|
Nu esti logat.
Modul in care iti poti seduce partenerul-2#20 2011-07-19 22:33:13
Re: Modul in care iti poti seduce partenerul
Cum s-a mai spus, nu exista o reteta fixa pt asa ceva. Fiecare barbat functioneaza pe alt principiu, ce-i innebuneste pe unii, nu le place altora si tot asa. Dar nu inteleg treaba cu sa obtii ceva, cand vrei. Mie asta imi suna a manipulare mai mult decat a cucerire. Offline #21 2011-07-19 22:45:25
Re: Modul in care iti poti seduce partenerulNu stiu cat suna a manipulare decat a cucerire. Dar din ceea ce va spun eu voua sunt si cuvintele lui...E mai mult vorba de comportamentul meu fata de el, ce oare ar fi bine sa fac ca sa ma bag pe sub pielea lui si sa obtin ce vreau de la el, dar de ce nu si in materie de sex chiar daca de fiecare data incerc sa vin cu ceva nou Offline #22 2011-07-19 23:21:20
Re: Modul in care iti poti seduce partenerulMmm... vezi tu ca sa "te bagi pe sub pielea" lui noi nu stim ce trebuie sa faci. Ultima oara a fost editat de V. (2011-07-19 23:21:52) Offline #23 2011-07-19 23:43:34
cum sa nu sune asta a manipulare? Offline #24 2011-07-20 00:46:31
Re: Modul in care iti poti seduce partenerulinteresant subiect ... Offline Publicitateloading...
#25 2011-11-05 02:06:16
Re: Modul in care iti poti seduce partenerulfetelor eu cu a meu vb deschis despre asta e vb in noi nu e de ajuns sa imbraci ceva sexy si sa te duci ca o monita in pat trebuie sa te fitii putin prin fata lui ca el sa vada cit de buna esti ! mai apucate de sini putin , apleacate poti chiar sa faci un mic dans mai erotic atingeti anumite zone poti chiar sal rogi pe dinsul sa te ajute o sai placa mult ....chiar sai zici cum si o sal exciti foarte mult nu o sa aiba rabdare sa puie mina pe tine dar pastreaza distanta asta o sal zavodeasca foarte mult si tu o sa te zavodesti din mingaieri preludiu e cel mai important pas de el depinde tot sexul chiar daca nu esti ass in mishkari daca o sa fiti excitati o sa fie can poveste , dar trebuie sa te starui sa mentii stadia asta incepatoare (minimum vreo 30 min), eu va garantez e de neuitat!!!!! Offline #26 2011-11-05 23:22:08
Intre mine si prietenul meu e diferenta mica de varsta, asa ca, de obicei, ne tutuim. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #27 2011-11-06 11:07:39
Re: Modul in care iti poti seduce partenerulcine imi traduce si mie ,,a zavodi"?? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #28 2011-11-06 11:55:56
Re: Modul in care iti poti seduce partenerulbai va bat daca mai faceti misto de banny-banny!!! fucking perfect... Offline #29 2011-11-06 12:12:57
Re: Modul in care iti poti seduce partenerulIa uite ce repede si din neant a aparut Luis pe un cal sa salveze fata. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #30 2011-11-06 12:59:07
Re: Modul in care iti poti seduce partenerul nu am facut misto...daca nu stiam ce inseamna? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #31 2011-11-07 14:32:38
Re: Modul in care iti poti seduce partenerulfiecare regiune cu tehnicile ei. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|