Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-51-132
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-51
.
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Buna dimineata!
Mika, am citit ca incepusi constructia. Mult success si rabdare! Si sa va iasa totul asa cum va doriti!
Almi, vreau si eu plajaaaa ( Eu intelg ca unii oameni poate nu stiu prin ce trecem noi, dar, daca vezi ca incerc sa schimb subiectul chiar nu te prinzi? Eu cred ca m-as prinde si as inceta. Eu m-am enervat pt ca am incercat sa schimb subiectul si el a continuat pe acelasi insistand cu intrebarile. Tocmai de aceea i-am si inchis telefonul. Sunt de acord cu onu, unii cand isi vad sacii in caruta le place sa isi laude marfa si nu se gandesc ca poate altii muncesc cu sudoare sa faca rost de macar un sac. Eee, a trecut, ieri m-am enervat mai tare. Eu sper ca la anu pe vremea asta sa ma "laud" si eu ca mai am 2 sapt pana sa nasc
Anca, bafta in proiectul bebe. Eu nu stiu sa-ti zic despre modifciari ale secretiei cand ejaculeaza inauntru. Eu de cand ma stiu(exceptie cateva dati pe la inceput, cand mi-am inceput viata sexuala si am fol prezervativ) am avut contacte cu ejaculare inauntru. Am preferat AC decat prezervativ sau mai ales ejacularea in afara.
onu, distractie placuta in concediu!
Noi cica ar fi tb sa muncim si sambata asta, dar am anuntat din timp ca n-o sa pot fi available si nici luni. Asta e, sa mai munceasca si altii, sa nu creada ca noi suntem la dispozitia lor oricand, ca doar nu ne ridica statuie in fata firmei In plus azi mi-am facut programare la coafor la ora 2 (in timpul programului), na, si am de gand sa ma invoiesc, cu toate ca e f mult de munca Na, ca m-am suparat...ce pot sa-mi faca?
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
neata
diri
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- mikado
- Platinum member
.
- angel_sweety
- Platinum member
Mika neata , tot ce e posibil, nu aveam eu nervi destui, m-am mai enervaat si ca nu pot intra sa va zic macaar noapte buna
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
multumesc pt raspuns, dirida . pana la urma va tb sa discut cu doctorul problema, dar mi-e lehamite.
- mayya06
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-01-28
neata frumoasele mele
scuzati disparitia de ieri dar am avut fff multa treaba
dea cu analizele, sper sa gasesti problema si sa vine bebe cat mai repede
mika neata cu constructiile si buna poezia
almi plaja vleau si eu , maine la doc si hai fii tare, o sa fie bine
georgy pt Fiv, va fi bine
onutza si bebe sa gasiti ceva bun pt vacanta
dirida cu dosarul cat despre colegul tau..te inteleg si iti dau dreptate ..si eu am cateva zile de cand ma intalnesc cu prieteni/rude ale socrilor si toti intreaba acelasi lucru ..parca is prosti ..nu ne intreaba ce mai faceti, cum o duceti ,etc ca vorba aia nu ne-am vazut de un an ..ci direct mai copii da voi ce asteptati sau alte intrebari stupide ..abia astept sa plece socrii sa nu mai am asa discutii scuze ca m-am descarcat si eu .. ce tunsoare iti faci ? bine faci ca pleci ca si asa ai muncit foarte mult in ultima perioada
sonia cum fu intalnirea
angel si bebelino neata si mulu de cafea cu analizele, vor fi bune cu siguranta, si ff aiurea cu parbrizul ...
ana si bebe , poke si bebe , green , mada , cmin si bebe
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
va pup pe toate! diri, imi place atitudinea ta! succes cu tunsul! si eu m-am frezat scurt chiar luni dupa nunta
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- angel_sweety
- Platinum member
- mikado
- Platinum member
Onutza spor la rezolvat treburi!
neata Maya, Poke
.
- mayya06
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-01-28
- angel_sweety
- Platinum member
Mayya mersi , eu sper sa mai pot pleca in concediu
a , ca o completare, nici capacul de wc nu tine cu noi, azi-noapte ss-a rupt si ala
- dea_dea
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-08-20
Neata!
Angel multumesc si la analize!
Mayya, multumesc din suflet! tu ce mai faci?
Almi tin cont de parerea ta(a voastra in general),pt ca de aceea ma aflu aici! Ce misto,nu am stiut ca locuiesti la mare,trebuie sa fie foarte frumos!
