|
Nu esti logat.
Cum a fost la voi primul te iubesc?#1 2011-06-29 08:45:58
cum a fost la voi primul te iubesc?cred ca s-a mai discutat asta pe forum, parca am mai citit ceva pe undeva, dar acum nu mai gasesc....as vrea sa stiu si eu povestile voastre cu primul te iubesc Ultima oara a fost editat de simone11 (2011-06-29 12:13:56) Offline #2 2011-06-29 08:55:49
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?eu am zis dupa o luna,mai bine zis am raspuns cu te iubesc dupa o luna #3 2011-06-29 09:47:21
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?eu am zis-o prima data in noaptea in care am facut-o pt prima data; atunci mi s-a parut ca e momentul perfect. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2011-06-29 09:57:14
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?
si ti s-a raspuns? eram mai mult curioasa ce se intampla atunci cand nu se raspunde inapoi... adica, nu stiu daca te-ai uitat si pe blog... Offline #5 2011-06-29 13:19:37
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?la noi, primul "te iubesc"a fost dupa vreo 3-4 luni... a fost frumos, iar acum dupa mai bine de 3 ani si jumatate inca ne spunem de muuuulte ori pe zi "te iubesc" Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-29 13:50:30
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?La noi, primul "te iubesc" a fost spus de el, dupa vreo doua luni de relatie, dupa o cearta stupida. A fost frumos, nu ma asteptam sa o spuna atunci Eu nu i-am raspuns inapoi, faceam pe suparata Acum dupa 3 ani, nu ne-o zicem foarte des, amandoi am considerat ca isi pierde din semnificatie daca o spunem tot timpul, devine un simplu automatism, asa ca preferam sa ne surprindem in momente mai profunde Offline #7 2011-06-29 13:59:04
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?la mine primul te iubesc a fost spus de el dupa vreo 2 luni si cv de relatie in seara cand am facut prima data dragoste (eu eram virgina)....atunci m-a cuprins un sentiment imposibil de explikt ...i-am ras tot cu un te iubesc... Offline #8 2011-06-29 14:04:59
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?Primul "te iubesc" a fost spus de el dupa vreo doua luni. A fost frumos, nu-mi mai spusese nimeni pana atunci si era minunat sa stiu ca el simte asta pentru mine. Nu i-am raspuns pentru ca nu simteam asta la momentul respectiv si nu am vrut sa-l mint. Adevarul e ca nu mai tin minte cand i l-am spus eu prima oara si ma oftic. Din pacate, nu-l pot intreba nici pe el, i-as rasuci cutitul in inima acum cand suntem despartiti. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #9 2011-06-29 14:14:26
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?Toriana, esti prima care a pus punctul pe "i" cum se spune. Deci daca nu raspunde inapoi atunci cand ii spui te iubesc inseamna ca nu simte inca asta pentru tine...asa cum nici tu nu ai simtit pentru el la momentul respectiv; dar ati continuat relatia si ai simtit si tu asta si ai spus in timp. Offline #10 2011-06-29 15:48:07
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?eu i-am spus dupa aproximativ 9 luni...el nu mi-a raspuns cu nimic...un zambet doar... 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #11 2011-06-29 19:03:49
daca relatia e ok mergi mai departe. Offline #12 2011-06-29 19:46:50
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?Hmmm... tin minte, cu iubi (cu care sunt si logodita) ca a fost mare minune cand mi-a zis "Te iubesc". Mi-a zis cam dupa 1-2 luni ceva de genul ca "incep sa ma indragostesc de tine..as putea spune ca eu chiar te iubesc".. Ma strangea tare in brate, ca pe un ursulet de plus, si se alinta de parca era un motan Am tacut, pentru ca nu simteam decat ca tin la el, ca il pretuiesc.. Dupa ce am avut de atatea ori inima franta, chiar povesteam cu prietena mea cea mai buna ca nu ma voi mai putea indragosti. Ma simteam asa jenata, imi parea rau ca nu ii puteam spune aceeasi chestie. I-am zis de multe ori sa nu se pripeasca, ca iubirea e ceva diferit de indragosteala de moment, sa nu imi spuna "te iubesc" doar pentru ca am fost prima femeie din viata lui When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #13 2011-06-29 20:03:44
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?El mi-a spus ca ma iubeste dupa vreo luna sau doua de relatie.I-am zis ca e nebun si ca nu are cum sa ma iubeasca dupa asa putin timp, deci normal ca nu i-am raspuns desi eram foarte indragostita si fericita alaturi de el.De atunci au trecut 4 ani iar "te iubesc"ul meu cred ca il poti numara pe degete.Unor persoane, gen eu, le e foarte greu sa spuna "te iubesc" , poate au fost crescuti de niste parinti care nu le-au aratat prea multa dragoste iar asta se reflecta in comportamentul nostru. Asadar, simone11, nu te panica... in primul rand,nu aveti o relatie foarte lunga, iar daca nu iti spune te iubesc nu inseamna neaparat ca nu te iubeste.Al meu imi spune de multe ori, in unele perioade chiar zilnic, insa mie imi este extrem de greu sa raspund si de multe ori bajbai acolo un "si eu.." desi il foarte iubesc Offline #14 2011-06-29 21:22:35
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?hai_faiv Offline #15 2011-06-29 21:56:01
mie mi se pare minunat.. deci ma bucur ca nu sunt singura ce traieste ceva special "X When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #16 2011-06-29 23:00:57
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?Noi ne-am spus reciproc in timp ce ne certam foarte tare...la telefon Offline #17 2011-06-30 03:24:19
Re: cum a fost la voi primul te iubesc?noi suntem de doi ani impreuna si nu mi-a zis ca ma iubeste Offline #18 2011-06-30 09:40:18
Dap El vroia sa o spuna mai devreme cu ceva saptamani, dar l-am oprit. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #19 2011-06-30 09:54:33
Foarte frumos din partea ta ca ai acceptat sa fi prima fata din viata unui baiat .... si n-ai fugit de stangacia lui ce avea sa iasa la iveala atunci cand s-a petrecut pentru prima data evenimentul ... ( stii tu) ... Intr-o societate / intr-o evolutie a lucrurilor unde nimeni nu mai are rabdare sa explice , sa fie alaturi / sa inteleaga , este mare lucru ca tu faci parte din tanara generatie ,avand o viziune atat de buna . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|