|
Nu esti logat.
Ataca ficatul si fierea?#1 2011-06-21 13:42:09
ataca ficatul si fierea?am auzic ca anticonceptionalele ataca ficatul si fierea.este adevarat?trebuie facuta vreo pauza ?eu iau ac karissa! Offline #2 2011-06-21 14:06:51
Re: ataca ficatul si fierea?daca iti faci regulat analizele, printre care TGO si TGP, care iti arata starea ficatului, si ies ok, nu ai motive de ingrijorare Offline #3 2011-06-21 14:19:21
Re: ataca ficatul si fierea?as mai avea intrebare:ma doare burta groaznic daca nu mai iau ac dupa vreo cateva luni.daca ma las de ac nu stiti cu ce pot ameliora durerea de burta:cu medicamente ex:no spa sau algocalmin nu trece.va multumesc pt raspunsuri. Offline #4 2011-06-21 14:41:38
Re: ataca ficatul si fierea?si mi-a fst rau zilele trecute si am fost la urgenta si chiar am facut vineri un ecograf si doctorul a spus ca el dintr-o parte vede 2 pietre mici la fiere si dintr-o parte nu le prea vede.a spus ca sunt dfe 0.5 mm.poate fi de la ac?sa ma las de ele? Offline #5 2011-06-23 08:42:53
Re: ataca ficatul si fierea?
becca, ma i bine mai mergi la un medic sa se uite la bila ta sa vada daca ai sau nu ai pietre Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-23 15:12:11
Re: ataca ficatul si fierea?am citit si pe prospect si chiar mi-a raspuns cineva ca poti face pietre la fiere de la asa ceva.atunci continui cu ele si merg peste o luna sa imi fac analizele care se fac in fiecare an.va multumesc pt raspuns. Ultima oara a fost editat de becca45 (2011-06-23 15:13:32) Offline #7 2011-06-24 10:51:00
Re: ataca ficatul si fierea?pot favoriza aparitia litiazei biliare, da daca ai tu deja o predispozitie in acest sens....nu faci de la ele, adica si nu inseamna ca tata fierea...ci doar ca riscul de a face pietre e mai mare eventual Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2011-06-26 22:25:47
Re: ataca ficatul si fierea?va multumesc mult pentru raspunsuri!atunci le iau in continuare ...oricum ma simt foarte bine de la ele dar nu eram sigura de treaba asta!si pauze nu trebuie facute nu ?sau daca am pietre ar putea sa le maresca? am o fiere destul de ,,lenesa,, . Ultima oara a fost editat de becca45 (2011-06-26 22:27:00) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|