea ce fac. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|