homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-51-126

#2376 2011-07-20 12:11:44

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-51

dea,acum fac fizioterapie pt spate.si eu sunt ca si tine.caut sa fac HSG.si ce-o mai trebui.m-am gandit si eu la IA.da mai asteptam cateva luni.poate nu oi avea nimic grav.succes in tot ce vrei sa faci! puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2377 2011-07-20 12:19:38

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Deea, parerea mea este sa faci analizele  cesafac  eu asa am facut...ati facut  anticorpi antispermatozoizi?

pentru inseminare :
1. faci analizele
2. faci HSG ( sa fii sigura ca trompele sunt permeabile altfel faci degeaba IA)

spermograma e ok?

.

#2378 2011-07-20 12:21:37

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Buna. wave  puss  offtopic Ieri am disparut..am avut pana de curent vreo 25 de minute , intre timp a venit si C acasa si am stat la povesti amandoi wink

merg sa citesc ce ati scris

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2379 2011-07-20 12:24:02

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

geo puss  par

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2380 2011-07-20 12:37:12

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Sonia multumesc! Iti doresc si tie multa bafta si sa gasesti un medic exact asa cum trebuie sa fie! goodluck

Mika am facut doar spermograma care este foarte ok,eu hormonale in cele trei faze ale ciclului menstrual,la fel ok si ele,si acum pt Pap si secretie vaginala(lama si ceva cu antibiograma mi-a spus)nu mai tin minte cum ii spune! In rest nu am facut nimic!Am inteles cu inseminarea,dar mai este si IUI,care este diferita de IA,nu?Si pt IUI trebuie sa faci toate astea? Acum daca trebuie sa le fac si nu se poate altfel am sa le fac,dar intrebam si eu asa ca sa stiu cu ce ma confrunt!

Va multumesc foarte mult fetelor! Si imi este asa de dor sa stau cu voi la taclale!Zilele astea o sa fiu mai activa ca nu mai am asa de mult de lucru,asa ca voi fi prin zona!

Giorgi puss kram

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-07-20 12:37:51)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

Publicitate

loading...

#2381 2011-07-20 12:42:34

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

dea da, eu sunt ?n poza de la avatar tongue
părerea mea (dacă-mi permiți, dacă nu, ignor-o forgetit ): ?nainte de ORICE procedură (IA și/sau FIV) fă-ți toate analizele, inclusiv profilul de trombofilii.. tu ai zis că de banii ăia care-i dai pe analize faci mai multe IA-uri.. total greșit după părerea mea.. te-ai g?ndit și la probabilitatea de a avea vreo mutație? mă rog lui Dumnezeu să nu ai niciuna.. dar g?ndește-te: dacă ai ceva de genul ăsta și tu nu știi poți face nenumărate IA-uri ?n van.. și nu cred că vrei asta.. ?n fine, e decizia ta.. puss goodluck cu ce te decizi să faci

fetelor, da, am fost la plajă și la 10 nu mai puteam sta.. e cumplit de cald.. acum stau iar la movie lol

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2382 2011-07-20 12:43:15

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

georgy puss  puss
onutza ti-am raspuns dincolo puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2383 2011-07-20 12:45:14

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

any da, hsg e pt a verifica permeabilitatea trompelor. si da, sunt la serviciu smile
am vazut si dincolo, ti-am raspuns, multumesc puss

poke si bebe pusspuss o zi frumoasa si tie

green puss

mika esti de apreciat cate stii despre toate testele astea smile

almi puss sa-ti fie de bine bronzul si movileala placuta p ziua de azi  chicot

dea eu sunt de parere ca toate analizele sunt absolut necesare pana sa faci ia-ul, nu te poti arunca direct acolo fara sa cunosti multi parametri importanti la inseminare

georgi puss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-20 12:48:41)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2384 2011-07-20 12:50:02

mikado
Platinum member

Dea, IA = inseminare artificiala.... aceasta poate fi :
IUI - Inseminarea intrauterina
ICI ? inseminare intracervicala
IVI ? inseminare intravaginala
ITI ? inseminare intratubara

ma repet , sper sa nu te superi pe mine...nu face inseminare daca n-ai facut tot ce apare in listuta ...e bine sa stii ca totul este ok

doamne fereste ...unele probleme sunt mai greu de tratat in sarcina

Analize recomandate inainte de a ramane insarcinata:

-analize generale de sange: hemoleucograma, glicemie, calcemie, sidermie, colesterol, creatinina serica, uree serica, transaminaze, trigliceride, VSH etc
- grup sangvin si RH
-sumar urina

-HIV, VDRL, ag HBs, ac. anti HCv

-dozari anticorpi pentru: toxoplasma IgG+ IgM, listeria, rubella IgG+ IgM, CMV IgG+ IgM; eventual: riketsii, brucella.

-echografie transvaginala pentru evaluarea starii organelor genitale, consult ginecologic

-examen secretie vaginala, culturi secretie vaginala, antigen chlamydia, mychoplasma+ureaplasma; daca a trecut un an de la ultimul- examen Papanicolau
goodluck

hello Geo puss  par

Angel  trombon  trombon  nu ne dai si noua o feliuta de tort?

.

