homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-51-132

#2490 2011-07-20 23:46:00

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-51

Geo puss in legatura cu furtuna chicot

Almi puss  goodluck  la dr. ...sa treci cat mai repede peste aceste "momente"
merg la somn...merge netul meu asa greu...m-a scos din minti skitarg

noapte buna puss  wave

.

#2491 2011-07-21 08:18:41

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna dimineata!

Mika, am citit ca incepusi constructia. Mult success si rabdare! Si sa va iasa totul asa cum va doriti!

Almi, vreau si eu plajaaaa grater(
Eu intelg ca unii oameni poate nu stiu prin ce trecem noi, dar, daca vezi ca incerc sa schimb subiectul chiar nu te prinzi? Eu cred ca m-as prinde si as inceta. Eu m-am enervat pt ca am incercat sa schimb subiectul si el a continuat pe acelasi insistand cu intrebarile. Tocmai de aceea i-am si inchis telefonul. Sunt de acord cu onu, unii cand isi vad sacii in caruta le place sa isi laude marfa si nu se gandesc ca poate altii muncesc cu sudoare sa faca rost de macar un sac. Eee, a trecut, ieri m-am enervat mai tare. Eu sper ca la anu pe vremea asta sa ma "laud" si eu ca mai am 2 sapt pana sa nasc  rotfl2

Anca, bafta in proiectul bebe. Eu nu stiu sa-ti zic despre modifciari ale secretiei cand ejaculeaza inauntru. Eu de cand ma stiu(exceptie cateva dati pe la inceput, cand mi-am inceput viata sexuala si am fol prezervativ) am avut contacte cu ejaculare inauntru. Am preferat AC decat prezervativ sau mai ales ejacularea in afara.

onu, distractie placuta in concediu!

Noi cica ar fi tb sa muncim si sambata asta, dar am anuntat din timp ca n-o sa pot fi available si nici luni. Asta e, sa mai munceasca si altii, sa nu creada ca noi suntem la  dispozitia lor oricand, ca doar nu ne ridica statuie in fata firmei lol
In plus azi mi-am facut programare la coafor la ora 2 (in timpul programului), na, si am de gand sa ma invoiesc, cu toate ca e f mult de munca big_smile
Na, ca m-am suparat...ce pot sa-mi faca? big_smile

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#2492 2011-07-21 08:41:27

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

neata

diri  tummenupp

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2493 2011-07-21 09:39:38

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata fete frumoase puss

aseara a facut careva voodo la forum? nici batuta nu se mai incarca pagina sa pot sa scriu ceva

Cmin puss neata

Dirri puss neata , asa sa faci , prea ai muncit exagerat in ultimul timp
va pup si va invit pe toaate la cafea mornincoffee ciocolata calda mornincoffee si ceai de buruieni mornincoffee

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2494 2011-07-21 09:44:52

mikado
Platinum member

Neata frumoaselor!  puss

Diri puss  multumesc! si  applause  ...foarte bine ai facut rock  sa lucreze si altii  wink
te tunzi?

Angel puss  cred ca geo voodouit forumul  rotfl2

neata Cmin puss

.

Publicitate

loading...

#2495 2011-07-21 09:46:23

angel_sweety
Platinum member

Mika puss neata , tot ce e posibil, nu aveam eu nervi destui, m-am mai enervaat si ca nu pot intra sa va zic macaar noapte buna

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2496 2011-07-21 10:07:19

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

multumesc pt raspuns, dirida puss.
pana la urma va tb sa discut cu doctorul problema, dar mi-e lehamite.

#2497 2011-07-21 10:11:19

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

neata dragelor  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee

georgi sper ca doar aseara a fost furtuna si se indreapta vremea. la mine  a plouat chiar linistit, la cum tuna si fulgera a fost o ploaie placuta
faza cu furtuna a fost pe bune sau la misto? smile

diri puss neata. iti doresc la anu pe vremea asta sa mai ai 2 sapt pana nasti  goodluck  goodluck
bravo pt atitudine, imi place ca-i mai lasi balta si pe cei de la munca si te gandesti numai la tine  cool  cool

cmin si bebe pusspuss

angel si bebe pusspuss

mika puss

plec in oras sa-mi rezolv treburile si ma intorc la voi pusspusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-07-21 10:12:02)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2498 2011-07-21 10:23:13

