|
Nu esti logat.
Cum sa`ti convingi parintii sa...#1 2011-07-02 14:29:05
Cum sa`ti convingi parintii sa...Salut tuturor ! ... As vrea sa propun un subiect de discutie nou..sper ca numai este alt topic la fel[imi cer scuze daca e asa ]. Fetelor...pt ca la noi e mai problematica situatia ..Cum va convingeti` parintii sa va lase undeva peste noapte cu iubitul ori alti prieteni[in gasca]? ...As avea nevoie de ceva sfaturi. Precizez ca am parinti deschisi la minte..dar au unele idei proprii ..cica nu e timpul pt asta..ca am timp sa merg peste noapte..ca nu am varsta potrivita...etc ...Am 17 ani jumate...singura data cand am fost cu iubitul peste noapte [fara rude in preajma] a fost de rev` . Alta data inainte de sarbatori..la un majorat in`afara orasului,dar ai mei stiau ca vin si parintii lui [fiind vorba de un maj` al unui verisor]...si odata la tara [la bunicii mei]...dar eram cu unchiul meu [bine..el e pe`o minte cum se zice ..nu e insurat si nu are prietena..mi`e cel mai bun prieten...insa sta cu bunica]...In rest am fost doar insotiti de ai mei pe la bunici. Mi`as dorii sa mai merg...cum vrem acum la niste prieteni la cabana...e vorba doar de o seara...ar stii ai mei exact unde sunt ..insa deocamdata nu sunt de acord..tati in special . Am vrea vara asta..dupa ce implinim 1 anisor...sau oricum..in decursul verii..sa mergem asa pe 2 zile si`o noapte..undeva...la mare/felix/tg mures etc..insa nu prea cred ca vom primii permisiunea . Aveti ceva idei? Experiente proprii?..Mersii anticpat >< Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #2 2011-07-02 14:30:49Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...poate iti da topicul asta o idee http://forum.anticonceptionale.ro/t1136 … quot-.html Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2011-07-02 14:49:00
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...am tot citit...insa nu prea ma ajuta nimic. Eu nu le pot spune direct alor mei...pt ca incep discutii..ca mami ca sunt mica cica ..si ca nu`s maritata cu el...iar tati...cred ca`i e frica ca pot sa`mi incep viata sexuala [de parca nu as fi inceputo` :-" ].. Mi`e ciuda pe toate astea.. pt ca am prietene care merg..le lasa...si au parinti mai incuiati la minte ;|..ai mei sunt deschisi...ne lasa la discoteca...in club...daca vrem sa mergem la tara [la unchiul meu]...sau asa..insa cand vine vorba de pese noapte:|...se cam schimba lucrurile . Mi`e jena si de prieteni care ne tot cheama... pt ca o sa`nceapa [desii au inceput unii].sa zica ca bine..ca eu nu pot merge niciodata ..si nu inteleg ca nu e vina mea ca eu sunt mai mica si nu pot inca sa fac ce vreau..si ca am parinti care nu accepta orice. Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #4 2011-07-02 14:57:43
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...off, problema mare cu tatii astia am dormit cu al meu la mine, tata nu a zis nimic...dar i-a facut capul mamei calendar...si ea mi-a zis mie, ca lu' tata nu ii convine sa dorm cu el...si mereu cand is in preajma lui ma cicaleste, ca ce fac eu cu el si asa...si am 18 ani eu nu stiu ce se feresc asa ca daca e sa ti-o tragi cu el ti-o tragi si cu ei de mana, adica acasa, oriunde, oricand, oricum...nu neaparat in noaptea aia...explica'le asta...eu am incercat sa-i zic tatei asta dar tot pe a lui o tine, eu o tin pe a mea... si tot impreuna dormim, desi incercam sa ne mai ferim ...iar pe el il las sa comenteze... cate despre plecari...si ai mei caraiau la inceput...dar mereu am facut ce am vrut si plecam cu sau fara voia lor... urat oricum iesea, ca daca nu ma lasa ma suparam, si daca nu imi dadeau voie oricum plecam si faceau ei circ...acum s-au obisnuit, maraie la inceput...dar pana la urma ma lasa ... Offline #5 2011-07-02 15:21:57
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...Noi nu putem pleca asa ;|...pt ca dupa o asemenea intamplare..nu ne`ar mai lasa sa ne vedem..si tot ce tine de asta` .. Am parinti deschisi pe unele parti...dar tare inchisi in subiecte de genul` ..Of of...si cand ma gandesc ca mai am 2 ani de scoala...si ca cica doar atunci pot merge...si ca doar atunci e timpul potrivit sa`mi incep viata sexuala ...nici nu vreau sa ma gandesc ..Vreau sa treaca timpul mai rapid....sa ma pot bucura de mai multe lucruri in viata...pt ca vorba aia..o tinerete ai ..si daca nu acum..cand sa o traiesc cel mai bine? Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-02 15:33:42
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...star baby chit ca termin liceul, tata imi atrage atentia mereu cu replica "vezi ca ai de terminat o facultate si pe urma altele... " ma gandesc daca o s-o tina asa pana pe la vreo 40 de ani cand voi avea 2 facultati sau cine stie Offline #7 2011-07-02 15:40:40
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa.....Grea viata de fata` ... eu sper ca in viitor..sa fie totusi mai altfel..mai ales ca se inteleg foarte bine cu prietenul meu...au incredere...ne ajuta...mai mergem amandoi sa`i ajutam la munca...el ma ajuta si acasa...si na..relatia e foarte bine privita de ai mei...si ceilalti membrii ai familiei ..Asa ca SPER din suflet:X..sa fie mai bine:X..si sa fie parintii mei mai ingaduitori in ceea ce priveste aspectele astea ! Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #8 2011-07-02 15:44:05
