homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lomexin crema,candida-2

#20 2012-03-16 00:03:41

freedom
Full member
Inregistrat: 2007-01-18

Re: lomexin crema,candida

revin cu niste intrebari.Dupa cum stiti,am avut tratament pt candidoza:7 ovule lomexin,1 la 3 zile plus crema vaginala lomexin /2aplicari pe zi.Bun!Am inceput tratamentul,insa nu am apucat decat sa administrez 2 ovule,pentru ca mi-a venit!Am administrat si al 3-lea ovul,deoarece in prospect scris ca nu trebuie intrerupt tratamentul,ulterior am vorbit si cu fetele pe forum care spuneau ca trebuie intrerupt si nu am mai continuat.Acum mi-a incetat sangerare.Ce ar trebui sa fac?Sa iau tratamentul de la capat si sa administrez 7 ovule?sau sa continui cu cele 4 ovule ramase si crema?Va rog,nu stiu cum sa mai fac.menstruatia mea nu vine regulat si nu am stiut ca o sa fie asa!Multumesc!

#21 2012-08-02 17:04:10

mada.elena
New member
Inregistrat: 2012-02-25

Buna ziua,

Iau de 2 luni antibiotice, mi le-a dat medicul pt ten, iar momentan mai am 2 saptamani de tratament.
Bineinteles ca am facut candida din prima luna si am urmat un tratament pe care mi l-a dat medicul acum un an: flucovim si lomexin ovule. A trecut, dar m-am pricopsit iar cu candida. Simptomele nu erau asa grave, dar am simtit ca e ceva in neregula si m-am dus si la un control de data asta. Ma dureau ovarele de cateva zile, desi nu era perioada menstrei, si poate secretia un pic mai abundenta. Dna doctor mi-a spus ca este candida,  o mica iritatie, si ca ovarele sunt inflamate. Mi-a dat flamexin pt ovare si lomexin crema. Am pus crema aseara si r astazi am vazut pe protejslip cateva pete de sange. Lucru ciudat, pt ca eu iau anticonceptionale Melleva 35 de vreo 4 ani, si abia peste o saptamana trebuie sa am menstruatie.
De la ce sa fie aceste pete?? A mai patit cineva asta?? Eu abia la sfarsitul lunii o sa ma mai pot duce la un control si sunt cam speriata acum...  sa fie o reactie adversa la crema? sa fie ceva ce cauzeaza si durerea de ovare? off grater

Ultima oara a fost editat de mada.elena (2012-08-02 17:08:54)

#22 2012-08-02 17:22:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu cumva a scazut protectia AC din cauza antibioticului si de asta ai spotting ? mi se pare mai probabil

#23 2012-08-02 17:29:02

mada.elena
New member

Mi s-a spus ca antibioticulul scade efectul AC, dar nu cred ca e normal sa se intample asta. Daca ar fi doar asta, ar fi bine. Iar crema Lomexin nu stiu daca-mi prieste, toata ziua am simtit o mancarime inauntru, cu ovulele nu am patit asa.

#24 2012-08-02 17:30:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

crema din ce stiu eu se foloseste doar la exterior

Publicitate

loading...

#25 2012-08-02 17:34:54

mada.elena
New member

Nu stiu de altele, dar ce mi-a dat mie, lomexin-cema vaginala, se foloseste la interior. Are si un aplicator pe care tb sa-l introduci in vagin.

Oricum, sunt ingrijorata rau. Durere de ovare, pete de sange cand iei AC de 4 ani...  Cand am intrebat-o pe doctora de ce ma dor ovarele, a spus ca "se mai inflameza si ele cateodata...". Am uitat sa mentionez ca m-am dus la dumneai cu o ecografie transvaginala pe care am facut-o spat trecuta. Mi-au iesit cel putin zece chistulete mici pe ovare..

Ultima oara a fost editat de mada.elena (2012-08-02 17:39:47)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.