homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!-2

#20 2011-11-02 10:21:48

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: BAC, BAC, BAC 3 - BAFTA FETELOR!!!!

yoyo lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#21 2011-11-02 12:14:52

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Bafta multa, fetelor puss
Sfatul meu e, cel putin pt romana, sa cititi operele si sa aveti un rezumat pt fiecare. Daca stiti asta si notiunile de teorie, o sa va fie foarte usor.
La istorie incercati sa invatati sistematic si logic, nu lasati sa se adune multe lectii fiindca unele sunt ceva mai complexe si poate o sa va ia mai mult timp sa le intelegeti.
Siiii..bucurati-va de ultimul an de liceu, colegi fiindca o sa treaca repede puss

Ultima oara a fost editat de lala20 (2011-11-02 12:15:11)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#22 2011-11-02 16:44:21

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Si eu dau bacul anul asta si trebuie sa recunosc ca sunt destul de speriata. Adica, sunt speriata mai mult de admitere dar si de bac. Dau la romana, istorie si economie. La engleza am diploma de CAE si imi echivaleaza,si mai am competentele la TIC.
Oricum, eu am inceput deja sa imi invat si imi lucrez zilnic pt bac, o zi romana, una istorie, una economie si tot asa.
Oricum, la economie fac deja meditatii pentru ca la Drept se da admitere la gramatica + economie, in schimb la literatura sau istorie nu am de gand sa fac meditatii. Mi se pare o risipa totala de bani sa fac meditatii la astea 2 materii mai ales ca si la romana si la istorie am fost mereu la olimpiade si am avut rezultate bune + ca daca esti atent in clasa si iti lucrezi nu ai de ce sa nu ai un rezultat bun.
Totusi, am mereu impresia ca nu o sa imi ajunga timpul, sau ca o sa clachez si uite asa am ajuns sa am 40 de kile.

Speeeeer sa fie ok, si dupa bac sa vin aici sa spun ce note mari am luat big_smilebig_smile lol

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#23 2011-11-02 18:12:49

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

kdeea a scris:

Adevarul e ca atunci cand vezi ca ai o bibliografie de 700 de pagini numa pentru un examen, ai da bacul de 100 de ori ... Deci in felul asta incurajati-va: se poate si mai rau. MULT, MULT mai rau ! lol

cata dreptate ai lol
eu cand ma gandesc ca am inceput facultatea de o luna si am deja o groaza de invatat, apey in sesiune lol
mai vreau bac, decat sesiune lol

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#24 2011-11-03 00:35:42

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

lala20 a scris:

Bafta multa, fetelor puss
Sfatul meu e, cel putin pt romana, sa cititi operele si sa aveti un rezumat pt fiecare. Daca stiti asta si notiunile de teorie, o sa va fie foarte usor.
La istorie incercati sa invatati sistematic si logic, nu lasati sa se adune multe lectii fiindca unele sunt ceva mai complexe si poate o sa va ia mai mult timp sa le intelegeti.
Siiii..bucurati-va de ultimul an de liceu, colegi fiindca o sa treaca repede puss

lala, unde ai intrat pana la urma? smile

Publicitate

loading...

#25 2011-11-03 12:28:56

lala20
Hero member

La drept afara big_smile

In the eye of the storm

#26 2011-11-03 15:38:46

Vx2
Full member

Fetelor, sper sa nu fiu off-topic, dar am si eu o intrebare, mai ales pentru cele de la fcultata de Drept.

