homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau si eu parintii mei

#1 2011-06-21 15:23:23

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

Vreau si eu parintii mei

Buna,

am sa pun un link, este vorba de petitia de la protv cu legea adoptiilor ... eu zic ca este important ca lumea sa se implice . nici un copil de pe lumea asta nu ar trebui sa creasca singur ... sunt BEBELUSI abandonati in spital, doriti de familii care ar putea sa le asigure caldura unui camin dar carora nu li se permite acest lucru de catre "parintii" biologici. mi se rupe sufletul cand ma gandesc la ei , asa mici, parca ii vad cum plang si nu e nimeni sa ii ia in brate ... sa ii pupe, sa le vorbeasca , sa ii alinte... sa fii atat de mic si atat de singur mi se pare de nesuportat . zicea kata la un moment dat ca bebelusii traiesc acut un sentiment de disperare cand se trezesc singuri ... daca e asa, atunci acesti bebelusi traiesc intr-o angoasa continua , intr-o teama permanenta si o suferinta atroce inca de cand s-au nascut . este  o crima sa ii lasam asa.

http://vreausieuparintiimei.stirileprot ? pageID=348

o zi cat mai buna !

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#2 2011-06-21 15:27:30

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

Re: Vreau si eu parintii mei

Subscriu.sunt perfect de acord cu tine si am semnat petitia din prima zi a campanie.Acesti copii merita sa fie iubiti si sa se simta in siguranta alaturi de o familie care ii doreste. Sper sa se schimbe ceva odata cu terminarea aceste campanii.

I don't want a perfect life, I want a happy life  hjarta

Cea mai fericita mamica de gemenasi!   bebic  bebic

#3 2011-06-21 18:07:26

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Astazi eram intr-un magazin si am auzit o stire cum ca s-a dat o lege care nu permite adoptia copilului daca parintii lui biologici nu sunt de acord. Din moment ce nu au vrut acel copil nu pot sa-mi dau seama cum de le mai este permis sa se implice in viitorul lor. Sunt aproape sigura ca o sa fie unii dintre acesti parinti nu ii dau din gelozie, prostie sau si mai rau o sa faca afaceri pe seama unui suflet sad

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#4 2011-06-21 18:44:12

florentina irina
Full member
Inregistrat: 2009-07-30

Momentan nu reusesc sa accesez pagina, am sa mai incerc. Dar de ce cer cnp si nr seria buletinului?

Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.

#5 2011-06-21 19:02:54

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

si eu urmaresc cu interes emisiunea/campania asta supa

daca as sti ca nu vine sa imi ia mama copilul inapoi as adopta insa atata timp cat nu este decazuta din drepturile parintesti asa zisa mama eu nu ma bag la adoptii...poa` sa fie cel mai minunat copil, trebuie sa ma gandesc si la sanatatea mea mentala...as fi distrusa sa imi fie luat copilul in care am investit atat (in primul rand dragoste)

le: geo, link-ul nu este corect

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-06-21 19:03:59)

Publicitate

loading...

#6 2011-06-21 19:52:03

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

buna

imi cer scuze daca linkul nu merge, incerc sa il mai pun o data ...

http://vreausieuparintiimei.stirileprotv.ro/

datele personale se cer banuiesc pentru ca semnatura sa fie valabila ... sa se indentifice o persoana reala

sleeping, ai dreptate, dar unde ai vazut asta, in vechea lege ?

ideea este insa ca nu putem ramane indiferenti , multumindu-ne doar sa ii compatimim , atata vreme cat tot ce trebuie sa investim este doar 1 minut si  putin simt civic smile

va multumesc tuturor celor care nu ramaneti indiferenti

Ultima oara a fost editat de GeoGeo (2011-06-21 22:37:18)

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#7 2011-06-21 19:54:33

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Am semnat si eu petitia.Ar fi asa bine sa se schimbe,este o lege chiar absurda, care rapeste fericirea multor copii  supa

