homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmin si depresia

#1 2011-06-30 22:51:12

ex_angel3
New member
Inregistrat: 2006-09-22

yasmin si depresia

Buna, yasmin da depresii? Am luat Novynette un an jumate si aveam niste depresii crunte, asa ca le-am oprit. Dar acu mi s-a recomandat Yasmin pentru ovare micropolichistice. Si am inteles ca in afara de Diane sunt singurele care ajuta la micropolichistice. Asa e? Mi-e frica de depresii ca abia mi-am revenit..am si alta solutie? Multumesc.

#2 2011-07-01 12:32:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: yasmin si depresia

orice anticonceptional oral combinat face treaba foarte buna in cazul ovarelor micropolichistice(Diane-35 sunt singurele care ajuta in cazul SOPC, ceea ce nu e deloc acelasi lucru...yasmin are, intr-adevar efect bun antitestosteronic insa nu de talia lui Diane)
Daca de la Novinette ai avut reactii depresive(care sunt dependente de estrogen) yasmin care are doza mai mare de estrogen are sanse mai multe sa iti dea aceste probleme...merita gasita varianta cu doza mica de estrogen

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-07-01 13:40:38

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

pot sa pun si eu aici o intrebare referitoare la triregol si depresii? oare pot da depresii si ele? parca sunt prea depresiva de vreo 2 ani incoace si cam coincide cu ele sad dar si am trecut prin multe

#4 2011-07-01 13:42:12

daenarys
Vizitator

sleep,da evident si triregol pote da depresii
dar,daca zici ca ai avut si probleme nu te grabi sa dai vina pe ele smile

desi,eu de cand nu mai iau sunt mult mai optimista si nu mai am starile mele naspa neutral

#5 2011-07-01 13:46:56

sleeping_beauty
Addicted member

dae, parca am atins apogeul existentei, nimic nu imi mai convine, le-as lasa de tot insa o sa vreau un bebe la sf anului si nu vreau sa ma pomenesc cu chisturi ca am ovare micropolichistice si nu vreau sa ma apuc de bebe acum si nu vreau nici sa ma apuc la sfarsit de an de ac sa tratez ceva in loc sa imi vad de bebe...rau e sa fii femeie, ai o mie de griji

Publicitate

loading...

#6 2011-07-01 13:49:34

daenarys
Vizitator

sleep,pai pana ramai gravida nu se pot forma?.poate ramai din prima luna dar daca dureaza cateva luni tot pot sa apara.

nu stiu ce sa zic,eu vb strict de mine.e adevarat ca eu am luat niste decizii legate de viitorul meu si poate si de aia mi-am mai revenit.dar nu stiu prea am fost 4 ani inclinata spre melancolie si alte stari de maro.in fine neutral

#7 2011-07-01 13:50:30

sleeping_beauty
Addicted member

atata timp cat iau ac nu se pot forma smile pt ca ovarele dorm tongue

#8 2011-07-01 13:51:17

daenarys
Vizitator

stiu tongue
eu vb dupa ce le lasi.ca trebuie sa renunti la ele daca vrei sa ramai insarcinata smile

#9 2011-07-01 13:54:56

sleeping_beauty
Addicted member

aia e alta treaba, mi-o asuma daca nu raman din prima insa daca le las acuma fol prez de ex pana in decembrie...e timp berechet sa mi-o fac cu mana mea neutral

#10 2011-07-01 13:55:46

daenarys
Vizitator

ok,acum am inteles sleep
pai ce sa zic.nu mai e asa d emult pana in decembrie.rezista pt bebele ce o sa vina puss

#11 2011-07-01 21:56:52

ex_angel3
New member
Inregistrat: 2006-09-22

Ioi, multumesc frumos. Eu ajunsesem la doctor ca am probleme cu caderea parului si cu tenul, asa am ajuns la micropolichistice, si de aceea mi-a dat Yasmin. Atunci sa mai incerc o parere? sau sa incerc un timp sa vad cum e?

#12 2011-07-02 16:29:22

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

sleeping, si eu am luat Triquilar (acelasi lucru cu Triregol) si m-au facut sa ma simt groaznic din punct de vedere psihic. Desi am inteles despre contraceptivele triciclice faptul ca organismul se adapteaza cel mai bine cu ele (pentru ca au trei faze de concentratii diferite de hormoni, fiind mai asemanator cu fazele naturale ale activitatii hormonale nustiu ).
Pana la urma, probabil ca daca o femeie e predispusa la depresii, le are folosind orice contraceptiv. Eu una daca as incerca un contraceptiv cu continut scazut de estrogen, probabil ca m-ar afecta mai putin, dar tot m-ar afecta. O farmacista mi-a spus ca in asemenea cazuri trebuie rugat medicul de planning sau medicul psihiatru sa prescrie ceva care sa contracareze efectul depresiv al contraceptivului. Astfel, cred eu ca iti intoxici ficatul cu prea multe substante (deja sunt doua tratamente pe termen lung) si, in plus, medicamentele astea doua combinate au talentul de a-si diminua mult efectul unul altuia (antidepresivul scade efectul contraceptivului si, viceversa, contraceptivul scade efectul antidepresivului).

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-02 16:32:45)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.