|
Nu esti logat.
BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!-2#20 2011-11-02 10:21:48
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!yoyo Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #21 2011-11-02 12:14:52
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!Bafta multa, fetelor Ultima oara a fost editat de lala20 (2011-11-02 12:15:11) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #22 2011-11-02 16:44:21
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!Si eu dau bacul anul asta si trebuie sa recunosc ca sunt destul de speriata. Adica, sunt speriata mai mult de admitere dar si de bac. Dau la romana, istorie si economie. La engleza am diploma de CAE si imi echivaleaza,si mai am competentele la TIC. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #23 2011-11-02 18:12:49
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!
cata dreptate ai Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #24 2011-11-03 00:35:42
lala, unde ai intrat pana la urma? Offline Publicitateloading...
#25 2011-11-03 12:28:56
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!La drept afara The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #26 2011-11-03 15:38:46
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!Fetelor, sper sa nu fiu off-topic, dar am si eu o intrebare, mai ales pentru cele de la fcultata de Drept. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #27 2011-11-03 16:48:15
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!Eu uneori mai scriu lectia inca o data pentru ca asa retin mai bine. Daca tie nu ti se pare ok du-te la altcineva dar cred ca nu e asa tragic ce face profesoara, important e sa iti dea schematic sa zic asa, adica lectiile sa nu fie ca un roman ci asa cu liniute, daca face asta iar tu intelegi ce scrie mi se pare ok. Cat despre profesorul care va placea din tara nu inteleg de ce te-ai alarmat, multi profesori chiar incearca sa incheie mai repede meditatiile ca sa fi tu mai libera si tu vrei sa faci meditatii pana in ultima zi? Daca inveti si iti preda tot pana atunci de ce iti faci griji? In cele 2 luni ai putea face numai exercitii si ai fi pregatita de admitere. Offline #28 2011-11-03 17:06:55
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!tocmai asta era problema, ca mi-a spus ca nu vom termina materia inainte si ar fi trebuit sa imi caut un alt profesor, ceea ce nu prea avea sens... mai bine incepeam direct cu unul si cu el terminamd ecat sa schimb profii, poate avea si alta maniera de predare si nu stiu... " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #29 2011-11-03 22:48:27
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!Haha, poti sa dai numele mic al acelei profesoare de romana? Am impresia ca am facut si eu cu ea pregatire pentru bac Offline #30 2011-11-03 23:42:14
hihi bravo bravo iti place? te-ai acomodat? Offline #31 2011-11-04 06:49:52
Rodica si inca ceva nu stiu sigur o intreb astazi pe mama ca i-am uitat numele de familie " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #32 2011-11-04 22:44:53
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!Da da, ea e dar e fooaaaarte de treaba.Mi-a placut foarte mult de ea si m-a ajutat extraordinar de mult pregatirea pentru bac.De exemplu eu invatasem majoritatea comentariilor si de basm, am zis ca eh lasa ca nu pica asta...si fix asta a picat acum 2 ani, caracterizarea personajului in basm si am avut foarte mult noroc ca inevitabil am retinut destul de multe de la ora ei, ca discutam inainte despre text si dinastea.Sau poate mi-a placut mie mult de ea si mi-a fost mult mai usor.Oricum am inteles ca tu faci pregatire pentru facultate...poate e altfel acolo. Dar sa stii ca e o femeie super de treaba si daca te hotarasti sa ramai la ea, stai linistita ca ea are materia foarte bine structurata, o sa terminati la timp cu totul. Da si teste, ceea ce pe mine m-a ajutat foarte mult ca altfel daca nu mergeam la meditatii nu aveam habar de mai nimic, ca singura nu faceam acasa. In ceea ce priveste scrisul pe caiet, cel mult imi scria ea o schema doua, dar in rest fiecare scria pe caietul lui... Offline #33 2011-11-05 09:39:06
si eu sunt un pic speriata de admitere...tot la drept vreau sa dau...dar eu dau doar gramatica, ca asa se da la iasi ... Offline #34 2011-11-05 22:14:43
Multumesc The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #35 2011-11-07 19:26:29
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!E foarte bine, m-am adaptat rapid si cu scoala si cu job-ul... Viata sociala e mult mai bogata, prietenii super, lumea e foarte diferita de Ro. Am avut norocul sa ma integrez intr-un anturaj de straini de aici si asta ma ajuta mult. Luna asta incep cursurile la scoala lor, sa invat limba . Sincer abia astept, desi am un program foarte incarcat. Dar toate lucrurile astea ma tin ocupata si uit de dorul de casa Desi acum in decembrie merg hommie, stau pana in ianuarie (am vacanta o luna). Am vazut la cel nivel de trai se situeaza ei, nivelul salariilor etc si nu imi vine sama intorc. Adica, in mare, asta e planul meu: sa raman aici. Offline #36 2011-11-08 11:27:58
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!Multumesc, mult succes si tie The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #37 2012-05-24 21:45:19
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!Ok, imi reinnoiesc intrebarea, cum e cu pregatirea pentru bac, fetelor ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #38 2012-05-24 21:49:36
Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!Eu inca nu dau bacul,mai am 2 ani,termin a 10 a,dar iubitul meu mai are putin si cedeaza psihic.Pregatiri peste pregatiri,la scoala,suplimentar acasa,e oribil,il termina,abia mai reuseste sa respire. Two souls don't find each other by simple accident Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|