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

neata frumoasele mele puss puss puss puss

scuzati disparitia de ieri dar am avut fff multa treaba

dea puss puss goodluck cu analizele, sper sa gasesti problema si sa vine bebe cat mai repede goodluck

mika puss  puss neata  goodluck cu constructiile si rotfl buna poezia

almi puss puss plaja grater vleau si eu , goodluck maine la doc si hai fii tare, o sa fie bine kram kram kram

georgy puss puss rugaciune pt Fiv, va fi bine kram kram

onutza si bebe puss puss goodluck sa gasiti ceva bun pt vacanta

dirida puss puss goodluck cu dosarul cat despre colegul tau..te inteleg si iti dau dreptate ..si eu am cateva zile de cand ma intalnesc cu prieteni/rude ale socrilor si toti intreaba acelasi lucru ..parca is prosti ..nu ne intreaba ce mai faceti, cum o duceti ,etc ca vorba aia nu ne-am vazut de un an ..ci direct mai copii da voi ce asteptati sau alte intrebari stupide mad ..abia astept sa plece socrii sa nu mai am asa discutii
scuze ca m-am descarcat si eu ..
ce tunsoare iti faci ? bine faci ca pleci ca si asa ai muncit foarte mult in ultima perioada puss

sonia puss puss cum fu intalnirea rodnar

angel si bebelino puss puss neata si mulu de cafea
goodluck cu analizele, vor fi bune cu siguranta, si ff aiurea cu parbrizul ...

ana si bebe puss puss , poke si bebe puss puss , green puss puss , mada puss puss , cmin si bebe puss puss

#2499 2011-07-21 10:27:09

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

wave
va pup pe toate!
diri, imi place atitudinea ta! succes cu tunsul!
si eu m-am frezat scurt chiar luni dupa nunta lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2500 2011-07-21 10:32:40

angel_sweety
Platinum member

Onutza puss neata spor la rezolvat treburi

Mayya puss neata , multam, ufff aiurea rau , ca numai belele am avut cu plecarea asta

Poke puss neata , sa iti fie de bine frezeala

#2501 2011-07-21 10:35:31

mikado
Platinum member

Onutza puss  spor la rezolvat treburi!

neata Maya, Poke puss

.

#2502 2011-07-21 10:38:29

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

angel puss sper sa le rezolvati sa va tihneasca si voua concediul puss

mika puss neata

#2503 2011-07-21 10:41:46

angel_sweety
Platinum member

Mayya mersi , eu sper sa mai pot pleca in concediu

a , ca o completare, nici capacul de wc nu tine cu noi, azi-noapte ss-a rupt si ala rotfl

#2504 2011-07-21 10:42:43

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Neata! puss

Angel multumesc si goodluck la analize!

Mayya, kram multumesc din suflet! tu ce mai faci?

Almi puss tin cont de parerea ta(a voastra in general),pt ca de aceea ma aflu aici! kram Ce misto,nu am stiut ca locuiesti la mare,trebuie sa fie foarte frumos! puss

Giorgi,multumesc!Pana la urma trebuie sa cred si in medic.....ca nu am incotro!Poate iasa ceva bun pana la urma si apare si bebe!
Poke puss

Onutza imi pare rau ca ai inteles total gresit ceea ce am scris eu ieri! Eu nu am spus nici o secunda ca daca trebuie sa continui analizele nu am sa le fac,ci din contra intrebam si eu una alta despre ele! In primul rand nu pot sa merg la doctor si sa-i spun verde in fata fa-mi analizele astea si astea........Exista riscul de a nu te mai primi nimeni dupa aceea! Eu respect parerea tuturor,stau,analizez si pe urma actionez! Iar chestia cu analizele,chiar m-a deranjat pt ca eu scrisesm ca le-am facut o parte in martie si o parte ieri!Deci mai ramaneau doua,din listuta(Chlamidia si HSG),dar poate nu ai observat cand am scris acest lucru!Dar oricum iti multumesc pt incurajare! puss A.......si crede-ma ca as merge pana in panzele albe....as face orice analiza oricat de costisitoare ar fi numai sa apara bebe! Aminteste-ti ca si tu ai fost asa!

Sper ca nu am suparat pe nimeni..........iar daca am deranjat sau am suparat va rog sa imi spune-ti si imi cer scuze!