Sunt din Bucuresti si vreau sa intru la Universitate la Drept. Am inceput sa fac meditatii la economie din septembrie cu o doamna profesor de la ASE si chiar imi merge foarte bine, cu toate ca ma asteptam sa fie mult mai greu. Totusi are o maniera de predare perfecta pentru mine asa ca lucrurile sunt in regula. La gramatica in schimb sunt putin in incaurcatura. Reusisem sa dau de domnul prof. Moroianu (de la Litere daca nu ma insel) si am fost la o sedinta dar m-a alarmat faptul ca inainte de admitere cu 2 luni dansul pleaca din tara iar eu ramaneam fara profesor, asa ca am renuntat la serviciile sale.
Apoi, am mers la Universitate si am luat numarul unei doamne prof. de romana de la liceul Cantemir. Astazi am mers la a doua sedinta (timp de o luna o sa fac 2 sedibte saptamanal ca sa mai recuperez) dar sunt intr-o mare dilema. Doamna profesor are o maniera... "ciudata" de a preda. Nu ma lasa sa scriu, imi scrie dansa pe caiet iar eu scriu doar la exercitii. Dupa prima sedinta am stat acasa si mi-am  transcris tot ca sa pot sa retin (pentru ca eu asa invat cel mai bine scriind). Nu ma deranjeaza sa transcriu dar este obositor, mai ales ca am multe alte teme de facut, si sa stau dupa fiecare sedinta sa transcriu cate 5-6 pagini de caiet studentesc este ingrozitor de obositor. Am incerat sa ii spun astazi ca nu simt ca metoda asta e prea eficienta dar parca am vorbit cu peretii.
Pierdem foarte mult timp cu scrisul colorat si alte lucruri, si nu am intrat aproape deloc in materie, lucru ce ma sperie teribil, mai ales ca la Drept,  partea de gramatica este cea care scade punctajul la admitere.
Ma gandesc serios sa imi caut un alt profesor, mai ales ca dansa locuieste undeva pe la Piata Amzei iar eu stau aproape de Afi Palace Cotroceni asa ca imi ia si destul de mult timp sa ajung la dansa acasa.
Ma intrebam, voi cum v-ati pregatit pentru admitere, care era metoda, si mai ales,daca stiti profesori de limba romana sau care sa fi pregatit pentru Drept, adica sa aiba experienta (de preferat intr-o zona mai apropiata de cea unde locuiesc eu sau de magazinul Unirii). Mi-ar fi de mare ajutor pentru ca deja intru in panica, simt ca nu mai am timp, mai ales ca pentru Bac eu ma pregatesc singura acasa.

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#27 2011-11-03 16:48:15

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Eu uneori mai scriu lectia inca o data pentru ca asa retin mai bine. Daca tie nu ti se pare ok du-te la altcineva dar cred ca nu e asa tragic ce face profesoara, important e sa iti dea schematic sa zic asa, adica lectiile sa nu fie ca un roman ci asa cu liniute, daca face asta iar tu intelegi ce scrie mi se pare ok. Cat despre profesorul care va placea din tara nu inteleg de ce te-ai alarmat, multi profesori chiar incearca sa incheie mai repede meditatiile ca sa fi tu mai libera si tu vrei sa faci meditatii pana in ultima zi? Daca inveti si iti preda tot pana atunci de ce iti faci griji? In cele 2 luni ai putea face numai exercitii si ai fi pregatita de admitere.

#28 2011-11-03 17:06:55

Vx2
Full member

tocmai asta era problema, ca mi-a spus ca nu vom termina materia inainte si ar fi trebuit sa imi caut un alt profesor, ceea ce nu prea avea sens... mai bine incepeam direct cu unul si cu el terminamd ecat sa schimb profii, poate avea si alta maniera de predare si nu stiu...

#29 2011-11-03 22:48:27

Maria19
New member
Inregistrat: 2009-12-29

Haha, poti sa dai numele mic al acelei profesoare de romana? Am impresia ca am facut si eu cu ea pregatire pentru bac big_smile

#30 2011-11-03 23:42:14

deeadeea21
Hero member

lala20 a scris:

La drept afara big_smile

hihi bravo bravo puss iti place? te-ai acomodat?

#31 2011-11-04 06:49:52

Vx2
Full member

Maria19 a scris:

Haha, poti sa dai numele mic al acelei profesoare de romana? Am impresia ca am facut si eu cu ea pregatire pentru bac big_smile

Rodica si inca ceva lol nu stiu sigur o intreb astazi pe mama ca i-am uitat numele de familie

#32 2011-11-04 22:44:53

Maria19
New member
Inregistrat: 2009-12-29

Da da, ea e big_smile dar e fooaaaarte de treaba.Mi-a placut foarte mult de ea si m-a ajutat extraordinar de mult pregatirea pentru bac.De exemplu eu invatasem majoritatea comentariilor si de basm, am zis ca eh lasa ca nu pica asta...si fix asta a picat acum 2 ani, caracterizarea personajului in basm si am avut foarte mult noroc ca inevitabil am retinut destul de multe de la ora ei, ca discutam inainte despre text si dinastea.Sau poate mi-a placut mie mult de ea si mi-a fost mult mai usor.Oricum am inteles ca tu faci pregatire pentru facultate...poate e altfel acolo. Dar sa stii ca e o femeie super de treaba si daca te hotarasti sa ramai la ea, stai linistita ca ea are materia foarte bine structurata, o sa terminati la timp cu totul. Da si teste, ceea ce pe mine m-a ajutat foarte mult ca altfel daca nu mergeam la meditatii nu aveam habar de mai nimic, ca singura nu faceam acasa. In ceea ce priveste scrisul pe caiet, cel mult imi scria ea o schema doua, dar in rest fiecare scria pe caietul lui... cesafac

