homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Salut

#1 2011-07-02 02:03:21

catalyn87
New member
Inregistrat: 2011-07-02

salut

Salutare tuturor,ma numesc Catalin si din nefericire am o problema.Intretin relatii sexuale cu prietena mea de o luna si jumatate iar de vreo doua saptamani a inceput sa-mi apara mancarimi in zona caii genito-urinare si o mica imflamatie.Am citit pe net si am ajuns la concluzia ca s-ar putea sa am gonoree cam aceleasi efecte le am si eu dupa cum am citit pe net despre gonoree.Momentan sunt plecat din tara iar aici imi este foarte greu sa ajung la un medic,cine imi poate da un numar de telefon al unui medic ori sa ma indrume ce trebuie sa cumpar pt a ma vindeca.Daca cineva a mai trecut prin asa ceva astept raspuns de la el sa pot urma si eu acelasi tratament.Va multumesc!

#2 2011-07-02 11:50:34

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: salut

caralyn87 tot trebuie sa ajungi la un medic pt un examen de secretie. Nimeni prin tel nu ti-ar putea  da un tratament. Tu poti avea orice . Nu iti pot pune singurul diagnosticul de gonoree doar cititind pe internet, fa-ti timp si mergeti amandoi la medic.

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-07-02 11:53:27)

What doesn't kill me, makes me stronger

#3 2011-07-02 20:52:28

catalyn87
New member
Inregistrat: 2011-07-02

prin tel. un doctor mi.a prescris eritromicina si clotrimazol unguent si in 5 zile nu voi mai avea nimic.Ce parere ai despre acest tratament?E greu sa ajungi la doctor intr.o tara straina mai ales ca nu te poti intelege din cauza limbii,ca altfel ma duceam.Multumesc pentru raspuns.

#4 2011-07-02 22:08:52

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

catalyn87 a scris:

prin tel. un doctor mi.a prescris eritromicina si clotrimazol unguent si in 5 zile nu voi mai avea nimic.Ce parere ai despre acest tratament?E greu sa ajungi la doctor intr.o tara straina mai ales ca nu te poti intelege din cauza limbii,ca altfel ma duceam.Multumesc pentru raspuns.

nu e deloc greu sa ajungi la medic intr-o tara straina. tot citesc asta si chiar nu e adevarat. eu locuiesc intr-o tara straina pentru moment si nu e deloc greu sa ajungi la medic. exista urgente, exista medic de familie, exista consultatie cu plata pe care cu siguranta ti-o poti permite. si cu limba nu cred ca nu poti rupe ceva intr-o limba intr-o tara in care esti, sau engleza. sau daca nu si nu, te dezbraci frumos si arati, e un limbaj universal.

cine ti-a prescris tratamentul prin telefon o fi medic, dar chiar nu are de unde sa stie ce ai tu.

o sa fie mult mai greu decat sa nu mergi la medic sa suporti urmarile pe care le are un tratament gresit. asa ca mergi la medic si urmeaza-i sfatul! degeaba citesti pe net, ca ai cateva mancarimi si o usoara inflamatie..asta poate sa fie orice.da, se poate sa fie gonoree, dar la fel de bine se poate sa nu.

tratamentul pentru gonoree oricum nu e bazat pe eritromicina, iar clotrimazolul chiar nu are a face. asta pentru eventualitatea in care ar fi asta si nu o tratezi cum trebuie, cand o sa mori de durere cand urinezi si o sa ai niste stricturi de toata frumusetea, o sa iti para rau ca nu ai mers la medic.

deci...acestea fiind scrise, mergi frumos la medic. si protejeaza-te!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.