homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum a fost la voi primul te iubesc?-2

#20 2011-06-30 10:16:20

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Re: cum a fost la voi primul te iubesc?

jeannie a scris:

noi suntem de doi ani impreuna si nu mi-a zis ca ma iubeste grater

si tu i-ai spus si...? sad
parca vad si la mine ca trec anii si nimic grater

#21 2011-06-30 10:24:06

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

pey de ce nu faceti voi primul pas, fetelor? Unde scrie ca e obligatoriu ca baiatul sa faca primul pas in a spune "te iubesc"?

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#22 2011-06-30 10:25:43

simone11
Full member

alyush a scris:

pey de ce nu faceti voi primul pas, fetelor? Unde scrie ca e obligatoriu ca baiatul sa faca primul pas in a spune "te iubesc"?

asta spuneam ca am facum...am spus si mi-a raspuns cu "imi esti f draga" si acum?

#23 2011-06-30 10:30:51

alyush
Platinum member

simone, de cat timp sunteti impreuna? daca pot sa te intreb, desigur...

#24 2011-06-30 10:35:35

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

simone11 a scris:

Toriana, esti prima care a pus punctul pe "i" cum se spune. Deci daca nu raspunde inapoi atunci cand ii spui te iubesc inseamna ca nu simte inca asta pentru tine...asa cum nici tu nu ai simtit pentru el la momentul respectiv; dar ati continuat relatia si ai simtit si tu asta si ai spus in timp.
Asta vroiam sa stiu de fapt...ce se intampla atunci cand el nu iti raspunde ceva genul "si eu te iubesc"...?

Eu am simtit in timp pentru ca mi-am dat seama ce persoana minunata era, desi mi-a facut si el destule.  sad Nu cred ca trebuie sa generalizezi, poate e o fire mai inchisa, poate ii este frica sa-ti spuna asta. Stiu ca e stanjenitor, dureros, dar cred ca e mai important sa va intelegeti bine. Cred ca nu ar trebui sa mai astepti sa-ti spuna asta sau daca chiar te deranjeaza discuta cu el ca sa stii exact pe la ce nivel e cu sentimentele.
Hai_faiv, ce frumos! Esti foarte norocoasa ca ai parte de asa ceva in viata ta. Nu pot decat sa oftez pentru mine si sa ma bucur pentru tine.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Publicitate

loading...

#25 2011-06-30 10:38:44

simone11
Full member

alyush a scris:

simone, de cat timp sunteti impreuna? daca pot sa te intreb, desigur...

8 luni...
nu sunt absurda si e ok sa-i fie teama sa spuna, sau ceva...sau inca nu simte...
dar eu ce fac acum, asta era intrebarea...astept sa vina de la el ceva, sau as putea sa ii mai spun...sau ...nu stiusunt foarte dezorientata, parca am 16 ani din nou lol

#26 2011-06-30 10:41:39

alyush
Platinum member

mult inainte, simone !!
a trecut ceva timp, dar nu te grabi, toate vin de la sine...
parerea mea e ca ai putea ca intr-un moment de intimitate sa ii mai spui odata...dar e doar o parere de a mea, tu stii ce simti si cum e relatia voastra...

#27 2011-06-30 10:46:02

simone11
Full member

alyush a scris:

mult inainte, simone !!
a trecut ceva timp, dar nu te grabi, toate vin de la sine...
parerea mea e ca ai putea ca intr-un moment de intimitate sa ii mai spui odata...dar e doar o parere de a mea, tu stii ce simti si cum e relatia voastra...

multu' sa fie mult ever inainte!
nu ma grabesc, stiu ca toate vin de la sine, daca intr-adevar simte ceva...dar nu ..nu stiu ce sa fac mai departe...

#28 2011-06-30 10:49:41

alyush
Platinum member

pey o astfel de discutie poti avea cu el, parerea mea. Adica na, crezi ca nu simte nimic pt. tine? (de iti pui o astfel de intrebare)

#29 2011-06-30 11:01:25

simone11
Full member

alyush a scris:

pey o astfel de discutie poti avea cu el, parerea mea. Adica na, crezi ca nu simte nimic pt. tine? (de iti pui o astfel de intrebare)

nu ca nu simte nimic, ca nu simte ceva atat de ....grandios sa-i spunem...
o sa las timpul sa-si spuna cuvantul

#30 2011-06-30 11:07:13

alyush
Platinum member

Simo, puss

#31 2011-06-30 12:05:12

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

simone11, cati ani ai?

