homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri abdominale si mai jos de burtica...

#1 2011-06-26 22:08:56

rzv07
New member
Inregistrat: 2011-01-02

Dureri abdominale si mai jos de burtica...

Buna,
    Problema mea sta in felul urmator, astazi iubita mea a avut dureri abdominale, si putin mai jos de burtica pana la zona pubiana. Ieri, am avut un contact sexual, ne protejat, in primele faze, preludiu + inceput in care au fost trairi intense. Cand sa punem prezervativul era un lichid la baza penisului asa mai albui, este de la ea? banuiesc, eu nu am fost ajunsa la orgasm. Era in perioada fertila. Astazi avand aceste dureri, se poate sa fie de la acel contact, sa sa nu fi fost de la ea ? (desi nu prea cred) Si o intrebare neutral ..ar putea fi fecundarea ovulului? neutral.
   Acesta poate fi unul din fapte. Altul ar fi ca pe parcursul zilei de ieri a mancat de dimineata paste cu smantana, la amiaza 2 porumbi fierti, dupamasa cam 200gr inghetata, iar spre seara o ciocolata calda cu multa frisca si 2 sticle de cola, insa deasemenea, in zilele friguroase(cu umezeala) se intampla sa aiba dureri subabdominale.
   Vrea sa spun ca are un organism foarte sensibil, reactionand imediat la diferiti factori.
Multumesc pentru tot.

#2 2011-06-26 23:16:58

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: Dureri abdominale si mai jos de burtica...

pirv91 a scris:

Buna,
    Problema mea sta in felul urmator, astazi iubita mea a avut dureri abdominale, si putin mai jos de burtica pana la zona pubiana. Ieri, am avut un contact sexual, ne protejat, in primele faze, preludiu + inceput in care au fost trairi intense. Cand sa punem prezervativul era un lichid la baza penisului asa mai albui, este de la ea? banuiesc, eu nu am fost ajunsa la orgasm. Era in perioada fertila. Astazi avand aceste dureri, se poate sa fie de la acel contact, sa sa nu fi fost de la ea ? (desi nu prea cred) Si o intrebare neutral ..ar putea fi fecundarea ovulului? neutral.
   Acesta poate fi unul din fapte. Altul ar fi ca pe parcursul zilei de ieri a mancat de dimineata paste cu smantana, la amiaza 2 porumbi fierti, dupamasa cam 200gr inghetata, iar spre seara o ciocolata calda cu multa frisca si 2 sticle de cola, insa deasemenea, in zilele friguroase(cu umezeala) se intampla sa aiba dureri subabdominale.
   Vrea sa spun ca are un organism foarte sensibil, reactionand imediat la diferiti factori.
Multumesc pentru tot.

durerea nu poate fi de la fecundare, cum nu cred ca este nici de la contact. poate fi intr-adevar de la alimentatia pe care o mentionezi.

nu stiu de la cine e lichidul si nu poate sti nimeni, oricum nu imi e clar ce intelegi tu prin primele faze si preludiu. conteaza foarte putin asta, atata timp cat stii ca e in perioada fertila. purtati-va ca doi oameni responsabili care fac sex si nu se joaca de-a sexul. exista atatea metode contraceptive, alegeti una si folositi-o adecvat.

#3 2011-06-27 00:03:00

rzv07
New member

adica prin primele faze, asa 1-2 minute , asa romantic si incetut big_smile dar senzatiile partenerei au fost mari, mai ca a ajuns la orgasm daca pot spune asa , probabil de la ea e

#4 2011-06-27 02:13:09

moksha
Hero member

pirv91 a scris:

adica prin primele faze, asa 1-2 minute , asa romantic si incetut big_smile dar senzatiile partenerei au fost mari, mai ca a ajuns la orgasm daca pot spune asa , probabil de la ea e

permite-mi sa folosesc un englezism, desi nu imi plac in mod deosebit: you are missing the point. nu mai repet ce am scris.

apropo, chiar in 1-2 minute se pot transmite tot felul de infectii, incepand cu hiv si terminand cu altele mai banale. deci sper ca aveti analizele la zi, da?

cat despre durerea de burtica, sunt destul de sigura ca e din cauza alimentatiei.

succes.

#5 2011-06-27 10:44:31

rzv07
New member

moksha a scris:

pirv91 a scris:

permite-mi sa folosesc un englezism, desi nu imi plac in mod deosebit: you are missing the point. nu mai repet ce am scris.

apropo, chiar in 1-2 minute se pot transmite tot felul de infectii, incepand cu hiv si terminand cu altele mai banale. deci sper ca aveti analizele la zi, da?

cat despre durerea de burtica, sunt destul de sigura ca e din cauza alimentatiei.

succes.

da , stai linistita avem o relatie de un an, nu boala ne este problema, ambi am fost virgini cand am inceput viata sexuala.... ma refer sa nu fie posibilitatea ca fiind in a 20-a zi a ciclului sa fie probleme si daca ar fi nevoie de postinior.... la asta am vrut sa ajung acum

Publicitate

loading...

#6 2011-06-27 12:26:49

moksha
Hero member

pirv91 a scris:

moksha a scris:

pirv91 a scris:

succes.

da , stai linistita avem o relatie de un an, nu boala ne este problema, ambi am fost virgini cand am inceput viata sexuala.... ma refer sa nu fie posibilitatea ca fiind in a 20-a zi a ciclului sa fie probleme si daca ar fi nevoie de postinior.... la asta am vrut sa ajung acum

1. eu stau foarte linistita, dar analizele tot ar trebui sa vi le faceti, chiar daca ati fost virgini, multe dintre infectii se iau si pe alte cai.
2. cum am mai zis, daca cineva cauta un raspuns trebuie sa puna intrebarea..abia acum intrebi de postinor smile daca e in ziua 20, de ce spui ca e in perioada fertila? teoretic eu nu cred ca e cazul sa ia postinor
3. cum am mai scris, sa nu va jucati de'a sexul, ci sa fiti maturi in legatura cu asta si sa va protejati eficient, ca sa nu ajungi sa iti pui intrebari.

succes.

#7 2011-06-28 00:06:53

rzv07
New member

ms mult daca mai are careva pareri puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.