homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stafilococ in gat

#1 2011-06-28 21:04:26

Vanity
New member
Inregistrat: 2011-06-13

Stafilococ in gat

Scuze pentru deschiderea unui topic nou , insa topicurile cu privire la acest microb erau inchise. Am si eu nevoie de un sfat cu privire la acest stafilococ.

Problema sau descrierea , mai bine zis, incepe in felul urmator:

Acum 1 an am facut tratament injectabil [moldamin timp de 4 luni] pentru amigdalita .
(Problema cu amigdalele o am de mica si mereu cand se declansa  infectia numai prin injectii o puteam trata.)

Dupa terminarea tratamentului injectabil am fost din nou la orl sa vada daca mi sa vindecat , mia dat sa fac analize de sange si exudat faringian [ sa nu am cumva un microb care-mi tot declanseaza amigdalita]. Analizele de sange au iesit bune , insa , la exudatul faringian mi-a iesit asa numitul stafilococ . Am aratat analizele si exudatul si mi sa zis ca din cauza acestui microb imi declanseaza amigdalita si de aceea dintii nu se pot albi cum trebuie [ nici la periaj regulat nici la stomatolog] . Pentru a scapa de el mi s-a dat sa fac gargara cu ceai d musetel de 3 ori pe zi si un alt motiv ar fi ca am o ciuperca la baza limbii [ de la gat] tot din cauza acestui microb . Am facut timp de 2 saptamani si am renuntat ( cea mai mare greseala ) , in mintea spunand ca nu mai am nimic . Acum vreau sa reiau ce mi sa dat .

Ce spuneti sa-l reiau sau mai bine sa merg la orl sa-mi recomande altceva ?

Ultima oara a fost editat de Vanity (2011-06-28 21:06:40)

#2 2011-06-28 21:52:00

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Stafilococ in gat

Daca ti-a iesit stafilococ auriu trebuia sa-ti dea si antibiograma sa vezi la ce e sensibil. Stafilococul auriu nu se trateaza cu gargara cu musetel , doar cu antibiotic. Mergi la un laborator sa-ti faci exudat faringian si cere si antibiograma. Sanatate.

What doesn't kill me, makes me stronger

#3 2011-06-28 22:18:59

Vanity
New member
Inregistrat: 2011-06-13

Cand iam dus rezultatul cu exudat faringian mia spus ca am doar stafilococ si ca el se declanseaza doar la nivelul amigdalelor[ la orice raceala la nivelul gatului] si care prin antibiotice amigdalita nu o pot trata. Singura solutie este prin injectii.

#4 2011-06-28 22:24:30

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Stafilococul in gat e o infectie si normal ca se inflameaza amigdalele , m-am chinuit multi ani cu infectii in gat, si cum am descoperit stafilococul m-am tratat, si n-am mai avut probleme. Antibiograma spune exact la ce e sensibil si scapi de el. Asta e sfatul meu.

What doesn't kill me, makes me stronger

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.