Giorgi,multumesc!Pana la urma trebuie sa cred si in medic.....ca nu am incotro!Poate iasa ceva bun pana la urma si apare si bebe! Poke
Onutza imi pare rau ca ai inteles total gresit ceea ce am scris eu ieri! Eu nu am spus nici o secunda ca daca trebuie sa continui analizele nu am sa le fac,ci din contra intrebam si eu una alta despre ele! In primul rand nu pot sa merg la doctor si sa-i spun verde in fata fa-mi analizele astea si astea........Exista riscul de a nu te mai primi nimeni dupa aceea! Eu respect parerea tuturor,stau,analizez si pe urma actionez! Iar chestia cu analizele,chiar m-a deranjat pt ca eu scrisesm ca le-am facut o parte in martie si o parte ieri!Deci mai ramaneau doua,din listuta(Chlamidia si HSG),dar poate nu ai observat cand am scris acest lucru!Dar oricum iti multumesc pt incurajare! A.......si crede-ma ca as merge pana in panzele albe....as face orice analiza oricat de costisitoare ar fi numai sa apara bebe! Aminteste-ti ca si tu ai fost asa!
Sper ca nu am suparat pe nimeni..........iar daca am deranjat sau am suparat va rog sa imi spune-ti si imi cer scuze!
Diri Imi pare rau ca ti se intampla lucrurile acestea.....ce oameni,asa patesc si eu ...zilnic.....dar plang,ma descarc si incerc sa merg mai departe! Nu este un sfat pt ca nu sunt in masura sa dau sfaturi......dar stiu ce simti si ce este in sufletul tau! Este usor sa spui nu-i baga in seama,atunci cand tie nu ti se intampla! Ma rog din suflet sa vina bebe cat mai repede ca sa le dai peste nas! pt toate fetele de pe acest forum si nu numai!
Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-07-21 10:46:35)
http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita! 38+
- angel_sweety
- Platinum member
Dea neata , multumesc frumos hai capul sus , va fi bine si la tine in curand , oricum am inteles ca o sa ai parte de un mic concediu, e bine ca asa te mai relaxezi nitel
- mucoasa
- Insomniac member
- De la: ardeal
- Inregistrat: 2011-04-28
neatza dragele mele la noi aseara a fost o furtuna de mi s-a spart geamul de la baie, au fost copaci rupti si acoperisuri luate de vant a tunat si a fulgerat pana tarziu mi-a fost rau toata noaptea, mi-a venit ciclul, plus ca mi-a mers si burta acuma am niste dureri de abia stau pe scaun la servici,abia astept sa plec acasa
mika incet incet se ridica si casuta voastra angelus imi pare rau ca nu ai putut sa-ti iei analizele onutza ti-a trecut supararea? sonia ai avut o noapte nebuna georgy azi iar mergi dupa verdeata si ajungi altundeva? almi multa bafta pt vineri o sa fie bine dirida bravo pt atitudine nici nu mai are rost sa bagi in seama asemenea specimeme maya la fel si pt tine ce am scris mai sus daca tot suntem la acest capitol, sa va povestesc ce am patit si eu ieri la casa era acolo vecina noastra care are un bebe de 3 luni, si ma intreaba asa direct ca noi inca nu avem nimic? si asa de tare m-am enervat ca m-am intors si am plecat (nici macar nu am mai salutat-o ).faza nasoala este ca atunci cand am pierdut sarcina, noi trebuia sa mergem la o nunta, iar pana la urma a plecat doar iubi si a stat un pic pe acolo pana a lasat cinstea.acolo la masa unde statea R era si vecina asta si tot il intreba pe R ca eu unde sunt si de ce nu am mers.pana la urma R s-a enervat si i-a zis asa: "daca tot insisti sa stii unde e Any, sa stii ca a pierdut sarcina! Acuma te-ai linistit ca stii de ce nu e aici? Sau vrei si amanunte???" tipa nu a mai zis nimic, iar R a si plecat de la nunta. si acuma mai are tupeul sa ma intrebe noroc ca nu era R langa mine ca ii zicea vreo doua. deci fetelor, vreau doar sa va spun ca unii oameni o fac si din rautate eu una nu o sa-i mai bag in seama
5 iunie 2012 Doamne iti multumesc pt minunea noastra!
- mikado
- Platinum member
.
- dea_dea
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-08-20
Angel Da....poate va veni si vremea mea candva! Abia in august merg in concediu vreo 10 zile la mare,abia astept! Pana atunci stau cu un nod in gat pt ca am emotii pt maine cand imi vin rezultatele la analize! Mi-e foarte frica mai ales de PAP!
Neata Muco! Imi pare rau ce nu te simti bine! Si la mine a fost furtuna dar nu a tinut asa de mult....in schimb acum ploua cu galeata!
Neata Mika! In primul rand nici nu am cuvinte sa-ti multumesc pt raspunsurile pe care mi le-ai oferit de fiecare data cand am avut nevoie! Suparata nu sunt...poate putin trista!Dar imi trece.....pur si simplu am simtit nevoia sa raspund unei postari de ieri...care mi se adresa!
Ultima oara a fost editat de dea_dea (2011-07-21 10:55:06)
http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita! 38+
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|