|
Nu esti logat.
Oare chiar isi doreste?#1 2011-06-23 06:27:03
oare chiar isi doreste?Buna...am si eu o mare dilema..is de 6 ani cu sotul meu .de 2 luni ne-am casatorit , eu am 25 de ani el are 28..totul bine si frumos..ne dorim amandoi un copil...dar din pacate el nu este foarte cooperant ...adica, el niciodata nu a fost o persoana foarte activa sexual, pt el 1 data pe saptamana e suficient in conditiile in care atm in oarase diferite si ne vedem doar in weekend, eu ma gandeam cand am zis ca ne dorim amandoi copil ca poate devine mai activ dar ce sa vezi auma avem discutii de genu ca cica eu i obsedata ca, copilul are sa vina....ce parere aveti?eu incep sa cred ca parca ii e frica si inerac sa bata in retragere... Offline #2 2011-06-23 08:28:08
Re: oare chiar isi doreste?parerea mea e ca trebuia sa discutati lucrurile astea de la inceputul relatiei, nu poti schimba un om iar daca ai ales sa stali langa el se presupune ca il accepti exact asa cum este nu cum ai crezut ca este/ ai vrea sa fie Offline #3 2011-06-23 08:47:03
Re: oare chiar isi doreste?
da, din puctula sta de vedere nu ma-m gandit... Offline #4 2011-06-23 08:52:42
Re: oare chiar isi doreste?nu mi se pare normal ca facutul unui copil sa fie un efort, o corvoada Offline #5 2011-06-23 08:54:00
Re: oare chiar isi doreste?eu te inteleg si pe tine insa nimanui nu ii place sa fie pisat, lasa-l in legea lui, ati renuntat la metodele contraceptive...incarcati cum vrea el ...adica ca si pana acuma timp de sa zicem jumatate de an...daca nu ramai insarcinata in acest timp atunci dai militaria jos din pod si mergeti la doctor pt investigatii si il pisezi pana face ca tine Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-06-23 08:55:42) Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-23 09:00:02
Re: oare chiar isi doreste?multumesc de sfaturi fetelor.....eu va citesc demult dar mi-a fost mai greu sa ma decid sa scriu... Offline #7 2011-06-23 15:02:39
Re: oare chiar isi doreste?
daca ii vorbestii unui barbat decand il cunosti despre copii, maritat si alte lucruri de genul fuge mancand pamantul in majoritatea cazurilor , pentru ca pentru ei e mai greu in general sa isi asume atatea responsabilitati Offline #8 2011-06-23 17:29:56
Re: oare chiar isi doreste?cornflower nu stiu cum sa iti zic dar eu nu mi-am pierdut niciodata timpul sa cunosc o persoana de sex masculin pana nu am am avut o discutie din care sa reiasa daca gandeste in aceeasi directie cu mine sau nu, la ce mi-ar folosi sa descopar sa zic dupa 6 luni de relatie ca lui x ii e frica de responsabilitati? mai bine fuge de mine din prima saptamana decat dupa ce ajung sa simt ceva ptr el, eu dintotdeauna am fost mai familista asa si nu m-au interesat relatiile in care "sa ne simtim bine si sa vedem ce va mai fi" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|