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...succes Offline #9 2011-07-02 15:51:10
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...Mersii ! Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #10 2011-07-02 16:05:17
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...star baby,in locul tau as face cum spunea violete.As merge sa dorm la el (el la tine) si as face tot ce vreau si simt pentru aceea persoana.Cu timpul o sa va inteleaga ,dar asa sunt parintii,nu avem ce sa le facem iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #11 2011-07-02 16:57:25
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...Ar fi ceva...insa nu pot..imi respect parintii..si le sunt recunoscatoare pt multe !...nu as putea face asa...nici nu pot spune ca sunt genul asta de persoana..mai rebela oarecum )...oricum..sper sa se remedieze totul...o sa`ncerc oricum intr`o zi..sa vb cu mami..sa`i spun ce si cum...incat sa`l influenteze si ea pe tati..sa fie mai ingaduitori ) Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline #12 2011-07-02 17:07:21
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...daca iti respecti parintii,nu inseamna ca trebuie sa fii privata de clipele iubirii si nu e nevoie sa fii rebela.te poti impune fara a da dovada de nesimtire. iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #13 2011-07-02 17:36:12
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...cat de mult ma regasesc in ce ai scris, star V., soarele si luna Offline #14 2011-07-02 17:59:41
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...cred ca pe fiecare dintre noi cand am fost adolescenti ne au tinut parintii(mai mult sau mai putin) din scurt si atunci pe moment eram f suparati dar trebuie tinut cont ca ne vor doar binele si o discutie cu ei poate rezolva multe..e cea mai buna solutie, zic eu Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2011-07-02 18:00:46) Offline #15 2011-07-02 18:02:18
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...ryanna,tu ai dreptate,dar in acelasi timp trebuie sa luptam pentru libertatea pe care o vrem iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #16 2011-07-02 20:00:31
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...
ma regasesc in ceea ce spui violete eu termin facultatea si ai mei acum imi spun "intai sa termini si masterul si apoi sa te gandesti la altceva" este foarte greu cu parintii. nici ai mei nu imi dau voie sa stau noaptea la prietenul meu. in ultimul timp vad ca "si'au mai revenit", nu se mai ratoiesc cand ajung mai tarziu acasa. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #17 2011-07-02 21:08:08
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...nici ai mei nu ma lasau sa raman la fostul sau el la mine.. bine, ai mei nici nu l-au inghitit din prima clipa.. dar cu actualul am procedat cam asa.. ii anuntam ca vin ami tarziu acasa(gen ora 12-1).. apoi dupa cateva saptamani ca vin mai tarziu (veneam pe la 2-2:30) apoi i-am sunat sa-i intreb daca pot ramane la el ca e petrecere, suntem in familie la el si sa le spun ca ar fii urat sa plec tocmai atunci..si au inteles.. apoi am inceput sa intind coarda usor-usor..sa le zic ca raman din ce in ce mai des la el.. la o sapt ramaneam peste noapte.. au vb cu parintii lui ca sa fie convinsi ca nu-i deranjez si ca sunt cuminte ( ) si au acceptat... apoi i-am facut lui iubi buletin la noi si mama in gluma a zis ca acum trebuie sa locuiasca la adresa din buletin..si a inceput el sa doarma la mine.. s-au convins amandoi ca e totul ok si de 2 ani locuim impreuna (2 zile la mine, 2 la el ca sa impacam toti parintii). Oricum la varsta ta (17 ani) e greu de crezut ca te vor lasa prea usor, se gandesc la multe si iti vor binele, eu nu cred ca ei vor sa te privatizeze de "clipele iubirii" ci vor sa te protejeze de anturaje urate si de belele.. asa ca pune-te cateva minute in locul lor si gandeste-te la ce varsta ai avea suficienta incredere in anturajul si prietenii fetei tale incat sa o lasi sa ramana undeva peste noapte... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #18 2011-07-02 23:09:38
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...am raspuns la topicul propus de Emilya, totusi, ai mei au incercat de cateva ori sa ma opreasca cand ma duceam undeva pe noapte in doi oricum nu ma lasam de pe pozitie si plecam banuiau nush ce chiar si atunci and stateam cumintei )))) acum, nu mai au nici o obiectie...atunci ceream voie sa plec, acum doar ii anunt ! imi pare foarte ciudat ca nu e departe vremea cand o sa cer voie de la el sa dorm la mama Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #19 2011-07-03 21:11:23
Re: Cum sa`ti convingi parintii sa...Mersii de incurajari tuturor ! Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|