|
Nu esti logat.
Stafilococ in gat#1 2011-06-28 21:04:26
Stafilococ in gatScuze pentru deschiderea unui topic nou , insa topicurile cu privire la acest microb erau inchise. Am si eu nevoie de un sfat cu privire la acest stafilococ. Ultima oara a fost editat de Vanity (2011-06-28 21:06:40) Offline #2 2011-06-28 21:52:00
Re: Stafilococ in gatDaca ti-a iesit stafilococ auriu trebuia sa-ti dea si antibiograma sa vezi la ce e sensibil. Stafilococul auriu nu se trateaza cu gargara cu musetel , doar cu antibiotic. Mergi la un laborator sa-ti faci exudat faringian si cere si antibiograma. Sanatate. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #3 2011-06-28 22:18:59
Re: Stafilococ in gatCand iam dus rezultatul cu exudat faringian mia spus ca am doar stafilococ si ca el se declanseaza doar la nivelul amigdalelor[ la orice raceala la nivelul gatului] si care prin antibiotice amigdalita nu o pot trata. Singura solutie este prin injectii. Offline #4 2011-06-28 22:24:30
Re: Stafilococ in gatStafilococul in gat e o infectie si normal ca se inflameaza amigdalele , m-am chinuit multi ani cu infectii in gat, si cum am descoperit stafilococul m-am tratat, si n-am mai avut probleme. Antibiograma spune exact la ce e sensibil si scapi de el. Asta e sfatul meu. What doesn't kill me, makes me stronger Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|