|
Nu esti logat.
Anorgasmia#1 2011-06-30 09:48:46
anorgasmiaBuna, Offline #2 2011-06-30 10:05:15
Re: anorgasmiaselena_lolita, eu as vrea sa te intreb ce te astepti tu sa simti? ce inseamna ca nu simti nimic? In mod evident discutia e nevoie sa fie mai ampla si depaseste limitele forumului. Eu te sfatuiesc sa mergi si sa vorbesti fata in fata cu cineva(oarece dreptate marturisesc sunt tentata sa ii dau prietenului care a ris) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-06-30 10:17:50
Re: anorgasmiaSi eu am facut acelasi lucru cand mi-a spus ca e cam imposibil, mai ales ca a continuat cu "vai, cat este de indragostita daca reactionezi asa repede la atingerea lui". Dar stiu si eu, dupa cum spuneam, stateam linistita pe o canapea intr-un club, el doar m-a mangaiat pe spate si eu am reactionat. Chiar nu trebuie sa existe nici o senzatie premergatoare producerii lichidului lubrefiant, pentru ca asta inseamna ca trebuie sa fiu pregatita oricand sa-mi schimb absorbantul doar pentru ca el este prin preajma. Ok. Recunosc ca nu am experienta in materie de sex, el fiind primul meu partener, dar nu stiu, ma asteptam sa simt...ceva. Nu pot da un nume senzatiei care imi lipseste. Offline #4 2011-06-30 10:51:25
Re: anorgasmiapai faptul ca vaginul se lubrifiaza (adica se "pregateste" pentru un act sexual) inseamna ca exista un factor care a declansat lubrifierea, respectiv excitatia care a generat lubrifierea. ca atare putem spune ca simti placere cand esti atinsa. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2011-06-30 11:05:58
Re: anorgasmia
poate fi o idee sa vorbesti cu ginecologul tau, cu conditia ca sa aiba timp si disponibilitate sa discute despre o problema care tine mai degraba de domeniul sexologiei/educatiei sexuale, decit de domeniul ginecologiei...asa ca eu mai degraba te-as sfatui sa vorbesti cu un medic de planning sau cu un sexolog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-01 09:21:26
Re: anorgasmiaMultumesc pentru sfat. Adevarul e ca ma gandeam sa vorbesc cu ginecologul sa intreb daca imi poate recomanda pe cineva. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|