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#32 2011-06-30 12:14:21

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

El mi-a spus dupa o luna fix ca s-a indragostit de mine, ca incepe sa ma iubeasca, apoi s-a uitat la mine si mi-a spus "da...te iubesc". Acum nu stiu cat de mult simtea, pt ca pt mine cuvintele astea nu aveau mare importanta la vremea aia, si sincer, inca mi se pare imposibil sa simti ceva atat de intens, asa repede. Eu i-am spus dupa doua luni,mai mult in soapta, nu mai spusesem nimanui, si mi-era greu sa ma aud spunand te iubesc lol
Acum chiar nu mai conteaza cine si ce simtea atunci, dar cred ca a fost pe bune, altfel nu rezistam 5 ani big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#33 2011-06-30 12:45:07

simone11
Full member

deea_si a scris:

simone11, cati ani ai?

27

#34 2011-06-30 14:01:00

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

spermatozoid

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-06-30 14:31:37)

#35 2011-06-30 14:09:07

simone11
Full member

nu stiu...eu nu cred ca poti sta cu o persoana o perioada lunga de timp doar pentru ca te-ai obisnuit, fara sa simti ceva,,,poate ca sunt o visatoare, dar eu daca am o relatie cu cineva, o relatie de lunga durata, este pentru ca simt ceva...
poate si de asta ma asteptam sa primesc inapoi acelasi "te iubesc"...caci dupa 8 luni...la inceput e indragosteala, apoi ori devine iubire ori se termina nu?
si cum se poata cu mine...daca am un decolteu si e un prieten de fata, mi-l acopera imediat; imi aduce flori; are grija de mine sa mananc...nu poti sa faci astea doar ptr ca te-ai obisnuit sau ptr fun/sex ori something....

poate prietenului tau ii e teama sa spuna, daca simti asta de ce nu spui tu? asa vezi ce zice el...si stii un lucru...de ce sta cu tine...

#36 2011-06-30 16:26:18

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

eu nu i-am spus nici odata ... asta in  5 ani de cand sunt cu el, el in schimb mi-a spus dupa 5 luni . Eu nu pot sa ii spun, , nu pentru ca nu il iubesc ci pentru ca mi se pare al naibi de greu sa spun "te iubesc" . 
De fapt eu nu prea spun aceste doua cuvinte, pana acum doar lui R.  i-am spus "te iubesc"

#37 2011-06-30 17:47:29

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

In prima mea relatie (3 ani si 6 luni) nu am spus niciodata, cu toate ca eram indragostita de el, si simteam ca era cel potrivit pentru mine, dar nu puteam sa rostesc cuvintele.. In a 2-a relatie (4 ani smile ) am spus "te iubesc" cred ca in primele saptamani, simteam, chiar ne potriveam si a fost ceva reciproc, ne-am spus pana in ultimele luni de relatie, cu toate ca au fost momente nasoale intre noi, dar chiar cred ca a fost iubire. In ultima relatie, de vreo 3 saptamani, nu s-a putut pune problema de asa ceva forgetit
Cred ca doar ar trebui sa "traiesti" relatia asa cum e ea, daca sunt fapte care sa-ti demonstreze ca tine mult la tine, fara sa te gandesti de ce nu-ti spune, pentru ca poate unii chiar nu o pot face. Acum mi-as dori macar sa fie cineva langa mine sa ma intrebe ce fac si cum ma simt, nici nu ma gandesc sa aud vreun "te iubesc" lol forgetit Spune-i tu daca simti, si totul va fi ok wink

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#38 2011-07-01 08:35:44

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Primul "te iubesc" a venit din partea lui smile Eu as fi vrut sa-i zic,insa am ezitat mereu tongue Si l-am lasat pe el sa o faca primul,eu oricum i-as fi zis oricand ,asa ca am vrut sa vad intai el ce simte big_smile  Trecusera cam 2 luni de relatie din cate imi amintesc si apoi a tot continuat sa-mi zica in fiecare zi pana astazi hjarta Si cam la 1 an de relatie,m-a cerut in casatorie-asta chiar nu ma asteptam si m-a luat prin surprindere,a fost ceva spontan  rodnar

Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-07-01 08:36:33)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.