homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Seri romantice in doi pe malul marii :X-3

#39 2011-06-24 17:50:09

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Re: Seri romantice in doi pe malul marii :X

heimdall a scris:

Almi Ingerash a scris:

rocssana zi-mi și mie locurile alea aproape pustii chicot poate-mi duc soțul acolo vreodată rodnar

intre Sf Gheorghe si Sulina ai vreo 30 km de plaja pustie si e foarte frumos

disperat  disperat  disperat e mult prea departe pentru o noapte lol eu vreau aici aproape big_smile sigur sunt locuri ok tongue

rocs ?ți urez baftă goodluck să nu plouă... că am auzit la știri că se anunță ploi sad

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#40 2011-06-24 17:53:16

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

am gasit azi o paturica din aia subtirica,pufoasa crem,cu o inimioara mare,rosie pe mijloc...am cumparato smile 15 lei,chiar e o idee buna sa ma uit dupa niste felinare micute sau ma gandeam ca sa fie totul altfel... sa ii propun seara sa mergem la plimbare ... eu am totul pregatit in gentuta....mergem asa usor pe malul marii cu papucii in manutze pana cand ajungem la locul pe care il stiu eu...(cred ca sunt mai biine de 10 km distanta) dar sigur o sa fie relaxant...

o sa ma sinucid daca ploua...sper sa nu ploua sambata ce urmeaza... intr-un singur an a plouat de ziua mea bang

ti-am zis...e plaja a3a  de la modern,sau intre tabara nord si butoaie .. e pustiu noaptea,e ferit,nu e politie,jandarmi sau alte alea  rotfl  e superb  hjarta  de mult imi  doresc sa pierd o noapte cu el,sa stam pana la rasarit... patfierbinte

Ultima oara a fost editat de rocssana.nana (2011-06-24 17:57:20)

Ne dorim si noi bebic

#41 2011-06-24 18:04:03

Almi Ingerash
Addicted member

rocs acum am văzut că nu s?mbăta asta serbezi ziua ta (adică m?ine), ci săptăm?na viitoare dumbom ești născută pe 5 iulie ca și mine rodnar
eu o să mi-o serbez pe 15 sau 16 (pe 14 ajunge C acasă) și cred că-ți voi urma exemplul dacă nu va ploua big_smile

#42 2011-06-24 18:10:28

Gizeh
Banat

smile il iubesc si pe el dar iubesc si marea,mai ales dupa ce mi-am pierdut o persoana foarte draga...a fost singurul loc unde am putut plange,unde am simtit ca nu am pierdut ci mai mult am castigat,unde puteam sa il simt ca ma atinge...sunt indragostita si de al meu dar si de mare...

suntem dracoaice amandoua diablo  la multi ani,sa fi sanatoasa si tot ce iti doresti puss

Ultima oara a fost editat de rocssana.nana (2011-06-24 18:12:36)

Ne dorim si noi bebic

#43 2011-06-24 18:25:42

Almi Ingerash
Addicted member

rocs puss ms... ?mi pare rău pentru pierdere... din ce spui, tind să cred că era iubitul tău persoana pe care ai pierdut-o..

da, c?nd ?mi vin piticii la cap, se feresc toți rotfl2

Publicitate

loading...

#44 2011-06-24 18:34:26

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

rocssana.nana a scris:

am gasit azi o paturica din aia subtirica,pufoasa crem,cu o inimioara mare,rosie pe mijloc...am cumparato smile 15 lei,chiar e o idee buna sa ma uit dupa niste felinare micute sau ma gandeam ca sa fie totul altfel... sa ii propun seara sa mergem la plimbare ... eu am totul pregatit in gentuta....mergem asa usor pe malul marii cu papucii in manutze pana cand ajungem la locul pe care il stiu eu...(cred ca sunt mai biine de 10 km distanta) dar sigur o sa fie relaxant...

o sa ma sinucid daca ploua...sper sa nu ploua sambata ce urmeaza... intr-un singur an a plouat de ziua mea bang

ti-am zis...e plaja a3a  de la modern,sau intre tabara nord si butoaie .. e pustiu noaptea,e ferit,nu e politie,jandarmi sau alte alea  rotfl  e superb  hjarta  de mult imi  doresc sa pierd o noapte cu el,sa stam pana la rasarit... patfierbinte

nu mai da adresa aici ca poate te trezesti ca sarbatoriti nu in 2 , ci mai multi lol

#45 2011-06-24 18:36:29

Gizeh
Banat

doar ca s-a terminat destul de prost...in sensul ca fusese la panarame acolo la metro...si a facut accident la sensul giratoriu de la cap de linie din mamaia....era cu una in masina... s-au rasturnat si ... el a stat aproape doua saptamani in coma iar fata a murit pe loc,doar ca idiotul a lasat si o fata in scaunul cu rotile...totusi viata merge inainte

si eu cand am pasaricile pe creier... foarte greu se mai intelege lumea cu mine chicot

Ne dorim si noi bebic

#46 2011-06-24 18:37:31

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

era iubitul tau  mad ?

