homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Balanita mixtaBun

#1 2011-06-28 12:19:46

Cristea Adriana
New member
De la: Departeee
Inregistrat: 2009-03-21

Balanita mixtaBun

Buna. Azi dimineata am fost la dermatolog cu prietenul meu care se plangea de cateva zile de o pata rosie in zona genitala care acum i-a disparut dar i-au iesit niste bubite. Dr i-a zis k are balanita mixta i-a dat tratament cu flucovim ceva de genu trinizol si o crema lomexin. A spus ca e din cauza mea si ca sa ma duc si eu sa-mi fac papanicolau si test de secretie. tin sa precizez k eu am fost la control de 9 luni si la secretie si papanicolau nu mi-a iesit nimic, doar ca aveam colpita mixta. Am facut tratamentul de 2 ori deoarece mi-a reaparut dupa cateva luni si de atunci nu mai am nici un simtom cum ca as avea iar. Intrebarea este: ma pot duce acum sa-mi fac si eu testul de secretie si papanicolau? pt ca sunt pe roshu in a2a zi. Si de ce doar acum i-au aparut chestiile alea? suntem impreuna de 2 luni. Dr a mai spus sa ma duc urgent la analize deoarece as putea avea ceva grav cum ar celule care provoaca cancerul de col uterin. Papanicolau pot sa-l fac de mai multe ori intrun an?

hjarta
Fericirea vine din lucruri marunte... Din cel mai simplu gest.
God created man... then, he had a better idea!! lol
hjarta

#2 2011-06-28 12:46:16

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Balanita mixtaBun

Asteapta sa termini menstra si dupa 7 zile fa-ti un ex de secretie .Colpita mixta e o inflamatie a colului cu mai multi microbi. Se poate sa fi recidivat colpita iar .Papanicolau se face la 6 luni si la un an.

What doesn't kill me, makes me stronger

#3 2011-06-28 12:57:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

angeldarkwoman a scris:

Asteapta sa termini menstra si dupa 7 zile fa-ti un ex de secretie .Colpita mixta e o inflamatie a colului cu mai multi microbi. Se poate sa fi recidivat colpita iar .Papanicolau se face la 6 luni si la un an.

adica poti sa il faci oricit de des, evident si de mai multe ori intr-un an

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2011-06-28 14:36:25

Cristea Adriana
New member
De la: Departeee
Inregistrat: 2009-03-21

Deci se poate sa fie din cauza mea? Si de ce a zis doctorita ca poate fi ceva grav si sa am celule care provoaca cancer de col uterin? yikes

hjarta
Fericirea vine din lucruri marunte... Din cel mai simplu gest.
God created man... then, he had a better idea!! lol
hjarta

#5 2011-06-28 15:20:44

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

E bine sa-ti faci toate examenele si scapi de suspiciuni , un diagnostic nu se pune doar uitandu-se la fata ta, nu te panica .

What doesn't kill me, makes me stronger

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.