#8 2011-06-21 19:56:48

sleeping_beauty
Addicted member

am vazut la tv geo puss nu numai in campania asta, au mai fost si alte dezbateri pe tema asta

#9 2011-06-21 20:11:23

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Am semnat-o, desi cel mai probabil va fi inca o petitie ale caror efecte se vor vedea mult prea tarziu sau deloc, cum a fost cea pt politia animalelor, foarte in voga acum cativa ani.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#10 2011-06-21 20:12:01

sleeping_beauty
Addicted member

#11 2011-06-21 21:22:56

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

bună fetelor.. mi-au dat lacrimile citind mesajul lui geo.. cu at?t mai mult cu c?t mă număr printre femeile care-și doresc măcar un copil mai mult dec?t orice pe lume... și cu at?t mai mult cu c?t nu pot face acest lucru pe cale naturală...  am semnat și eu petiția... asta ?n speranța că se va schimba ceva.. ?mi doresc din suflet să nu răm?n doar cu speranța... supa

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#12 2011-06-21 21:31:35

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Si mie mi-e mila de copiii abandonati, dar nu cred ca daca semnez o petitie o sa se schimbe ceva. Am mai semnat o gramada primite pe mail, pe mess si nu am mai auzit nimic de nici una. Cred ca sunt facute doar pt a avea noi iluzia ca facem ceva.
Dar sunt curioasa cate dintre femeile care au semnat petitia si care teoretic sunt apte sa aiba copiii lor biologici, ar adopta (si) un copil abandonat.  Sau sa mearga voluntar sa se joace cu ei 2 h pe saptamana sau sa le citeasca sau sa ia unul acasa in weekend-uri (stiu o familie care facea asta- ultimul exemplu). Asta ar insemna sa "faci" ceva.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#13 2011-06-21 21:37:48

Almi Ingerash
Addicted member

kath subscriu tummenupp am aceeași curiozitate ca și tine.. sinceră să fiu dacă aș avea posibilitatea s-o fac, aș merge m?ine (și așa am drum la spital) la maternitate și aș pleca de acolo cu un copil abandonat.. dar din păcate legea nu-ți permite.. cunosc un cuplu care s-a zbătut enorm de mult să ia un copil nou-născut... vă spun sincer.. copilul are acum 5 sau 6 ani.. nici acum nu sunt lăsați ?n pace de către cei de la direcția copilului.. sunt oameni cu posibilități, cu tot ce le trebuie.. nu au putut face un bebe.. și s-au luptat vreo 3-4 ani să reușească să-l ia... și acum după ce l-au luat le fac controale la domiciliu.. odată erau oamenii plecați ?n we la munte.. au sunat de la direcția copilului să-i ?ntrebe de ce nu sunt acasă spranceana am rămas mută c?nd am auzit...

#14 2011-06-21 21:38:30

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

kathrynn a scris:

Si mie mi-e mila de copiii abandonati, dar nu cred ca daca semnez o petitie o sa se schimbe ceva. Am mai semnat o gramada primite pe mail, pe mess si nu am mai auzit nimic de nici una. Cred ca sunt facute doar pt a avea noi iluzia ca facem ceva.
Dar sunt curioasa cate dintre femeile care au semnat petitia si care teoretic sunt apte sa aiba copiii lor biologici, ar adopta (si) un copil abandonat.  Sau sa mearga voluntar sa se joace cu ei 2 h pe saptamana sau sa le citeasca sau sa ia unul acasa in weekend-uri (stiu o familie care facea asta- ultimul exemplu). Asta ar insemna sa "faci" ceva.

tummenupp

O sa fiu putin offtopicdar chiar nu stiu unde sa incadrez. Se lucra astazi la un documentar despre situatia dintr-o anumita tara din UE,chiar nu mai retin care,unde copiilor nascuti prematur(sub 7 luni) nu li se acorda niciun ajutor,adica nu se aloca fonduri pentru asa ceva,si mai tarziu am auzit ceva de genul asta si pe la stirir. Cum,deci cum e posibil ca intr-o tara din UE sa se intample asa ceva?!  wow