#47 2011-06-24 18:37:59

Gizeh
Banat

Jeniffer a scris:

rocssana.nana a scris:

nu mai da adresa aici ca poate te trezesti ca sarbatoriti nu in 2 , ci mai multi lol

nu vreau vizitatori chicot doar eu cu el si marea... atat  big_smile

Ne dorim si noi bebic

#48 2011-06-24 18:38:14

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

rocssana.nana a scris:

e plaja a3a  de la modern,sau intre tabara nord si butoaie .. e pustiu noaptea,e ferit,nu e politie,jandarmi sau alte alea  rotfl  e superb  hjarta

nu cumva e pe langa plaja "doi papuci"? cam umbla boschetari noaptea, daca e vorba de orice plaja in plin oras.

#49 2011-06-24 18:42:04

Gizeh
Banat

da...dupa o bauta cu prietenu lui...s-a gandit sa se duca sa ia o fata de pe varianta ca sa se distreze amandoi...doar ca au sfarsit tragic...fazele astea mi le-a facut in ultimele doua luni pana la accident...daca nu era cu accidentul vroiam sa o termin...simteam nevoia sa fie langa mine pana terminam cu bac`u si sa dau admiterea la facultate dar nu am mai apucat...mi-am amagit destul de mult ultimele luni langa el...am crezut ca dupa 5 ani poate reusesc sa mai salvez ceea ce nu mai puteam oricum

Ne dorim si noi bebic

#50 2011-06-24 18:44:13

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Mna heeeeey, ia schimbati subiectul :-w

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#51 2011-06-24 18:45:58

Gizeh
Banat

in fine...acu sunt bine si sunt happy hjarta si indragostita si foaarte nerabdatoare hjarta patfierbinte

Ne dorim si noi bebic

#52 2011-06-24 18:48:13

Gizeh
Banat

jeannie a scris:

rocssana.nana a scris:

e plaja a3a  de la modern,sau intre tabara nord si butoaie .. e pustiu noaptea,e ferit,nu e politie,jandarmi sau alte alea  rotfl  e superb  hjarta

nu cumva e pe langa plaja "doi papuci"? cam umbla boschetari noaptea, daca e vorba de orice plaja in plin oras.

e inainte de doi papuci smile  vine plaja de la modern,apoi inca una micutza si dupa aia e una care noaptea e pustie smile apoi vine inca o plaja care e pustie si aia,apoi doi papuci

Ne dorim si noi bebic

#53 2011-06-24 20:40:01

Gizeh
Banat

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/43405_paharele.jpg
  astea sunt paharele...ce parere aveti?

Ne dorim si noi bebic

#54 2011-06-24 22:32:55

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

am citit ce ai de gand sa faci...  hjarta  hjarta super ideea...si paharele sunt frumoase, numai sa aveti grija pe unde stati

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#55 2011-06-24 22:45:06

Gizeh
Banat

cunosc zona,deci nu e nici o problema...daca se va intampla ceva am sa scriu pe topicul faze jenante in pat chicot am cautat niste pahare simple si frumoase smile

Ne dorim si noi bebic

#56 2011-06-24 22:56:29

Gizeh
Banat

totusi imi este teama ca poate nu o sa aprecieze chiar asa de mult...el e genul acela ceva mai rece si uneori judeca prea logic..poate ca asta m-a atras in mod special la el...nu e un baiat rau,doar ca e mai dur hjarta si cand am cazut m-a ajutat sa ma ridic...totusi are momentele lui cand e foarte romantic si foarte hjarta atent... am niste emotii in mine...incat vreau sa fie totul cat mai natural..sunt foarte zapacita chicot

Ne dorim si noi bebic

#57 2011-06-24 22:57:49

Almi Ingerash
Addicted member

rocs eu zic că va fi bine.. și ?n funcție de cum ?l vei vedea că se comportă vei decide dacă continui planul sau nu..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.