|
Nu esti logat.
Un caz in care-mi logica da gres-2#20 2011-06-23 11:30:33
Re: Un caz in care-mi logica da gres
Dar ca ce ma vede?! Offline #21 2011-06-23 11:32:12
Re: Un caz in care-mi logica da gresCa pe o persoana pe care s-o manipuleze dupa bunul ei plac, careia sa ii indruge verzi si uscate, care sa stie ca ii sta la dispozitie 24/7 si pe care s-o santajeze in caz ca nu ii convine ceva. Asta nu se poate numi "frate mai mare". Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-06-23 11:39:04) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #22 2011-06-23 11:40:40
Re: Un caz in care-mi logica da gresMersi de raspuns Yoyolina.Presupun ca ai avut si tu vreodata vrun frate/amic de suflet.Cum decurgea prietenia cu acesta? Offline #23 2011-06-23 11:53:45
Re: Un caz in care-mi logica da gresAm avut prieteni cand eram mai mica; tot timpul m-am inteles mai bine cu baietii decat cu fetele. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #24 2011-06-23 11:55:41
Re: Un caz in care-mi logica da gresCristi, eu sunt convinsa ca ea a mai avut de-a face cu baieti si gandeste-te ca a intalnit mai multi inaintea ta dar niciunul nu a vrut sa o ajute. De ce? Pt ca nu are leac, pt ca pur si simplu nu stie ce vrea. Decat sa stai sa iti macini timpul cu o persoana care nu sti daca isi va reveni vrodata la normal mai bine iti vezi de viata ta. Mi-e imposibil sa cred ca dormind dezbracata si fiind mangaiata de barbati nu a avut inca vreun contact sexual. Se intampla o data, de 2 ori, de 3 ori dar de cate ori sa se mai intample? E exagerat tot ce zice ea. Eu una pot sa am o discutie legata strict de sex la general cu cineva dar niciodata nu cred ca as ajunge sa dorm dezbracata cu un barbat langa mine in pat. Cand m-am despartit de prietenul meu chiar ma intrebam oare cum o sa fac sa trec peste inhibitii si sa ma dezgolesc in fata altui barbat. E clar ca ea nu cunoaste cuvantul inhibitie si nu o mai crede o mironosita ca eu cred ca e cu totul altceva. A fost tinuta din scurt de parinti si acum vrea sa experimenteze totul intr-un mod foarte ciudat. Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-06-23 12:01:41) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#25 2011-06-23 11:56:37
Re: Un caz in care-mi logica da gresMda,se pare ca nu poate exista la nesfarsit o prietenie pura intre un baiat si o fata. Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 12:05:19) Offline #26 2011-06-23 11:59:46
Re: Un caz in care-mi logica da gresYup Vezi-ti de viata ta. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #27 2011-06-23 12:33:16
Re: Un caz in care-mi logica da gresFata are probleme serioase psihice, nu iti pierde timpul ca iti complici viata. Tu pari un baiat cu inima mare dar nu te lasa inselat de aparente. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #28 2011-06-23 12:48:11
Re: Un caz in care-mi logica da gresOrice e posibil in cazul ei.Ca fapt divers,cateodata are un comportament f ciudat cand se afla la ea in camera de camin.Desi obisnuieste sa adoarma cu telefonul in brate,vorbind cu mine sau trimitandu-mi mesaje,uneori se baga prea devreme la somn, (desi ea se baga de obicei pe la 0:30)ma trimite la culcare,spunandu-mi "noapte buna,somn usor",apoi, dupa ce da mesajul,nu mai raspunde la niciun alt mesaj sau apel de parca ar cadea intr-un somn al mortii.Niciodata nu mi-a raspuns la vrun apel cand a avut asemenea stari ciudate.De fapt mi-a raspuns,dar de pe hol,invocand motivul ca nu doreste sa-si trezeasca colega de camera.Daca se mai intampla asa,as putea sa o rog frumusel sa-si lase telefonul deschis si sa-l tina langa ea in timp ce doarme.Sa aud si eu ce se intampla.Totusi,consider ca nu e treaba mea sa fac asa ceva,ca nu sunt iubitul ei,totusi. Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 12:50:10) Offline #29 2011-06-23 12:51:51
subscriu. am citit si eu topicul si mi se pare putin dezaxata fata de care spui.. nu vad cum s-ar putea implica ea intr-o relatie amoroasa si de viitor.. asa ca mai bine las-o, nu iti complica existenta cu persoane care spun una si fac alta. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #30 2011-06-23 12:52:31
Re: Un caz in care-mi logica da gresSi eu sunt de aceeasi parere, vezi-ti de viata ta si incheie orice relatie cu fata asta. Te poti astepta la orice din partea ei daca e dezechilibrata. Asa ca nu are absolut niciun sens sa te complici cu asa ceva. Offline #31 2011-06-23 13:11:09
Re: Un caz in care-mi logica da gresFacatura,de ce? Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 13:11:50) Offline #32 2011-06-23 15:47:58
Re: Un caz in care-mi logica da gres de citystar de ce intrebi? Offline #33 2011-06-23 15:59:30
Re: Un caz in care-mi logica da gresPe city star il cunosc demult, de pe softpedia si roportal.Pe SP a aparut un user nou si mi s-a parut ca ar fi citystar.Am dat un search pe google cu keywordul citystar si,norocul meu,am dat peste acest forum.Rasfoind acest forum,mi s-a parut ca are useri competenti si astfel am dorit sa-mi expun si eu o problema. Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 16:02:55) Offline #34 2011-06-23 16:14:25
Re: Un caz in care-mi logica da gresdupa mine nu ea are probleme ... ca vrea sa se dea fata virgina, e treaba ei . Iar faptul ca isi da numarul pe mess cu usurinta iar nu e nimic special, pentru ca un numar de telefon dat nu insemana neaprat ca ea va face si sex cu cine ii cere numarul . Faptul ca vorbeste fara perdea despre sex , nu insemna ca nu e virgina (daca esti informat nu insemna ca esti si foarte activ din punct asta de vedere) Offline #35 2011-06-23 16:49:40
Re: Un caz in care-mi logica da gresFugi mancand pamantul! Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #36 2011-06-23 16:51:03
1.Cum sa nu fie mare lucru ca isi da nr pe mess? Numai pt faptul ca as putea fi deranjat de necunoscuti la cine stie ce ora,nu mi-as da nr de tel aiurea.Tu de ce nu-ti afisezi nr de tel pe forum,daca nu e asa important? Ultima oara a fost editat de cristi_vasile (2011-06-23 17:00:18) Offline #37 2011-06-23 18:07:55
Re: Un caz in care-mi logica da gresDaca-i adevarat ce scrii tu p`aici,ala cu probleme esti tu,si esti cam "asfalt" dupa fata respectiva,din moment ce pui asemenea problema,e o umbra de gelozie aici. Offline #38 2011-06-23 18:17:53
Re: Un caz in care-mi logica da gresMda. Nu mai are rost sa-mi dau si eu cu parerea. Majoritatea lucrurilor au fost punctate foarte clar de fete. Do the world a favor, stay like this forever. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|