#15 2011-06-21 21:49:21

kathrynn
Hero member

Eu am fost fixata ani de zile ca atunci cand o sa "fiu mare" o sa adopt un copil. Doar ca am avut la un moment dat ocazia sa aud parerea unui medic despre cat de mult influenteaza dezvoltarea unui copil mostenirea genetica si cat mediul in care traieste si raportul este destul de semnificativ, in sensul ca oricum l-ai creste, ce a mostenit el de la parintii lui, nu se anuleaza de tot. Si din cauza asta, sincer va spun, ca nu stiu daca as mai avea curajul sa o fac, chiar daca as avea nervi sa trec prin toata birocratia necesara. Poate daca nu as putea face eu unul, mi-as asuma riscul, pt ca imi doresc foarte mult un copil.

#16 2011-06-21 21:54:04

Almi Ingerash
Addicted member

kathrynn a scris:

Eu am fost fixata ani de zile ca atunci cand o sa "fiu mare" o sa adopt un copil. Doar ca am avut la un moment dat ocazia sa aud parerea unui medic despre cat de mult influenteaza dezvoltarea unui copil mostenirea genetica si cat mediul in care traieste si raportul este destul de semnificativ, in sensul ca oricum l-ai creste, ce a mostenit el de la parintii lui, nu se anuleaza de tot. Si din cauza asta, sincer va spun, ca nu stiu daca as mai avea curajul sa o fac, chiar daca as avea nervi sa trec prin toata birocratia necesara. Poate daca nu as putea face eu unul, mi-as asuma riscul, pt ca imi doresc foarte mult un copil.

măi suntem oarecum pe aceeași lungime de undă.. p?nă la punctul acela ?ngroșat de mine ... nici măcar asta nu m-ar determina să renunț la idee.. și eu de c?nd eram mică mă g?ndeam la adopție.. nici nu-l cunoșteam pe soț.. nu aveam nici boyfriend lol dar mă g?ndeam așa: dacă eu nu mă voi mărita p?nă la 30 de ani, după 30 de ani o să adopt un copil big_smile ideea nu mi-a trecut.. noi știind că nu putem face bebe pe cale naturală, am decis ca ?n cazul ?n care nici cu FIV nu va ieși nimic să mergem pe ideea adopției

#17 2011-06-21 22:02:42

kathrynn
Hero member

Da, te cred, situatia ta e de forta majora, si ti-am zis ca in cazul asta nici mie nu mi-ar mai pasa de cine si ce zice.

Dar eu ma intrebam, cate femei care de ex au deja un copil si mai vor unul, in loc sa-l fac, ar adopta unul. Si evident l-ar creste la egalitate cu celalalt, fara diferente. Daca tot sunt asa de impresionate de filmulete cu copiii din orfelinate.
Am cunoscut o familie care a facut asta, au adoptat o fetita cand fiul lor era deja mare, i-au platit o operatie costisitoare la inima inca de dinainte sa o ia de tot la ei, s-au ocupat de atunci de ea cu tot ce au putut ... asta intr-adevat mi s-a parut ... semnificativ. Nu stiu daca au semnat vreo petitie, dar au facut ceva.

#18 2011-06-21 22:08:07

Almi Ingerash
Addicted member

kath ai dreptate.. eu aș fi de acord să nasc un bebe și să ies din spital cu 2 (al meu și ?ncă unul abandonat) nu m-ar deranja și sunt sigură că nu aș face nicio diferență... doar că soțul meu acceptă ideea adopției doar dacă nu ne reușește nouă pe nicio cale să avem bebelușul nostru.. sinceră să fiu nu știu ce idee are el referitor la a adopta un copil chiar dacă-i ai pe ai tăi.. eu personal aș lua și mai mult de 1 lol mi-s dragi toți ?ncă de mici, c?nd sunt c?t palma..

#19 2011-06-21 22:11:29

sleeping_beauty
Addicted member

almi e verdictul final ca puteti doar prin fiv sau exista macar o mica sansa sa reusiti si natural?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.