homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un caz in care-mi logica da gres-2

#20 2011-06-23 11:30:33

cristi_vasile
New member
Inregistrat: 2011-06-22

Re: Un caz in care-mi logica da gres

yoyolina a scris:

timp si nervi, plus ca ea nu te va vedea ca pe un frate; parerea mea.

Dar ca ce ma vede?!
Apropo',mi-a zis odata ca se omoara daca eu nu as mai vb cu ea.Asta e o minciuna clara.Nu are ea atata curaj sa-si faca singura rau. E destul de fricoasa.

Off topic.Imi place mult atitudinea Alindei.smile

#21 2011-06-23 11:32:12

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Ca pe o persoana pe care s-o manipuleze dupa bunul ei plac, careia sa ii indruge verzi si uscate, care sa stie ca ii sta la dispozitie 24/7 si pe care s-o santajeze in caz ca nu ii convine ceva. Asta nu se poate numi "frate mai mare".

Ma rog, eu asa vad situatia. Daca semeni cu mine (si am impresia ca da), o sa trebuiasca sa dai singur cu capul ca sa te convingi de anumite chestii smile

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-06-23 11:39:04)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#22 2011-06-23 11:40:40

cristi_vasile
New member

Mersi de raspuns Yoyolina.Presupun ca ai avut si tu vreodata vrun frate/amic de suflet.Cum decurgea prietenia cu acesta?

#23 2011-06-23 11:53:45

yoyolina
Moderator

Am avut prieteni cand eram mai mica; tot timpul m-am inteles mai bine cu baietii decat cu fetele.

Am avut si vreo 2 amici cu care vorbeam doar pe mess (orase diferite); vorbeam despre orice orice, ore in sir, ne intelegeam super bine. Cu unul dintre ei ajunsesem la un moment la altceva, ma simtam sufocata si am incheiat orice relatie. Incepuse sa-mi trimita mesaje ca nu poate fara mine, ca ii lipsesc etc etc, iar dupa vreo cateva saptamani era cu alta: "iubirea vietii lui".

Celalalt si-a facut si el o prietena, am inceput sa vorbim din ce in ce mai rar, pana cand s-a rupt legatura si cu el. Din cate mi-am dat eu seama, tipa era geloasa (desi nu pot intelege cum sa fii geloasa pe cineva cu care al tau pur si simplu vorbeste, dar in fine). La un moment dat intrase pe mine pe mess sa ma intrebe daca simt ca ma neglijeaza. I-am zis ca da, dar e perfect normal pentru ca acum are alte prioritati; mi-a spus ca toata lumea ii zicea ca e pe alta planeta, ca nu mai are timp de ei etc etc si vroia sa stie daca e normal. N-am vrut eu sa ma bag in relatia lui forgetit

#24 2011-06-23 11:55:41

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Cristi, eu sunt convinsa ca ea a mai avut de-a face cu baieti si gandeste-te ca a intalnit mai multi inaintea ta dar niciunul nu a vrut sa o ajute. De ce? Pt ca nu are leac, pt ca pur si simplu nu stie ce vrea. Decat sa stai sa iti macini timpul cu o persoana care nu sti daca isi va reveni vrodata la normal mai bine iti vezi de viata ta. Mi-e imposibil sa cred ca dormind dezbracata si fiind mangaiata de barbati nu a avut inca vreun contact sexual. Se intampla o data, de 2 ori, de 3 ori dar de cate ori sa se mai intample? E exagerat tot ce zice ea. Eu una pot sa am o discutie legata strict de sex la general cu cineva dar niciodata nu cred ca as ajunge sa dorm dezbracata cu un barbat langa mine in pat. Cand m-am despartit de prietenul meu chiar ma intrebam oare cum o sa fac sa trec peste inhibitii si sa ma dezgolesc in fata altui barbat. E clar ca ea nu cunoaste cuvantul inhibitie si nu o mai crede o mironosita ca eu cred ca e cu totul altceva. A fost tinuta din scurt de parinti si acum vrea sa experimenteze totul intr-un mod foarte ciudat.

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-06-23 12:01:41)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Publicitate

loading...

#25 2011-06-23 11:56:37

cristi_vasile
New member

Mda,se pare ca nu poate exista la nesfarsit o prietenie pura intre un baiat si o fata.

