homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Noduli la san in timpul alaptarii


#1 2011-06-27 12:46:54

sentence
New member
Inregistrat: 2008-06-12
Mesaje: 11

noduli la san in timpul alaptarii

Buna
Am o fetita de 5 luni pe care o alaptez exclusiv la san. Acum vreo 2 luni, pentru prima oara (spre rusinea mea) mi-am palpat sanii si am descoperit 2 noduli la sanul drept, am facut o vizita la ginecolog care mi-a confirmat faptul ca exista un nodul mai maricel (sferic, mobil) si ca avand in vedere ca alaptez nici macar o ecografie nu este relevanta, urmand sa revin la vreo 6 luni dupa ce termin cu alapatarea sa vedem cum se prezinta nodulii si de ce natura sunt.
Dupa cum spuneam, este prima oara cand m-am palpat, nu stiu daca acesti noduli existau inainte de sarcina sau au aparut acum, dar intrebarea mea este: chiar nu se pot diagnostica cumva acum? merg pe premisa ca dispar dupa ce termin cu alaptarea, dar daca totusi nu e asa? oare nu trece prea mult timp pana atunci? mai ales ca in paranoia mea, mi se pare ca un nodul e putin mai mare fata de acum o luna doua cand l-am descoperit...

multumesc pentru sfaturi...

Ultima oara a fost editat de sentence (2011-06-27 12:54:54)

Offline

 #2 2011-06-27 15:19:19

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16
Mesaje: 20756

Re: noduli la san in timpul alaptarii

conturul sferic si mobilitatea sunt atuuri pt benignitate, deci nu cred ca e cazul sa iti faci probleme. daca e fibroadenom, nu va disparea nici dupa alaptare, dar nici nu prezinta vreun risc. daca e chist, sunt sanse sa se retraga. oricum, stai linistita si asculta sfatul medicului tau, nu te-ar fi lasat el sa te culci pe-o ureche daca exista si cea mai mica suspiciune.

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.