homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce poate insemna?

#1 2011-07-02 14:25:03

and112
New member
Inregistrat: 2009-06-11

Ce poate insemna?

Dupa toata distractia cu anexita- care s-a dovedit a fi o mica inflamatie a ovarului- cu antibiotice, ovule si antiinflamatoare, mi-a fost cam frig acum cateva zile si am o durere la acelasi ovar care era inflamat dar si in spate, deasupra zonei lombare iar piciorul il simt un pic rece-amortit...nu mai stiu ce sa cred, e de la ovar, o fi de la spate? Ma doare mai ales cand stau jos...

#2 2011-07-20 13:40:14

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Ce poate insemna?

salut fetelor,

am si eu o intrebare: de ceva timp am o senzatie de discomfort la ovarul drept, mentionez ca iau ac de aproape 6 ani. Am observat in ultimele 3 luni cand sunt in pauza de 7 zile am o secretie alba mai groasa, apoi devine rozalie si ramane asa pana incepe sangerarea nustiu ce ar putea fi?  in rest nu am alte probleme (nu am durere la contact sexual,sangerari), as mai avea de adaugat ca de 3 luni iau mercilon in lipsa de novynette. astept parerile voastre, multumesc mult  wave

Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-07-20 14:11:08)

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2011-07-20 14:44:32

fluturascrys
Hero member

fetelor va rog sa imi dati si mie cateva pareri!

#4 2011-07-20 16:51:12

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

fluturascrys a scris:

salut fetelor,

am si eu o intrebare: de ceva timp am o senzatie de discomfort la ovarul drept, mentionez ca iau ac de aproape 6 ani. Am observat in ultimele 3 luni cand sunt in pauza de 7 zile am o secretie alba mai groasa, apoi devine rozalie si ramane asa pana incepe sangerarea nustiu ce ar putea fi?  in rest nu am alte probleme (nu am durere la contact sexual,sangerari), as mai avea de adaugat ca de 3 luni iau mercilon in lipsa de novynette. astept parerile voastre, multumesc mult  wave

1. nu cred ca poti sa localizezi cu certitudine ovarul drept si sa stii ca te doare ovarul drept si nu e o durere iradiata de la nivel renal, o apendicita daca nu esti operata etc. which brings us to ceea ce zic eu mereu, mergi la medic smile
2. secretia...eu cred ca e ceva normal.
3. schimbarea pastilelor ar putea fi implicata, dar cum am zis, mergi la medic.

sanatate.

#5 2011-07-20 16:54:04

fluturascrys
Hero member

o sa merg cand ma intorc din concediu, sper sa fie in regula mai ales ca vreau sa unesc foliile de ac.

multumesc mult moksha

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.