Diri puss Imi pare rau ca ti se intampla lucrurile acestea.....ce oameni,asa patesc si eu ...zilnic.....dar plang,ma descarc si incerc sa merg mai departe! Nu este un sfat pt ca nu sunt in masura sa dau sfaturi......dar stiu ce simti si ce este in sufletul tau! Este usor sa spui nu-i baga in seama,atunci cand tie nu ti se intampla! puss Ma rog din suflet sa vina bebe cat mai repede ca sa le dai peste nas! rugaciune
rugaciune pt toate fetele de pe acest forum si nu numai!

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-07-21 10:46:35)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#2505 2011-07-21 10:45:07

angel_sweety
Platinum member

Dea puss neata , multumesc frumos
hai capul sus , va fi bine si la tine in curand , oricum am inteles ca o sa ai parte de un mic concediu, e bine ca asa te mai relaxezi nitel puss

#2506 2011-07-21 10:45:38

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza dragele mele puss  puss  puss
la noi aseara a fost o furtuna disperat  de mi s-a spart geamul de la baie, au fost copaci rupti si acoperisuri luate de vant cesafac
a tunat si a fulgerat pana tarziu  cesafac
mi-a fost rau toata noaptea, mi-a venit ciclul, plus ca mi-a mers si burta supa
acuma am niste dureri de abia stau pe scaun la servici,abia astept sa plec acasa diablo

mika incet incet se ridica si casuta voastra applause  puss
angelus imi pare rau ca nu ai putut sa-ti iei analizele puss
onutza ti-a trecut supararea? puss
sonia ai avut o noapte nebuna chicot
georgy azi iar mergi dupa verdeata si ajungi altundeva? rotfl2
almi multa bafta pt vineri goodluck  puss o sa fie bine
dirida bravo pt atitudine puss nici nu mai are rost sa bagi in seama asemenea specimeme
maya  puss  la fel si pt tine ce am scris mai sus
daca tot suntem la acest capitol, sa va povestesc ce am patit si eu ieri la casa box
era acolo vecina noastra care are un bebe de 3 luni, si ma intreaba asa direct ca noi inca nu avem nimic? si asa de tare m-am enervat ca m-am intors si am plecat (nici macar nu am mai salutat-o chicot ).faza nasoala este ca atunci cand am pierdut sarcina, noi trebuia sa mergem la o nunta, iar pana la urma a plecat doar iubi si a stat un pic pe acolo pana a lasat cinstea.acolo la masa unde statea R era si vecina asta si tot il intreba pe R ca eu unde sunt si de ce nu am mers.pana la urma R s-a enervat si i-a zis asa: "daca tot insisti sa stii unde e Any, sa stii ca a pierdut sarcina! Acuma te-ai linistit ca stii de ce nu e aici? Sau vrei si amanunte???" box  tipa nu a mai zis nimic, iar R a si plecat de la nunta. si acuma mai are tupeul sa ma intrebe diablo noroc ca nu era R langa mine ca ii zicea vreo doua.
deci fetelor, vreau doar sa va spun ca unii oameni o fac si din rautate
eu una nu o sa-i mai bag in seama

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2507 2011-07-21 10:48:46

mikado
Platinum member

neata deea puss  tu te-ai suparat?  cesafac

hello Any  puss  ihhh...ce oameni  box  box  box  degeaba au capul pe umeri  neutral
pupici  puss  si nu te enerva forgetit  mare e gradina ...si mereu isi muta gardul

.

#2508 2011-07-21 10:51:58

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Angel puss Da....poate va veni si vremea mea candva! Abia in august merg in concediu vreo 10 zile la mare,abia astept! Pana atunci stau cu un nod in gat pt ca am emotii pt maine cand imi vin rezultatele la analize! Mi-e foarte frica mai ales de PAP!

Neata Muco! Imi pare rau ce nu te simti bine! Si la mine a fost furtuna dar nu a tinut asa de mult....in schimb acum ploua cu galeata!

Neata Mika! In primul rand nici nu am cuvinte sa-ti multumesc pt raspunsurile pe care mi le-ai oferit de fiecare data cand am avut nevoie! Suparata nu sunt...poate putin trista!Dar imi trece.....pur si simplu am simtit nevoia sa raspund unei postari de ieri...care mi se adresa!

Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-07-21 10:55:06)

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.