#2385 2011-07-20 12:51:21

bunea georgeta
Platinum member
Site

sonia puss sper ca astazi esti bine ...am mancat. multumesc big_smile

Diri, felicitari pentru analize si bafta in continuare goodluck

dea, cum sa te uitam? puss  goodluck la analize

mada puss

angel,La multi ani ,fetitei tale! birthday  birthday  birthday

Mika puss spor la treaba

Almi , ce bine de tine big_smile te distrezi/ plimbi / te balacesti puss

va pup pe toate puss

Onu , muca puss

Mika, nu vezi ca angel a iesit de pe forum? o zgarcita chicot ii era frica ca-i mancam tortul fetitei  ei:D

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2011-07-20 12:53:31)

#2386 2011-07-20 12:54:36

dea_dea
Sr. member

Almi multumesc,este adevarat ce spui,eu doar am intrebat nu am spus ca si fac,pt ca oricum nu fac asta de capul meu,trebuie sa colaborez cu medicul meu,si vreau sa urmez in tocmai pasii care trebuie!Nu am de ce sa ignor ce mi-ai scris este foarte adevarat,si iti multumesc pt raspuns,eu nu sunt genul de om care nu accepta si alte puncte de vedere,inca din contra iti multumesc! nu stiu foarte multe lucruri despre IA sau IUI,de aceea am si pus intrebarea!
Sper ca nimeni sa nu aiba vreodata problemele pe acre le-ai enumerat mai sus! Doamne fereste pe toata lumea! Distractie placuta la mare cred ca este foarte misto! Si inca odata:foarte reusita poza ta! puss kram

Onutza multumesc sper sa nu fie nevoie de ele! Dar daca asa va fi situatia nu voi avea incotro!Trebuie sa fac totul pt a avea un bebe pana la urma!

Mika puss nu am de ce sa ma supar,ma repet: va multumesc ca imi dati sfaturi! Pai din ce ai enumerat tu acolo ar mai fi de facut doar anticorpii pt Chlamidia,MIcro si Urea!In rest am facut analizele uzuale:hemoleuc,vsh,glicemie,ca ,mg.....plus Hiv si antigenii pt Hep B si C!Au trecut doar vreo 3 luni de atunci! Eco am facut,de consultat m-a consultat,secretiile mi-a recoltat azi si astept vineri rezultatul,si as mai avea doar acei anticorpi de facut din listuta!

Va rog sa ma scuzati dar trebuie sa plec!Intru maine dimineata! Va rog sa imi scrieti,pt ca dimi cand intru o sa citesc tot,tot!

Va pup! wave

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-07-20 12:58:52)

bebe 38+

#2387 2011-07-20 12:54:40

mikado
Platinum member

Onutza, doar le-am facut  wink 
sunt cicalitoarea ...dar si eu am facut greseli, am pierdut timpul trecand la IA fara sa fac toate investigatiile necesare...si rau am facut , pierde de timp, bani, stres, dezamagire ...asa ca fetelor, nu faceti ca mine  wink

Geo, multu  puss 

Almi, iar movie lol

.

#2388 2011-07-20 12:55:23

mucoasa
Insomniac member

eu asteptam mai degraba sampania chicot

5 iunie 2012

#2389 2011-07-20 12:57:08

mikado
Platinum member

Geo rotfl2  da fata, ce zgarciomana poate fi  chicot

.

#2390 2011-07-20 13:00:07

dea_dea
Sr. member

Mika am editat mai sus!
Va pup inca o data! puss
wave

bebe 38+

#2391 2011-07-20 13:01:46

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

mika total de acord. am mai spus-o si eu si ma repet, fara vreo  intentie de a supara pe cineva: fetelor, faceti intai analizele din lista. puteti avea o lighioana care se trateaza in 10 zile cu antibiotic, dar nedescoperita puteti pierde luni bune in incercarea de a ramane insarcinate. va ganditi prea repede la hsg fara a lua in considerare alte cauze usor de descoperit prin niste analize simple. analizele astea nu le considerati o pierdere de multi bani, e bine sa stim unde ne situam. va doresc la toate sa fiti sanatoase si sa iasa toata analizele bune si sa descoperiti ce anume va impiedica sa ramaneti insarcinata. parerea mea si strict a mea, fara s-o impun, e ca tre sa faceti totul intr-o ordine: incepeti cu analizele prenatale, iar la coada puneti IA sau FIV. sper ca nu am suparat pe nimeni...

dea o zi buna si  goodluck sa fie bune rezultatele la analize puss wave

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-20 13:20:43)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2392 2011-07-20 13:01:59

mucoasa
Insomniac member

deea o zi frumoasa wave  puss

5 iunie 2012

#2393 2011-07-20 13:04:36

bunea georgeta
Platinum member
Site

dea o zi frumoasa wave  puss ..tu urmezi ce spune doctorul tau, dar daca procedeaza cum a procedat dr mea si nu este corecta? sa fie bine sa nu ti se intample asa rugaciune

Mika  big_smile 

Mie imi este frica sa ma gandesc la Fiv..iar analize ..plus toata agitatia aceea..si nici eu nu am facut analizele de trombofilie

#2394 2011-07-20 13:10:39

mucoasa
Insomniac member

georgy  puss nu fi speriata, o sa fie bine
cand te apuci de analize?
si eu am o gramada de analize de facut de pe listuta plus cele care mi le-a recomandat mika pt trombo (MERSI) kram
mi-am facut un calcul, cred ca va urca cam la 2500 lei, poate mai mult supa plus eco, consultatie, etc. dar asta e, o sa facem un imprumut si le voi face prin octombrie-noiembrie ca sa si pot trata pana in decembrie cand avem unda verde.
apropo, am uitat sa va spun ca am vb cu al 3-lea dr si tot 6 luni mi-a recomandat sa asteptam supa

5 iunie 2012

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.