|
Nu esti logat.
Pilule peste sarcina#1 2011-07-01 10:01:24
Pilule peste sarcinaBuna, am o mica/mare problema. De 3 luni iau anticonceptionale (Microgynon) luna asta am gresit pastila, in loc sa iau pastila care urma ziua de luni, am luat alta pastila, dar tot ziua de luni. Ultima pastila am luat-o acum luni, ciclul inca nu mi-a venit, de obicei luam pastila seara si a 2-a zi venea ciclul, acum nu vine. E posibil sa fiu insarcinata? Si daca da, poate avea efecte adverse pastilele, care le-am luat peste sarcina? Multumesc anticipat. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #2 2011-07-01 10:09:12
Re: Pilule peste sarcinaeu nu inteleg exact ce vrei sa spui, ai incurcat pastilele intre ele? adica n-ai respectat ordinea de pe blister? daca asta s-a intamplat nu e nicio problema, Microgynon sunt ac monofazice adica toate pastilele din blister sunt la fel. nu e importanta ordinea in care le iei, e important sa le iei pe toate "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2011-07-01 10:11:59
Re: Pilule peste sarcinaIn loc sa o iau urmatoarea care era ziua de luni, am luat-o pe ultima care era tot luni, le-am luat corect, la aceeasi ora, diferenta de maxim 10 minute. Multumesc. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #4 2011-07-01 10:13:59
Re: Pilule peste sarcinanu e nicio problema atunci. repet, sunt toate la fel, citeste si prospectul. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2011-07-02 11:53:56
Re: Pilule peste sarcinaMi-a venit pana la urma. Multumesc mult. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|