|
Nu esti logat.
Am sanse sa fiu insarcinata?#1 2011-07-04 18:43:58
am sanse sa fiu insarcinata?am 17 ani, sunt cu un tip de 8 luni..acum o saptamana am facut.o pr data.. am sangerat insa sunt fericita ca nu a durut chiar asa cum ma asteptam...ideea e ca la inceput m.a penetrat o data, de 2 ori fara prezervativ si apoi si l.a pus..e vreo problema? si inca ceva, aseara am facut.o din nou...cu prezervativ, insa dupa contactul sexual, dupa ce s.a sters ne.am mai "jucat un pic" fara... se poate sa mai fi ramas sperma , si ar fi cazul sa.mi fac griji? si a doua oara am sangerat insa nici acum nu m.a durut..chiar a fost foarte placut Offline #2 2011-07-04 18:47:23
Re: am sanse sa fiu insarcinata?
sanse s'ar zice daca ai vrea sa ramai insarcinata, asa exista un risc. mic, dar el exista. Offline #3 2011-07-04 18:54:35
Re: am sanse sa fiu insarcinata?partenerul acum vreo luna si,a facut toate analizele pt ca ii trebuiau la altceva..nu a iesit nimic suspect asa ca sper..sa nu fie cazu sa.mi fac griji de.astea.. nelamurirea mea era in legatura cu sarcina...consider ca sunt destul de matura, si sunt constienta ca am o viata inainte..nu vreau sa imi para raw mai tarziu de "prostiile" facute acum Offline #4 2011-07-06 08:41:28
Re: am sanse sa fiu insarcinata?Daca dupa ce s-a sters ati continuat cu penetrarea (chiar si numai de putine ori), un risc exista, pt ca e posibil sa fi ramas sperma pe canal... ar fi trebuit sa urineze dupa ce a ejaculat si sa se spele... Iubesc si sunt iubita Offline #5 2011-07-06 08:47:55
Re: am sanse sa fiu insarcinata?lichidul preejaculator CONȚINE spermatozoizi.. dacă ai ?noroc? de un partener ?productiv? din punctul ăsta de vedere, da, există riscul să răm?i ?nsărcinată.. ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-06 08:49:18
daca ai fi fost destul de matura nu ai fi pus intrebarea pe care ai pus-o pe un forum. ai fi stiut ce inseamna sex protejat si nu ai fi avut probleme de acest fel. nu esti destul de matura, asa ca trebuie sa continui sa te informezi. da, exista risc de sarcina, minuscul dupa mine, dar el exista. Offline #7 2011-07-06 21:16:16
Re: am sanse sa fiu insarcinata?buna,as avea si eu nevoie de ajutorul vostru,am probleme cu menstruatia adica imi vine odata la 2 sau 3 luni,am avut contact sexual neprotejat in urma cu 3 saptamani (dar nu si_a dat drumu),acum pe 1 iulie trebuia sa-mi vina menstruatia,imi intarzie deja de cateva zile mai exact de 5 zile,simptome nu am doar ca ma dor sanii cand mai tare cand mai putin,,,am inceput sa-mi fac griji inca innainte sa-mi vina problemele,NU STIU CE SA FAC,MA TEM SA NU FIU INSARCINATA,ce sanse as avea daca el nu si-a dat drumu,am avut contact sexual in urma cu 3 saptamani,puteti sa-mi spuneti? Offline #8 2011-07-06 21:27:01
Re: am sanse sa fiu insarcinata?sanse de sarcina exista. eu iti recomand sa faci un test de sarcina avand in vedere ca au trecut 3 sapt ca sa scapi de un stres. cu toate ca s-ar putea sa iti vina daca spui ca te dor sanii si de obicei vine la 2-3 luni. oricum, ar fi ok sa mergi la medic sa vezi de la ce iti vine cam la 2-3 luni doar. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #9 2011-07-06 22:11:56
Re: am sanse sa fiu insarcinata?poate ca inca nu i s-a reglat compelt ciclul, poate ca menstra i s-a instalat recent, < de 1 an poate...si din aceasta cauza apare atat de rar. Offline #10 2011-07-06 22:55:26
buna dimineata! fa un test de sarcina si mergi la medic, nu mai sta asa, nu avem un test de sarcina automat aici pe forum. si protejeaza-te!! Offline #11 2011-07-07 11:02:10
Re: am sanse sa fiu insarcinata?mda...stiu de testul de arcina,dar ce sanse ar fi...?? Offline #12 2011-07-07 11:27:09
Re: am sanse sa fiu insarcinata?chiar daca au trecut deja mai ult de 4 saptamani si nu simte nici un simptom de sarcina? Offline #13 2011-07-07 11:46:35
Re: am sanse sa fiu insarcinata?dar tu ce crezi ca suntem noi aici? avem glob de cristal, ghicim in bobi care sunt sansele ca viermisorii aluia sa te fi fertilizat? fa-ti un test de sarcina, mergi la medic si vezi daca esti sau nu insarcinata, nu mai pierde vremea pe forum asteptand sa iti spuna cineva ce vrei sa auzi. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #14 2011-07-07 12:06:31
pentru mine, probabilitatea sa fii insarcinata e 100% pana nu ai un test negativ. daca vrei sa vorbim statistic. cea mai comuna cauza de amenoree e sarcina, de aia ea trebuie exclusa. Offline #15 2011-07-08 20:00:12
Re: am sanse sa fiu insarcinata?am avut mici sangerari,dar am facut testul si a iesit negativ,ce ar insemna? Offline #16 2011-07-08 20:16:49
Re: am sanse sa fiu insarcinata?cristina daca ai facut testul la 3 saptamani de la contact sau la 7 zile de intarziere arata rezultatul corect #17 2011-07-08 21:08:01
Re: am sanse sa fiu insarcinata?asa si este au trecut 2 de zile de la contact si 7 zile de cand trebuia sa vina mestruatia...si mi se pare ca a venit dar e nca foarte slaba Offline #18 2011-07-08 22:10:06
Re: am sanse sa fiu insarcinata?Doamne... fa omule un test ca nu e chiar asa de scump, si poti sa te si linistesti. Offline #19 2011-07-08 22:23:26
Re: am sanse sa fiu insarcinata?la 2 zile de la contact, nu iti arata nici cel mai bun test daca esti gravida. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|