#33 2011-11-05 09:39:06

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Vx2 a scris:

Si eu dau bacul anul asta si trebuie sa recunosc ca sunt destul de speriata. Adica, sunt speriata mai mult de admitere dar si de bac. Dau la romana, istorie si economie. La engleza am diploma de CAE si imi echivaleaza,si mai am competentele la TIC.
Oricum, eu am inceput deja sa imi invat si imi lucrez zilnic pt bac, o zi romana, una istorie, una economie si tot asa.
Oricum, la economie fac deja meditatii pentru ca la Drept se da admitere la gramatica + economie, in schimb la literatura sau istorie nu am de gand sa fac meditatii. Mi se pare o risipa totala de bani sa fac meditatii la astea 2 materii mai ales ca si la romana si la istorie am fost mereu la olimpiade si am avut rezultate bune + ca daca esti atent in clasa si iti lucrezi nu ai de ce sa nu ai un rezultat bun.
Totusi, am mereu impresia ca nu o sa imi ajunga timpul, sau ca o sa clachez si uite asa am ajuns sa am 40 de kile.

Speeeeer sa fie ok, si dupa bac sa vin aici sa spun ce note mari am luat big_smilebig_smile lol

si eu sunt un pic speriata de admitere...tot la drept vreau sa dau...dar eu dau doar gramatica, ca asa se da la iasi ...

la fel, am inceput din timp...acum sunt la cititul operelor, comentarii...la geografie invat lectie de lectie,iar la istorie, mai astept un pic sa inteleg mai intai cum stau lucrurile, ca's in plop si plopu'n aer lol

de'abia astept momentul in care o sa intram fericite pe forum si o sa "tipam" in gura mare ca am trecut cu bine hjarta goodluck  goodluck

#34 2011-11-05 22:14:43

lala20
Hero member

deeadeea21 a scris:

lala20 a scris:

La drept afara big_smile

hihi bravo bravo puss iti place? te-ai acomodat?

Multumesc puss
La inceput nu-mi placea deloc lol Eram home sick tare.. acum m-am acomodat si cu oamenii, locul, e fain smile La tine cum mai e?

In the eye of the storm

#35 2011-11-07 19:26:29

deeadeea21
Hero member

E foarte bine, m-am adaptat rapid si cu scoala si cu job-ul... Viata sociala e mult mai bogata, prietenii super, lumea e foarte diferita de Ro. Am avut norocul sa ma integrez intr-un anturaj de straini de aici si asta ma ajuta mult. Luna asta incep cursurile la scoala lor, sa invat limba smile . Sincer abia astept, desi am un program foarte incarcat. Dar toate lucrurile astea ma tin ocupata si uit de dorul de casa big_smile Desi acum in decembrie merg hommie, stau pana in ianuarie (am vacanta o luna). Am vazut la cel nivel de trai se situeaza ei, nivelul salariilor etc si nu imi vine sama intorc. Adica, in mare, asta e planul meu: sa raman aici. smile
Mult succes lala puss Ma bucur mult ca ai facut alegerea asta, eu una simt ca a fost cea mai buna decizie pt mine.

#36 2011-11-08 11:27:58

lala20
Hero member

Multumesc, mult succes si tie puss
Da, acum parca simt si eu ca e alegerea mai potrivita... cand vad in ce stadiu sunt ei ca tara si ce organizati sunt doar la nivelul facultatii, nu mai zic de alte sectoare, ma gandesc ca sunt alte sanse pt noi.
Am cunoscut o gramada de oameni pe aici de toate nationalitatile, am gasit si multi romani si cand vorbesc cu ei parca mai alina dorul de casa lol

In the eye of the storm

#37 2012-05-24 21:45:19

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Ok, imi reinnoiesc intrebarea, cum e cu pregatirea pentru bac, fetelor ? kram

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#38 2012-05-24 21:49:36

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Eu inca nu dau bacul,mai am 2 ani,termin a 10 a,dar iubitul meu mai are putin si cedeaza psihic.Pregatiri peste pregatiri,la scoala,suplimentar acasa,e oribil,il termina,abia mai reuseste sa respire.

Two souls don't find each other by simple accident

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.