@Kareste.Am inteles,nu mai e virgina.Totusi,ea nu-si da seama ca minciuna ei va fi descoperita de catre un potential iubit  ,totul fiind doar o chestiune de timp?
In alta ordine de idei,pe fata o duce mintea.Mananca matematica pe paine,face de placere in fiecare zi ecuatii diferentiale,integrale etc.Vorbeste destul de bine franceza,spaniola si engleza.
Ca sa nu lungim topicul aiurea,puteti sa-mi oferiti un verdict final si decisiv?big_smile

Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 12:05:19)

#26 2011-06-23 11:59:46

yoyolina
Moderator

Yup smile Vezi-ti de viata ta.

#27 2011-06-23 12:33:16

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Fata are probleme serioase psihice, nu iti pierde timpul ca iti complici viata. Tu pari un baiat cu inima mare dar nu te lasa inselat de aparente.

What doesn't kill me, makes me stronger

#28 2011-06-23 12:48:11

cristi_vasile
New member

Orice  e posibil in cazul ei.Ca fapt divers,cateodata are un comportament f ciudat cand se afla la ea in camera de camin.Desi obisnuieste sa adoarma cu telefonul in brate,vorbind cu mine sau trimitandu-mi mesaje,uneori se baga prea devreme la somn, (desi ea se baga de obicei pe la 0:30)ma trimite la culcare,spunandu-mi "noapte buna,somn usor",apoi, dupa ce da mesajul,nu mai raspunde la niciun alt mesaj sau apel de parca ar cadea intr-un somn al mortii.Niciodata nu mi-a raspuns la vrun apel cand a avut asemenea stari ciudate.De fapt mi-a raspuns,dar de pe hol,invocand motivul ca nu doreste sa-si trezeasca colega de camera.Daca se mai intampla asa,as putea sa o rog frumusel sa-si lase telefonul deschis si sa-l tina langa ea in timp ce doarme.Sa aud si eu ce se intampla.Totusi,consider ca nu e treaba mea sa fac asa ceva,ca nu sunt iubitul ei,totusi.
Fata isi foloseste inteligenta pentru a creea un intreg circ.Parca ar fi un scenariu desprins din filmele psihologice americanesti!tongue

Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 12:50:10)

#29 2011-06-23 12:51:51

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

angeldarkwoman a scris:

Fata are probleme serioase psihice, nu iti pierde timpul ca iti complici viata. Tu pari un baiat cu inima mare dar nu te lasa inselat de aparente.

subscriu. am citit si eu topicul si mi se pare putin dezaxata fata de care spui.. nu vad cum s-ar putea implica ea intr-o relatie amoroasa si de viitor.. asa ca mai bine las-o, nu iti complica existenta cu persoane care spun una si fac alta.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#30 2011-06-23 12:52:31

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Si eu sunt de aceeasi parere, vezi-ti de viata ta si incheie orice relatie cu fata asta. Te poti astepta la orice din partea ei daca e dezechilibrata. Asa ca nu are absolut niciun sens sa te complici cu asa ceva.

#31 2011-06-23 13:11:09

cristi_vasile
New member

Facatura,de ce?
Ca sa "moderez" acest topic,am pierdut ceva timp.Nu mi-as fi pierdut timpul pentru o "facatura"

Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 13:11:50)

#32 2011-06-23 15:47:58

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

roll  de citystar de ce intrebi?
whatever,parerea mea e ca fata are probleme grave,si fugi cat poti de ea,ca incepi sa ai si tu probleme din cauza ei,in caz ca nu observi  forgetit

#33 2011-06-23 15:59:30

cristi_vasile
New member

Pe city star il cunosc demult, de pe softpedia si roportal.Pe SP a aparut un user nou si mi s-a parut ca ar fi citystar.Am dat un search pe google cu keywordul citystar si,norocul meu,am dat peste acest forum.Rasfoind acest forum,mi s-a parut ca are useri competenti si astfel am dorit sa-mi expun si eu o problema.

on topic.Ms pentru sfat.

Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 16:02:55)

#34 2011-06-23 16:14:25

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

dupa mine nu ea are probleme ... ca vrea sa se dea fata virgina, e treaba ei . Iar faptul ca isi da numarul pe mess cu usurinta iar nu e nimic special, pentru ca un numar de telefon dat nu insemana neaprat ca ea va face si sex cu cine ii cere numarul . Faptul ca vorbeste fara perdea despre sex , nu insemna ca nu e virgina (daca esti informat nu insemna ca esti si foarte activ din punct asta de vedere)
Iar ca nu raspunde la nici un mesaj dupa ce iti pune "noapte buna" poate isi da telefonul pe mut ... si in mod logic nu are cu sa auda daca tu dai mesaje sau suni ... Iar cu ideea pe care o ai sa isi tina tel deschis putin cand doarme sa auzi tu ce se intampla pe acolo , scuza-ma ca iti spun dar eu cred ca ai niste stoluri si chiar daca ai fii iubitul ei tot nu ar fi ok sa ii spui sa faca acest lucru . 
Acum tu trebuie sa alegi daca ii ramai drept confident ... sau sa vorbesti cu ea sa vezi ce are degand... ca poate fetei ii place sa se joace cu barbatii in acest fel , si tu esti doar un pion aici sau cine stie te testeaza   sa-ti vada reactiile, pentru ca mai apoi sa decida in functie de  reactiile tale

#35 2011-06-23 16:49:40

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Fugi mancand pamantul!
Cu o asemenea persoana, poa sa fie ea si nepotica lui Einstein, nu ai ce face. Nici ca iubita, nici ca fuckbuddy, nici ca amica, nici confidenta...
Singurul bine pe care ai putea sa i-l faci ar fi sa-i recomanzi un psiholog bun in ultima voastra discutie.

Pe mine ma mira cum de iti mai pui intrebarea "ce e de facut". E clar ca lumina zilei. Eu una, ca femeie doar, nu as vrea sa am de-a face cu o asemenea persoana dezaxata.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#36 2011-06-23 16:51:03

cristi_vasile
New member

cornflower a scris:

dupa mine nu ea are probleme ... ca vrea sa se dea fata virgina, e treaba ei .1. Iar faptul ca isi da numarul pe mess cu usurinta iar nu e nimic special,2. pentru ca un numar de telefon dat nu insemana neaprat ca ea va face si sex cu cine ii cere numarul .
3..Iar ca nu raspunde la nici un mesaj dupa ce iti pune "noapte buna" poate isi da telefonul pe mut ... si in mod logic nu are cu sa auda daca tu dai mesaje sau suni ... 4.Iar cu ideea pe care o ai sa isi tina tel deschis putin cand doarme sa auzi tu ce se intampla pe acolo , scuza-ma ca iti spun dar eu cred ca ai niste stoluri si chiar daca ai fii iubitul ei tot nu ar fi ok sa ii spui sa faca acest lucru . 
5. ca poate fetei ii place sa se joace cu barbatii in acest fel , si tu esti doar un pion aici sau cine stie te testeaza   sa-ti vada reactiile, pentru ca mai apoi sa decida in functie de  reactiile tale

1.Cum sa nu fie mare lucru ca isi da nr pe mess? Numai pt faptul ca as putea fi deranjat de necunoscuti la cine stie ce ora,nu mi-as da nr de tel aiurea.Tu de ce nu-ti afisezi nr de tel pe forum,daca nu e asa important?
2.Am precizat in relatarea mea ca dupa ce si-a dat nr de telefon,fata a "negociat" o relatie dupa care s-a hotarat sa mearga la intalnire la o pensiune. (asa a facut si prima data)
3.Ma rog,de ce isi pune tel pe silent? Daca in 90% din cazuri nu se comporta asa ci imi da mesaje peste mesaje de le citesc a doua zi,asta nu ar trebui sa-mi dea putin de gandit?
4.Era doar o idee,si chiar daca ar fi nebuneasca,am tot dreptul sa aflu daca am d-aface cu un om sanatos sau cu unul dezaxat,capabil sa faca rau oamenilor fara sa-si dea seama.Fetele care mi-au raspuns,chiar m-au avertizat in acest sens.
5.Nu stiu daca e adevarat sau nu,totusi,daca ar fi adevarat,ei bine,aceasta placere este una bolnava,nu sanatoasa.

P.S.Ai avut un punct de vedere interesant smile

Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 17:00:18)

#37 2011-06-23 18:07:55

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Daca-i adevarat ce scrii tu p`aici,ala cu probleme esti tu,si esti cam "asfalt" dupa fata respectiva,din moment ce pui asemenea problema,e o umbra de gelozie aici.

#38 2011-06-23 18:17:53

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Mda. Nu mai are rost sa-mi dau si eu cu parerea. Majoritatea lucrurilor au fost punctate foarte clar de fete.
Eu vreau sa spun doar atat. If it's all true, noi stim doar punctul lui de vedere. Si cunoastem fata doar din perspectiva lui.

Do the world a favor, stay like this forever.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.